Holdem manager
Re: Holdem manager
zdravim trocha som sa s tym pohral a uz to mam dki moc
- RiBa
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ponukam na predaj jednu nikdy nepouzitu licenciu na Holdem Manager (full verzia). Cena je 75$.
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
jednu ci dve?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Pomohol by mi prosím niekto s aditional HUD filter nastaviť tak aby v buble zobrazovalo štatistiky pre 4 ludí? Bude na 9 miestne sit n go a chcem aby buble bola zvlášť
- Bumika
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Bumika napísal:Pomohol by mi prosím niekto s aditional HUD filter nastaviť tak aby v buble zobrazovalo štatistiky pre 4 ludí? Bude na 9 miestne sit n go a chcem aby buble bola zvlášť
prejdi si tento thread cely,hrk to tam tusim daval aj so screenshotom pre blbych(teda pre mna)
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Bumika napísal:Pomohol by mi prosím niekto s aditional HUD filter nastaviť tak aby v buble zobrazovalo štatistiky pre 4 ludí? Bude na 9 miestne sit n go a chcem aby buble bola zvlášť
tam v tej tabulke si nastav k 4 players MIN 4 aj MAX 4
- Paliking
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Caute,
potrebujem formatovat PC a preinstalovat win tak sa chcem popytat par veci..nie som moc technicky typ tak ma plz berte s rezervou mam smallstakes HM kupenu napoli (ja som pc 2) tak sa chcem opytat ci to treba nejako specialne odinstalovat alebo ako si to pamata, ze je to na tomto PC? nebude vadit ked budem mat inu verziu windowsu napr.? ci si to pamata nejake zabudovane cislo pc fakt sa do tychto veci nevyznam a druha vec handhistory, ta sa presunula pri import hands z herne do "HMArchive" cize staci skopirovat ten subor kde su tie handy a vsetko tam bude ulozene? Vdaka za odpoved
potrebujem formatovat PC a preinstalovat win tak sa chcem popytat par veci..nie som moc technicky typ tak ma plz berte s rezervou mam smallstakes HM kupenu napoli (ja som pc 2) tak sa chcem opytat ci to treba nejako specialne odinstalovat alebo ako si to pamata, ze je to na tomto PC? nebude vadit ked budem mat inu verziu windowsu napr.? ci si to pamata nejake zabudovane cislo pc fakt sa do tychto veci nevyznam a druha vec handhistory, ta sa presunula pri import hands z herne do "HMArchive" cize staci skopirovat ten subor kde su tie handy a vsetko tam bude ulozene? Vdaka za odpoved
- Martell17
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/5 krát
Předevčírem mi šel HEM úplně v pořádku. Musel jsem se vrátit ke kontrolnímu bodu systému a včera už HEM vůbec nenaběhl. Nemůže to prý najít nějaký soubor. Bohužel už nevím sériové číslo licence. Mám ještě 1 volnou licenci, a tak bych to obešel, ale nejsem schopen ji zjistit. Neví někdo, jak z této zapeklité situace ven. Zvláště, když má angličtina je velmi slabá na konverzaci se suportem?
- algec111
- Založený: Júl 2007
cawte, mam HM a dnes zacinam hrat na Lucky Ace Poker. Import ide OK ale HUD nie a nie naskocit. Nemate niekto skusenost?
- bacon11
- Založený: Feb 2009
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.