[MTT] Dorovnanie 3bet PF, ak viete, ze super ma AA
Re: [MTT] Dorovnanie 3bet PF, ak viete, ze super ma AA
neviem ci sa da zratat v kolkych % na flope trafis oesd alebo fd alebo 2 pary alebo trips + kombinacie tychto a zaroven predpokladas, ze on sa stackne na vsetkych tychto flopoch? aj keby hej, imo stale to nemoze byt profitabilne vzhladom na stacky nikdy v zivote
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:ak foldujes na 90% flopoch ako to moze byt preflop ziskove?
Ah, ano pravda. je to 8tis minus pri 100 flopoch. Potrebujem aspon 12%..
- mareki
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hej ked so 72o stojis proti AA vs jeden super mozno, co ale chces trafit proti 6tim? FH ci quads?
aj ja mam rad sarkazmy:)
Takze je dobre, ze mas vzory a riadis sa citaciami, netreba ale veci vytrhavat z kontextu, co myslis?
Takze je dobre, ze mas vzory a riadis sa citaciami, netreba ale veci vytrhavat z kontextu, co myslis?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
ako nechcem moc strielat z brucha ale sanca flopnut dva pary a lepsie isto neprekrocuje nie 10 ale ani 5%, sa to asi da presne vyguuuglit ale v robote mam vsetko bloknute ako tu bolo pisane, sanca ze flopnes dva pary je 2% co je to najlahsie
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
tucniak napísal:hej ked so 72o stojis proti AA vs jeden super mozno, co ale chces trafit proti 6tim? FH ci quads?
Neviem odpovedat:) Co by bola podla teba hranicna ruka, s ktorou by si z BB dorovnal 9:1 pot odds, ak je stol este hodne deep a si chipleader?
Bez sarkazmov, dlho som nehral a chcem sa hlavne z ruk poucit...
- mareki
ferkan napísal:ako nechcem moc strielat z brucha ale sanca flopnut dva pary a lepsie isto neprekrocuje nie 10 ale ani 5%, sa to asi da presne vyguuuglit ale v robote mam vsetko bloknute ako tu bolo pisane, sanca ze flopnes dva pary je 2% co je to najlahsie
Ano, 2pary su 2%, len su tam dalsie flopy ktore AA biju, spoliehal som sa na tu equity z PokerStove.. Ak je ten predpoklad 22% chybny, tak aj cela moja analyza je chybna..
- mareki
Uz aj ten preflop read je dost usmevny. Uvaha je cela zla. Na Tvoje dva pary na flope (btw 2% sanca two pair OR better) ma stale slusnu redraw. Co mas tie odds, tak to su odds of wining T8s vs AA. Cize ked sa vylozi pat kariet. Ale Tvoj problem v uvahe je ten, ze tri karty =/= pat kariet. A dalsi problem je, ze odds udavas preflop a nasledne implied odds. O com ale neuvazujes, ze tak 9 z 10 krat budes musiet to T8s na flope zahodit (a to stoje nemale peniaze), ak to teda chces hrat for value, lebo ak vies, ze ma AA, tak FE je takmer neexistujuca. A tie situacie, ked ho porazis uz na flope, nasypete tam peniaze a budes este stale dobry na riveri, tak tieto situacie ZDALEKA nezarobia na tie situacie, ked tymto tahom hadzes chipy rovno na grill v pripadoch, ked netrafis winnera uz na flope. Zly, zly, zly move. Ja by som tiez krakal ako chora vrana na mieste toho typka s konmi.
A ked to hras agresivne, tak minraise UTG a coldcall re-raise OOP pri shallow stackoch so suited one gapperom je vsetko len nie agresivne. To tam radsej uz shipni a prekriz si prsty.
Live MTTs
A ked to hras agresivne, tak minraise UTG a coldcall re-raise OOP pri shallow stackoch so suited one gapperom je vsetko len nie agresivne. To tam radsej uz shipni a prekriz si prsty.
Live MTTs
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Horsey7 napísal:neviem ci sa da zratat v kolkych % na flope trafis oesd alebo fd alebo 2 pary alebo trips + kombinacie tychto a zaroven predpokladas, ze on sa stackne na vsetkych tychto flopoch? aj keby hej, imo stale to nemoze byt profitabilne vzhladom na stacky nikdy v zivote
Odds 1ku49 su two pairs OR BETTER. Better = trips, straight, flush, quads, straight flush. Aspon tak tomu rozumiem ja.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
nakolko si relativne OOP (neviem ako na tom bol SB), tak skor nejake pockets, suited connectory, skratka ruky, ktore maju sancu multiway trafit velmi silny potencial (sety a flushe-hoci s baby flushom a deep si tiez treba davat pozor)
z tvojho prispevku dalej vyplynulo, ze s tym 72o si teda c-calloval OESD este aj na turne?no sarcasm
z tvojho prispevku dalej vyplynulo, ze s tym 72o si teda c-calloval OESD este aj na turne?no sarcasm
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Este doplnim Mortylen-a, ze tych 22% co pises ty, je sanca ked PF pojde AA vs. T8 all in. Nic ine v tom nehladaj.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.