Holdem manager
Re: Holdem manager
prosim vas co mam spravit pri kazdom zapnuti HM a naslednom zapnuti HUD na stoloch sa mi HUD zobrazi cely nahromadeny v lavom rohu je to dost na nervi skusil som reinstal HM aj s databazou ale bez vysledku ( pred 2dnami bolo vsetko v poriadku)... dakujem
- GR33S
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Skus sem hodit nejaký screen nechto clovek aj vidi a adekvatnejsie ti môže pomoct. Lebo napriklad ja si to ani neviem predstavit ako ti to zobrazuje. 

-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Drobec37 napísal:Skus sem hodit nejaký screen nechto clovek aj vidi a adekvatnejsie ti môže pomoct. Lebo napriklad ja si to ani neviem predstavit ako ti to zobrazuje.
Uz je to fix ale uz som si myslel ze ma vystrie

- GR33S
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zdravím,
chcel by som sa opýtať, kde v HEM sa dá nastaviť, aby mi filtrovalo staty podľa počtu hráčov pri stole pri SNG turnajoch? A ešte jedna otázka, čo presne znamená vo filtroch posledná záložka More filters delenie na true/false, to ako HEM dokáže rozoznať, kedy bol napr. limp správny alebo nie?
Vďaka
Majo
chcel by som sa opýtať, kde v HEM sa dá nastaviť, aby mi filtrovalo staty podľa počtu hráčov pri stole pri SNG turnajoch? A ešte jedna otázka, čo presne znamená vo filtroch posledná záložka More filters delenie na true/false, to ako HEM dokáže rozoznať, kedy bol napr. limp správny alebo nie?
Vďaka
Majo
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
caute
prosim Vas neviete niekto, kde moze byt problem ak mi nefunguje HUD v holdem manageri na sieti PS ale iba na MTT turnajoch? na ostatnych hernach mi to ide a aj na cash game na ps. Kde moze byt chyba? najnovsiu beta verziu mam stiahnutu
prosim Vas neviete niekto, kde moze byt problem ak mi nefunguje HUD v holdem manageri na sieti PS ale iba na MTT turnajoch? na ostatnych hernach mi to ide a aj na cash game na ps. Kde moze byt chyba? najnovsiu beta verziu mam stiahnutu
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Matej Zavacky napísal:prosim Vas neviete niekto, kde moze byt problem ak mi nefunguje HUD v holdem manageri na sieti PS ale iba na MTT turnajoch? na ostatnych hernach mi to ide a aj na cash game na ps. Kde moze byt chyba? najnovsiu beta verziu mam stiahnutu
Pred 2 dnami bol update a mne tiez prestal ist iny soft (tiez HUD). Ide len na Classic theme (tej prvej). Skus.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Dnes vysla finalna verzia 1.11.05: http://forums.holdemmanager.com/release ... lease.html .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
no najnovšia verzia je katastrofa... doteraz mi HUD fungoval na SNG a MTT aspom vo FT... no od nového update nejde ani tam... čistá tragédia... asi ma dnes porazí...
- Puyol35
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
prosba
prosim vas ako v holdem manager vypnem to ze mi na stole ukazuje karty AA, 22, 33.. ktore znazornuju miesto od dealera, kvoli tomu nevidim karty a nakolko hravam len 4 stoly tak mi je to nanic, resp by som poprosil nejaky dobry link na navod, ak sa da tak v slovencine, cestine.. ak nie tak aj v eng.. dik za rady
- svatos21
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
Re: prosba
svatos21 napísal:prosim vas ako v holdem manager vypnem to ze mi na stole ukazuje karty AA, 22, 33.. ktore znazornuju miesto od dealera, kvoli tomu nevidim karty a nakolko hravam len 4 stoly tak mi je to nanic, resp by som poprosil nejaky dobry link na navod, ak sa da tak v slovencine, cestine.. ak nie tak aj v eng.. dik za rady
Otvor HEM, chod do HUD Options -> Tables Preferences ... a odskrtni Card and Alignment Edit.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.