ahojte, ahoj Mareki
1., blahoželám a prajem ešte vela uspešných turnajov
2., ak by si mal naozaj skončit s pokrom ak nevyhráš /niekde tu som to čítal/ tak je dobré, že si ma vyradil a následne vyhral
3., velká škoda, že si si neprisadol na CG
4., dovol aby som presne postol našu poslednú hru, lebo si ju vidím nepamatáš a preto jej rozbor može byt zlý / Vlado 7castle bol s nami pri stole može potvrdit/
a/ blind 100-200 utg+1 /cca 25 000 chips!, 3. na čipoch na stole!!/ raise do 550, ja v strede pola s KK / 32 500 chips - tu je tvoja 1. velka chyba v reporte/ reraise na 1750, Ty v zadnej pozícií CALL /cca 45 000/, všetci pas .
b/flop T84 bezfarebný , ja lákadlo na reraise 1200 ty call / kedže pri mojom smiešnom bete si len call čakal so u teba niečo ako AK, AQ - vzhladom na call po reraise pred flopom/
c/ turn 2 ja ček - nie zo strachu ale po tvojom nahode, ktorý som čakal na akúkolvek tvoju kartu /vid predchadzajúce hry/, by následoval reraise alebo all - podla výšky reisu. Kedže Ty si dal sám allin, nebolo čo riešit!!!!!!
d/ samozrejme som chvílu uvažoval - jednoznačne som vylučil AA , taktiež s trojkou by si nedal allin /mal som za čiarou ešte vyše 29K!!!!/, takže mal som Ta na : v tomto poradí: JJ, QQ, bluff,99, ATs, 99, a nič viac by normálny /prepáč/ hráč pred flopom nemohol zahrat, to že si luckergambler som proste v tej chvíli nevedel, nabudúce už si budem pamatat
e/ zaujímave ako by si to tahal dalej, moj gamblerik, keby flop bol spravodlivý /k rozdanej sile kariet/ a bol by napr:2,3,8??? 4 !!??, 7!!! asi by som sa zdvojnásobil a Ty by si tu nerozoberal velmi chujovo /prepáč, ale som obyčajne priamy človek/ zahranú ruku!
5/ A prosím neprikrášluj obraz hry, nespustil som ŽIADNU spršku nadávok, samozrejme som nebol nadšený a vyčítal som Ti Tvoj luckerský call a jediným čo Ta mohlo urazit /určite nie nadávka, lebo som nepoužil ani jedno "nespisovné" slovo/ mohlo byt akurát to, že som povedal: Čo je to za amaterizmus, kedy už na Slôovensku sa naučíte aspon priemerne hrat"!
6/teším sa na CG, kedže si vraj CG hráč / ateraz aj s LÓVAMI
/