Holdem manager
Re: Holdem manager
ja by som sa chcel opytat ako by sa dal hm optimalne nastavit na sng hry? filter alebo nieco? pls dik vopred
- jezman
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
ja tiez v podstate len zacinam s holdem managerom, ale toto ti mozno pomoze http://www.pokerspravy.sk/1292/vysvetle ... nagerovi/..
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
Reg: Holdem Manager
ja som si kupil normal licenciu a chcem sa opytat ak si preinstalujem windows tak mozem na svoj comp dat stale tu istu prvu licenciu? dik za info
- svatos21
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
Re: Reg: Holdem Manager
svatos21 napísal:ja som si kupil normal licenciu a chcem sa opytat ak si preinstalujem windows tak mozem na svoj comp dat stale tu istu prvu licenciu? dik za info
Ano. Licencie mozes volne presuvat automaticky cez Help -> Registration, pokial viem. Ja som davnejsie preinstaloval desktop a vymenil notebook a na oboch som si presunul licenciu a ani som nemusel nikomu pisat.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Ahojte,
vdaka Hamanovi mi po reinstale PC ide nainstalovat HEM, dal som si trial PRO verziu za tych 95$.
No vsetko ide ako po masle, az nato ze to NEJDE. A to co nejde je ze nechce DOIMPORTOVAT moju hand history ktoru som si ulozil (32 turnajov) a nejdu mi staty na stole vobec, mal niekto takyto problem?
vdaka Hamanovi mi po reinstale PC ide nainstalovat HEM, dal som si trial PRO verziu za tych 95$.
No vsetko ide ako po masle, az nato ze to NEJDE. A to co nejde je ze nechce DOIMPORTOVAT moju hand history ktoru som si ulozil (32 turnajov) a nejdu mi staty na stole vobec, mal niekto takyto problem?
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
pisni mi na FB alebo zavolaj, ja nema mTvoje cislo mam novy te la prisiel som o dost kontaktov... ten import neivem kde mas chybu, s tym HUDkom som ti pisal uz do druheho blogu.
- Krtkoslav
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
eraserSK napísal:Ahojte,
Mal som podobny problem, neviem aky mas operacny system, ale ak Win Vista, alebo Win7 tak je potrebne spustat holdem managera ako administrator, tym sa u mna problem vyriesil.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Zdravim Vas. Vie mi niekto poradit? Vzdy pri zacati novej session mi pri stole HUD zacne ukazovat moje staty od nova, t.j. nezapocitava uz odohrate handy v minulosti. Zacne vzdy pocet hands 1,2, 3 atd. Má to tak byt, alebo mam nieco zle nastavene? Dakujem.
- Nor101
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Nor101 napísal:Zdravim Vas. Vie mi niekto poradit? Vzdy pri zacati novej session mi pri stole HUD zacne ukazovat moje staty od nova, t.j. nezapocitava uz odohrate handy v minulosti. Zacne vzdy pocet hands 1,2, 3 atd. Má to tak byt, alebo mam nieco zle nastavene? Dakujem.
Vsak to je vyhoda, lebo vidis staty tie ktore vidia LUDIA NA STOLE na teba..ja som velmi rad ze to tak mam. Ale je to v hud options, tam sa to da vypnut/zapnut
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
eraserSK napísal:Nor101 napísal:Zdravim Vas. Vie mi niekto poradit? Vzdy pri zacati novej session mi pri stole HUD zacne ukazovat moje staty od nova, t.j. nezapocitava uz odohrate handy v minulosti. Zacne vzdy pocet hands 1,2, 3 atd. Má to tak byt, alebo mam nieco zle nastavene? Dakujem.
Vsak to je vyhoda, lebo vidis staty tie ktore vidia LUDIA NA STOLE na teba..ja som velmi rad ze to tak mam. Ale je to v hud options, tam sa to da vypnut/zapnut
To ano, ale ak to tak maju tak nastavene aj ostatni, tak potom HM straca zmysel (ak beriem do uvahy jeho vyuzitie na sledovanie hry protihracov, nie svojej). Ak este mozem, kde v HUD option to je? Nejak sa v tom este neviem orientovat . Dakujem.
- Nor101
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.