Holdem manager
Re: Holdem manager
prosim vas co mam spravit pri kazdom zapnuti HM a naslednom zapnuti HUD na stoloch sa mi HUD zobrazi cely nahromadeny v lavom rohu je to dost na nervi skusil som reinstal HM aj s databazou ale bez vysledku ( pred 2dnami bolo vsetko v poriadku)... dakujem
- GR33S
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Skus sem hodit nejaký screen nechto clovek aj vidi a adekvatnejsie ti môže pomoct. Lebo napriklad ja si to ani neviem predstavit ako ti to zobrazuje.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Drobec37 napísal:Skus sem hodit nejaký screen nechto clovek aj vidi a adekvatnejsie ti môže pomoct. Lebo napriklad ja si to ani neviem predstavit ako ti to zobrazuje.
Uz je to fix ale uz som si myslel ze ma vystrie reinstaloval som HM aj databazu spustil v defaultnom nastaveni HUD a potom som importoval svoj HUD a uz to ide tak ako ma a zobrazovalo to vsetky statistiky nakopene v lavom hornom rohu poprekrivane cez seba to uz len pre predstavivost
- GR33S
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zdravím,
chcel by som sa opýtať, kde v HEM sa dá nastaviť, aby mi filtrovalo staty podľa počtu hráčov pri stole pri SNG turnajoch? A ešte jedna otázka, čo presne znamená vo filtroch posledná záložka More filters delenie na true/false, to ako HEM dokáže rozoznať, kedy bol napr. limp správny alebo nie?
Vďaka
Majo
chcel by som sa opýtať, kde v HEM sa dá nastaviť, aby mi filtrovalo staty podľa počtu hráčov pri stole pri SNG turnajoch? A ešte jedna otázka, čo presne znamená vo filtroch posledná záložka More filters delenie na true/false, to ako HEM dokáže rozoznať, kedy bol napr. limp správny alebo nie?
Vďaka
Majo
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
caute
prosim Vas neviete niekto, kde moze byt problem ak mi nefunguje HUD v holdem manageri na sieti PS ale iba na MTT turnajoch? na ostatnych hernach mi to ide a aj na cash game na ps. Kde moze byt chyba? najnovsiu beta verziu mam stiahnutu
prosim Vas neviete niekto, kde moze byt problem ak mi nefunguje HUD v holdem manageri na sieti PS ale iba na MTT turnajoch? na ostatnych hernach mi to ide a aj na cash game na ps. Kde moze byt chyba? najnovsiu beta verziu mam stiahnutu
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Matej Zavacky napísal:prosim Vas neviete niekto, kde moze byt problem ak mi nefunguje HUD v holdem manageri na sieti PS ale iba na MTT turnajoch? na ostatnych hernach mi to ide a aj na cash game na ps. Kde moze byt chyba? najnovsiu beta verziu mam stiahnutu
Pred 2 dnami bol update a mne tiez prestal ist iny soft (tiez HUD). Ide len na Classic theme (tej prvej). Skus.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Dnes vysla finalna verzia 1.11.05: http://forums.holdemmanager.com/release ... lease.html .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
no najnovšia verzia je katastrofa... doteraz mi HUD fungoval na SNG a MTT aspom vo FT... no od nového update nejde ani tam... čistá tragédia... asi ma dnes porazí...
- Puyol35
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
prosba
prosim vas ako v holdem manager vypnem to ze mi na stole ukazuje karty AA, 22, 33.. ktore znazornuju miesto od dealera, kvoli tomu nevidim karty a nakolko hravam len 4 stoly tak mi je to nanic, resp by som poprosil nejaky dobry link na navod, ak sa da tak v slovencine, cestine.. ak nie tak aj v eng.. dik za rady
- svatos21
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
Re: prosba
svatos21 napísal:prosim vas ako v holdem manager vypnem to ze mi na stole ukazuje karty AA, 22, 33.. ktore znazornuju miesto od dealera, kvoli tomu nevidim karty a nakolko hravam len 4 stoly tak mi je to nanic, resp by som poprosil nejaky dobry link na navod, ak sa da tak v slovencine, cestine.. ak nie tak aj v eng.. dik za rady
Otvor HEM, chod do HUD Options -> Tables Preferences ... a odskrtni Card and Alignment Edit.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.