Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod jezman 21 Okt 2010 17:50

ja by som sa chcel opytat ako by sa dal hm optimalne nastavit na sng hry? filter alebo nieco? pls dik vopred
jezman

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod svatos21 21 Okt 2010 21:08

ja tiez v podstate len zacinam s holdem managerom, ale toto ti mozno pomoze http://www.pokerspravy.sk/1292/vysvetle ... nagerovi/..
svatos21

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 5 krát/5 krát

Reg: Holdem Manager

Odoslaťod svatos21 02 Nov 2010 00:19

ja som si kupil normal licenciu a chcem sa opytat ak si preinstalujem windows tak mozem na svoj comp dat stale tu istu prvu licenciu? dik za info
svatos21

Poďakoval/li: 5 krát/5 krát

Re: Reg: Holdem Manager

Odoslaťod dzejkej 02 Nov 2010 00:31

svatos21 napísal:ja som si kupil normal licenciu a chcem sa opytat ak si preinstalujem windows tak mozem na svoj comp dat stale tu istu prvu licenciu? dik za info

Ano. Licencie mozes volne presuvat automaticky cez Help -> Registration, pokial viem. Ja som davnejsie preinstaloval desktop a vymenil notebook a na oboch som si presunul licenciu a ani som nemusel nikomu pisat.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod eraserSK 03 Nov 2010 12:54

Ahojte,

vdaka Hamanovi mi po reinstale PC ide nainstalovat HEM, dal som si trial PRO verziu za tych 95$.

No vsetko ide ako po masle, az nato ze to NEJDE. A to co nejde je ze nechce DOIMPORTOVAT moju hand history ktoru som si ulozil (32 turnajov) a nejdu mi staty na stole vobec, mal niekto takyto problem?
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod Krtkoslav 03 Nov 2010 14:49

pisni mi na FB alebo zavolaj, ja nema mTvoje cislo mam novy te la prisiel som o dost kontaktov... ten import neivem kde mas chybu, s tym HUDkom som ti pisal uz do druheho blogu.
Krtkoslav

Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod vlade 03 Nov 2010 16:23

eraserSK napísal:Ahojte,

vdaka Hamanovi mi po reinstale PC ide nainstalovat HEM, dal som si trial PRO verziu za tych 95$.

No vsetko ide ako po masle, az nato ze to NEJDE. A to co nejde je ze nechce DOIMPORTOVAT moju hand history ktoru som si ulozil (32 turnajov) a nejdu mi staty na stole vobec, mal niekto takyto problem?

Mal som podobny problem, neviem aky mas operacny system, ale ak Win Vista, alebo Win7 tak je potrebne spustat holdem managera ako administrator, tym sa u mna problem vyriesil.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Nor101 08 Nov 2010 09:35

Zdravim Vas. Vie mi niekto poradit? Vzdy pri zacati novej session mi pri stole HUD zacne ukazovat moje staty od nova, t.j. nezapocitava uz odohrate handy v minulosti. Zacne vzdy pocet hands 1,2, 3 atd. Má to tak byt, alebo mam nieco zle nastavene? Dakujem.
Nor101

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod eraserSK 08 Nov 2010 09:48

Nor101 napísal:Zdravim Vas. Vie mi niekto poradit? Vzdy pri zacati novej session mi pri stole HUD zacne ukazovat moje staty od nova, t.j. nezapocitava uz odohrate handy v minulosti. Zacne vzdy pocet hands 1,2, 3 atd. Má to tak byt, alebo mam nieco zle nastavene? Dakujem.

Vsak to je vyhoda, lebo vidis staty tie ktore vidia LUDIA NA STOLE na teba..ja som velmi rad ze to tak mam. Ale je to v hud options, tam sa to da vypnut/zapnut
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod Nor101 08 Nov 2010 12:35

eraserSK napísal:
Nor101 napísal:Zdravim Vas. Vie mi niekto poradit? Vzdy pri zacati novej session mi pri stole HUD zacne ukazovat moje staty od nova, t.j. nezapocitava uz odohrate handy v minulosti. Zacne vzdy pocet hands 1,2, 3 atd. Má to tak byt, alebo mam nieco zle nastavene? Dakujem.

Vsak to je vyhoda, lebo vidis staty tie ktore vidia LUDIA NA STOLE na teba..ja som velmi rad ze to tak mam. Ale je to v hud options, tam sa to da vypnut/zapnut

To ano, ale ak to tak maju tak nastavene aj ostatni, tak potom HM straca zmysel (ak beriem do uvahy jeho vyuzitie na sledovanie hry protihracov, nie svojej). Ak este mozem, kde v HUD option to je? Nejak sa v tom este neviem orientovat :). Dakujem.
Nor101

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!