Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod dzejkej 08 Nov 2010 12:52

Nor101 napísal:To ano, ale ak to tak maju tak nastavene aj ostatni, tak potom HM straca zmysel (ak beriem do uvahy jeho vyuzitie na sledovanie hry protihracov, nie svojej). Ak este mozem, kde v HUD option to je? Nejak sa v tom este neviem orientovat :). Dakujem.

Ako to straca zmysel, prosim Ta?

Uvedom si, ze ziadny z Tvojich spoluhracov nema na Teba tolko ruk ako mas na seba Ty, takze aj keby Ti tam ukazovalo vsetky Tvoje ruky, tak vobec netusis, ake staty maju na Teba oni. Ruky sa pocitaju od zaciatku, aby si mal prehlad ako na danom stole hras a ako Ta mozu hraci vnimat - ak na jednom foldnes 20 ruk po sebe a na druhom hras polovicu ruk, tak je to dost rozdiel.

Je to urcite lepsie ako ukazovat vsetky Tvoje ruky.

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
Nor101
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Holdem manager

Odoslaťod lestatos 08 Nov 2010 15:26

Priatelia, potrebujet poradit. asi pred rokom som si kupil holdem manager, lacenjsiu verziu a instaloval som si ju na svoj PC a NB, ale samozrejme ze som pred casom robil komplet reinstal na PC a teraz premyslam ako tam dostat HM aby som ho zase nemusel hladat. Dakujem a predom sa ospravedlnujem za lenivost , ze sa mi to nechce googlovat .

EDIT by dzejkej: Zakladas existujucu temu a este aj do zlej sekcie. Nabuduce si daj na to pozor.
lestatos

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 08 Nov 2010 15:37

lestatos napísal:teraz premyslam ako tam dostat HM aby som ho zase nemusel hladat.

Co tak ist na oficialne stranky Holdem Managera, stiahnut si instalacku a nainstalovat?
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod lestatos 08 Nov 2010 15:48

dzejkej napísal:
lestatos napísal:teraz premyslam ako tam dostat HM aby som ho zase nemusel hladat.

Co tak ist na oficialne stranky Holdem Managera, stiahnut si instalacku a nainstalovat?

Dakujem za presunutie do spravnej sekcie a varovanie ze "ROGER. !
Vypadas ako fajn clovek , takze prezijem aj ten sarkazmus a urobim co si mi napisal. Len som nevedel ci je HM viazany na IP alebo ako vlastne rospozna ze som plateny uzivatel )). Dakujem
lestatos

Založený: Jan 2010

Odoslaťod dzejkej 08 Nov 2010 16:02

lestatos napísal:a urobim co si mi napisal. Len som nevedel ci je HM viazany na IP alebo ako vlastne rospozna ze som plateny uzivatel )).

Po zaplateni si mailom dostal registracny kluc na svoje meno. Stiahni si instalacku, nainstaluj, spusti a pri aktivacii zadaj meno a registracny kluc.

Asi bude vhodne preistotu ist na http://www.holdemmanager.net/registration/Default.aspx , registrovat sa (ak uz nie si) a dat Reset Code. Az potom skus zadat kluc a vsetky tie potrebne udaje.

EDIT: http://faq.holdemmanager.com/questions/ ... em+Manager
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Nor101 08 Nov 2010 17:07

dzejkej napísal:
Nor101 napísal:To ano, ale ak to tak maju tak nastavene aj ostatni, tak potom HM straca zmysel (ak beriem do uvahy jeho vyuzitie na sledovanie hry protihracov, nie svojej). Ak este mozem, kde v HUD option to je? Nejak sa v tom este neviem orientovat :). Dakujem.

Ako to straca zmysel, prosim Ta?

Uvedom si, ze ziadny z Tvojich spoluhracov nema na Teba tolko ruk ako mas na seba Ty, takze aj keby Ti tam ukazovalo vsetky Tvoje ruky, tak vobec netusis, ake staty maju na Teba oni. Ruky sa pocitaju od zaciatku, aby si mal prehlad ako na danom stole hras a ako Ta mozu hraci vnimat - ak na jednom foldnes 20 ruk po sebe a na druhom hras polovicu ruk, tak je to dost rozdiel.

Je to urcite lepsie ako ukazovat vsetky Tvoje ruky.

Suhlasim, len som nevedel pochopit, preco mi u niektorych hracov pri zaciatku hry ukaze napr. 200 hands a u inych, s ktorymi som takisto hral ukaze 1 (v pripade prvej handy). OK, rozumiem, diky. Este prosim, kde najdem to nastavenie? (len pre moju informaciu).
Nor101

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 08 Nov 2010 17:21

Nor101 napísal:Suhlasim, len som nevedel pochopit, preco mi u niektorych hracov pri zaciatku hry ukaze napr. 200 hands a u inych, s ktorymi som
takisto hral ukaze 1 (v pripade prvej handy).

Hmm, tak toto netusim. Ak si s niekym hral a mas na neho ruky, tak by Ti ich malo ukazat, pretoze HUD ukazuje statistiky za vsetky ruky, ktore si s nimi odohral, pokial to nemas inak nastavene v HUD Options -> Additional HUD Filters... Iba Tvoje staty na danom stole by mal ukazovat vzdy od prvej odohranej ruky.

Nor101 napísal:Este prosim, kde najdem to nastavenie? (len pre moju informaciu).

Neviem, kde sa to da vypnut, aby ukazovalo Hero staty len pre dany stol. Viem len vypnut staty celkovo :). Snad odpovie eraserSK.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Nor101 08 Nov 2010 17:49

dzejkej napísal:
Nor101 napísal:Ak si s niekym hral a mas na neho ruky, tak by Ti ich malo ukazat, pretoze HUD ukazuje statistiky za vsetky ruky, ktore si s nimi odohral

Jasne, ja som sa zmylil. Ostatnych ukazuje, len mna dava od zaciatku. Sry a diky za cas a rady. GL.
Nor101

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod dornel 11 Nov 2010 13:30

Mám takový problém, vždy když zapnu nový turnaj , tak se mi zobrazují statistiky u mně od začatku a já bych chtěl aby se mi zobrazovaly statistiky, za všech turnajů co jsem odehrál. Jde to nějak?

Např, u statistiky Hand, se mě počet hand načítá od 1 při každém novém turnaji, a já tam chci mít počet všech odehraných hand z veškerých turnajů

Děkuji za odpověd
dornel

Založený: Júl 2010

Odoslaťod dzejkej 11 Nov 2010 13:38

Precitaj si konverzaciu vyssie. Ked si chces pozerat celkove staty v HEM, tak to mozes urobit v reportoch. Na stole v HUDe nemaju celkove staty vobec zmysel z dovodov uvedenych vyssie v tejto teme (posledne 2 strany).
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!