[MTT] Dorovnanie 3bet PF, ak viete, ze super ma AA

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [MTT] Dorovnanie 3bet PF, ak viete, ze super ma AA

Odoslaťod buschle 22 Jún 2010 15:48

mareki napísal:ROFL, teraz som tu handu telefonicky diskutoval z dalsim profikom, ktory nas bude coskoro reprezentovat na wsop (kupil som si u neho percenta), live hraci urcite vedia o koho ide.. a ten mi zas povedal ze pri zvazeni stadia turnaja, stackov, readu a psychickeho stavu supera a pot odds to mal byt insta call...

Ludia, ja to hram velmi kratko, ale zacinam sa citit ako alenka v risi divov...

to bude nejaky profesional typu ternoplayer , ktory vyhral 300k v donkamente.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod TuKE 22 Jún 2010 16:16

buschle napísal:to bude nejaky profesional typu ternoplayer , ktory vyhral 300k v donkamente.

Ad1. závisť nie je pekná vlastnosť
Ad2. vieš vôbec kto to je?
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod mareki 22 Jún 2010 16:44

A teraz mi dosla jedna vec okolo tej handy, jak si ten svoj prvy prispevok citam... Predsa som pisal, ze betol on ako prvy, tzn. ze som na neho musel mat poziciu... Ospravedlnujem sa vsetkym, handu som si pamatal zle.. pomylil som si ju s inou, kde som drzal rovnake karty...

JB bol na SB a ja som bol UTG+3.. neslo mi do hlavy ako som mohol na turne proti jeho checku zahlasit all-in, tak ako som to opisal v prvom prispevku... a teraz mi to doslo:-/ Pri opise, handy som to uz pisal spravne, len zaciatok bol chybny...
mareki

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod 7castle 22 Jún 2010 16:45

Tuke ja viem kto to je, nezavidim, a obsahovo suhlasim s buschlem :D
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod janobendik 22 Jún 2010 19:30

ahojte, ahoj Mareki

1., blahoželám a prajem ešte vela uspešných turnajov
2., ak by si mal naozaj skončit s pokrom ak nevyhráš /niekde tu som to čítal/ tak je dobré, že si ma vyradil a následne vyhral
3., velká škoda, že si si neprisadol na CG
4., dovol aby som presne postol našu poslednú hru, lebo si ju vidím nepamatáš a preto jej rozbor može byt zlý / Vlado 7castle bol s nami pri stole može potvrdit/
a/ blind 100-200 utg+1 /cca 25 000 chips!, 3. na čipoch na stole!!/ raise do 550, ja v strede pola s KK / 32 500 chips - tu je tvoja 1. velka chyba v reporte/ reraise na 1750, Ty v zadnej pozícií CALL /cca 45 000/, všetci pas .
b/flop T84 bezfarebný , ja lákadlo na reraise 1200 ty call / kedže pri mojom smiešnom bete si len call čakal so u teba niečo ako AK, AQ - vzhladom na call po reraise pred flopom/
c/ turn 2 ja ček - nie zo strachu ale po tvojom nahode, ktorý som čakal na akúkolvek tvoju kartu /vid predchadzajúce hry/, by následoval reraise alebo all - podla výšky reisu. Kedže Ty si dal sám allin, nebolo čo riešit!!!!!!
d/ samozrejme som chvílu uvažoval - jednoznačne som vylučil AA , taktiež s trojkou by si nedal allin /mal som za čiarou ešte vyše 29K!!!!/, takže mal som Ta na : v tomto poradí: JJ, QQ, bluff,99, ATs, 99, a nič viac by normálny /prepáč/ hráč pred flopom nemohol zahrat, to že si luckergambler som proste v tej chvíli nevedel, nabudúce už si budem pamatat :D
e/ zaujímave ako by si to tahal dalej, moj gamblerik, keby flop bol spravodlivý /k rozdanej sile kariet/ a bol by napr:2,3,8??? 4 !!??, 7!!! asi by som sa zdvojnásobil a Ty by si tu nerozoberal velmi chujovo /prepáč, ale som obyčajne priamy človek/ zahranú ruku!

5/ A prosím neprikrášluj obraz hry, nespustil som ŽIADNU spršku nadávok, samozrejme som nebol nadšený a vyčítal som Ti Tvoj luckerský call a jediným čo Ta mohlo urazit /určite nie nadávka, lebo som nepoužil ani jedno "nespisovné" slovo/ mohlo byt akurát to, že som povedal: Čo je to za amaterizmus, kedy už na Slôovensku sa naučíte aspon priemerne hrat"!

6/teším sa na CG, kedže si vraj CG hráč / ateraz aj s LÓVAMI :D /
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 22 Jún 2010 19:41

[quote="janobendik"]ahojte, ahoj Mareki

1., blahoželám a prajem ešte vela uspešných turnajov
2., ak by si mal naozaj skončit s pokrom ak nevyhráš /niekde tu som to čítal/ tak je dobré, že si ma vyradil a následne vyhral

Toto asi staci - ostatok je asi tiez pravda a uplne zbytocna diskusia o hande, ktora je na hlavu...
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod 7castle 22 Jún 2010 19:59

janobendik napísal: 4., dovol aby som presne postol našu poslednú hru, lebo si ju vidím nepamatáš a preto jej rozbor može byt zlý / Vlado 7castle bol s nami pri stole može potvrdit/

No praveze museli tesne predtym presadit, lebo ja som ta Jano vypadnut nevidel... ak som nemal zatmenie :D
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod yegon 22 Jún 2010 20:02

len dve veci

- to co pise jano je o dost ina situacia
- az teraz som si uvedomil ze ty si vitaz PP open, nepamatal som si ze to je ten isty nick

len postuj dalej handy a nedaj sa odradit kritikou ( ani zatrpknutostou ubadbeatovanych :) ) - nebudes sam komu to pomoze
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 22 Jún 2010 20:21

-takze ak som dobre pochopil,pan sa rozhodol pushnut na turne do potu kde je cca 30 BB zvysnych cca 130 BB ?standart play?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Topolman 22 Jún 2010 20:43

7castle napísal:
mareki napísal:There is solid gold advice on these forums, but you’ll have to sift through a pile of rocks to find it. You’ll find posters you respect and posters you can ignore, no one is right all the time. Some people are always close.

You need to take the ideas put forward and investigate them yourself. You have no way of knowing who is right and who is wrong but you can take view points, ideas and suggestions and investigate them. That’s what this place is, a marketplace of ideas – you need to work out which ones you’ll buy for yourself.

Pekne to podla mna vystihlo celu diskusiu :good:
Topolman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!