Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod GR33S 17 Sep 2010 12:33

prosim vas co mam spravit pri kazdom zapnuti HM a naslednom zapnuti HUD na stoloch sa mi HUD zobrazi cely nahromadeny v lavom rohu je to dost na nervi skusil som reinstal HM aj s databazou ale bez vysledku ( pred 2dnami bolo vsetko v poriadku)... dakujem
GR33S

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Drobec37 17 Sep 2010 15:10

Skus sem hodit nejaký screen nechto clovek aj vidi a adekvatnejsie ti môže pomoct. Lebo napriklad ja si to ani neviem predstavit ako ti to zobrazuje. :)
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod GR33S 17 Sep 2010 15:21

Drobec37 napísal:Skus sem hodit nejaký screen nechto clovek aj vidi a adekvatnejsie ti môže pomoct. Lebo napriklad ja si to ani neviem predstavit ako ti to zobrazuje. :)

Uz je to fix ale uz som si myslel ze ma vystrie :D reinstaloval som HM aj databazu spustil v defaultnom nastaveni HUD a potom som importoval svoj HUD a uz to ide tak ako ma :D a zobrazovalo to vsetky statistiky nakopene v lavom hornom rohu poprekrivane cez seba :D to uz len pre predstavivost 8-)
GR33S

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Marian21x 18 Sep 2010 15:10

Zdravím,

chcel by som sa opýtať, kde v HEM sa dá nastaviť, aby mi filtrovalo staty podľa počtu hráčov pri stole pri SNG turnajoch? A ešte jedna otázka, čo presne znamená vo filtroch posledná záložka More filters delenie na true/false, to ako HEM dokáže rozoznať, kedy bol napr. limp správny alebo nie?
Vďaka

Majo
Marian21x

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 17 krát/4 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 07 Okt 2010 18:37

caute

prosim Vas neviete niekto, kde moze byt problem ak mi nefunguje HUD v holdem manageri na sieti PS ale iba na MTT turnajoch? na ostatnych hernach mi to ide a aj na cash game na ps. Kde moze byt chyba? najnovsiu beta verziu mam stiahnutu
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod haman 08 Okt 2010 01:27

Matej Zavacky napísal:prosim Vas neviete niekto, kde moze byt problem ak mi nefunguje HUD v holdem manageri na sieti PS ale iba na MTT turnajoch? na ostatnych hernach mi to ide a aj na cash game na ps. Kde moze byt chyba? najnovsiu beta verziu mam stiahnutu

Pred 2 dnami bol update a mne tiez prestal ist iny soft (tiez HUD). Ide len na Classic theme (tej prvej). Skus.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod dzejkej 11 Okt 2010 23:10

Dnes vysla finalna verzia 1.11.05: http://forums.holdemmanager.com/release ... lease.html .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Puyol35 12 Okt 2010 23:50

no najnovšia verzia je katastrofa... doteraz mi HUD fungoval na SNG a MTT aspom vo FT... no od nového update nejde ani tam... čistá tragédia... asi ma dnes porazí...
Puyol35

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

prosba

Odoslaťod svatos21 19 Okt 2010 22:46

prosim vas ako v holdem manager vypnem to ze mi na stole ukazuje karty AA, 22, 33.. ktore znazornuju miesto od dealera, kvoli tomu nevidim karty a nakolko hravam len 4 stoly tak mi je to nanic, resp by som poprosil nejaky dobry link na navod, ak sa da tak v slovencine, cestine.. ak nie tak aj v eng.. dik za rady
svatos21

Poďakoval/li: 5 krát/5 krát

Re: prosba

Odoslaťod dzejkej 20 Okt 2010 07:56

svatos21 napísal:prosim vas ako v holdem manager vypnem to ze mi na stole ukazuje karty AA, 22, 33.. ktore znazornuju miesto od dealera, kvoli tomu nevidim karty a nakolko hravam len 4 stoly tak mi je to nanic, resp by som poprosil nejaky dobry link na navod, ak sa da tak v slovencine, cestine.. ak nie tak aj v eng.. dik za rady

Otvor HEM, chod do HUD Options -> Tables Preferences ... a odskrtni Card and Alignment Edit.

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
svatos21
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!