takto vsetko pekne pokope som to este nevitel, dik za link

marjan556 napísal:yegon napísal:omg Radicova - tak preafektovanu zenu som este nevidel a to som videl dost americkych filmov a serialov
dufam ze sa nikdy v zivote nedostane do pozicie ze sa bude moct stretnut s nejakymi zahranicnymi predstavitelmi v mene slovenska
fakt jedini politikovia ktori sa mi svojim vystupovanim nezhnusili su Figel a Bugar - posobili na mna dojmom ze su celkom normalni a inteligentni - ale tak neviem co sa udialo v poslednych 3-4 rokoch mozno aj im sa stratili krky ako ficovi a zacali sa viac hadada a ohovarat ostatnych politikov
A ked sa s niekym stretne v mene slovenska Slota s 1 promile v sebe je lepsie podla teba?
yegon napísal:hmm nemyslim ze som nieco take naznacil
marjan556 napísal:yegon napísal:hmm nemyslim ze som nieco take naznacil
Volenim Smeru presne toto naznacujes
1zart1 napísal:Chlapci a to nikoho z vas nenapadlo volit MOST? Co ak budu mat 4,8%????? Tie ostatne strany co tu spominate bude nad 5% s prehladom, ale nemoze prave tych skoro 5% co mozu odist s Mostom chybat?
popoba napísal:bugar nevylucil povolebnu spolupracu s SMK.skoda ze som sa to dozvedel az ked som mal odvolene
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.