Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
ale dikes za podporu
som to odbehol sam a taketo dni by som mal vraj davat 3krat tyzdenne, ak chcem ist ten maraton
no tak budem musiet na tom zamakat, aj ked teraz to je uplne tazke, kedze som v poslednej dietnej vlne pred vazenim a nevladzem ani zit ...
som to odbehol sam a taketo dni by som mal vraj davat 3krat tyzdenne, ak chcem ist ten maraton
no tak budem musiet na tom zamakat, aj ked teraz to je uplne tazke, kedze som v poslednej dietnej vlne pred vazenim a nevladzem ani zit ...
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
nice run sir
btw: podme radsej na polmaraton najprv ?:D
a btw chcel by niekto ist na toto:
http://www.bratislavamarathon.com/?k=11
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Riddlah napísal:nice run sir
vdaka ...
no jasne, polmaraton chcem ako prvy a aspon zistim ci ja take mozem
a na ten nocny beh idem, je to len 7km a to uz davam lavou zadnou
-
-
som za polmaraton
dnes som zacal zase behat ale stale ma este boli ta noha z mojho 200km/week pokusu, fakt neviem co som si s nou spravil, normalne to byva vec par dni - no ale musim pracovat aj tak to uz nestiham do vazenia ale chcem nejaky respectable vysledok
kazdopadne som velmi spokojny s tym co som zatial dokazal, ak by mi pred 5 mesiacmi niekto povedal ze ak mu dam 2000EUR tak zariadi aby som vyzeral tak ako vyzeram teraz - bez vahania beriem Citim sa dobre, chudsi (tuk na bruchu) som nebol snad od zakladnej skoly, takze slovami klasika "great success"
dnes som zacal zase behat ale stale ma este boli ta noha z mojho 200km/week pokusu, fakt neviem co som si s nou spravil, normalne to byva vec par dni - no ale musim pracovat aj tak to uz nestiham do vazenia ale chcem nejaky respectable vysledok
kazdopadne som velmi spokojny s tym co som zatial dokazal, ak by mi pred 5 mesiacmi niekto povedal ze ak mu dam 2000EUR tak zariadi aby som vyzeral tak ako vyzeram teraz - bez vahania beriem Citim sa dobre, chudsi (tuk na bruchu) som nebol snad od zakladnej skoly, takze slovami klasika "great success"
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
polmaraton je skvely zaciatok, a pomaly by som sa chcel zacat zucastnovat nejakych behov, len nejakym sposobom sa musim zbavit "fobie" z toho mnozstva ludi ... fml
-
tak ideme polmaraton ! myslim ze ten čsob polmaraton sa kona kazdy rok niekedy v marci
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
btw som aj zabudol, dnes som dokoncil aj vlastny celindz s Nike+ http://www.pokerportal.sc/poker-diskusia/blogy-f94/phat-phuck-blog-t3725-630.html#p112293 ... 6000cal/4w (len behom) ... no stihol som to za dva a pol tyzdna tusim ...
hm, tak si dam daco ine
inac cisla od zaciatku celindzu (len beh/chodza), nemam counter na ine cinnosti:
Pocet treningov: 71
Najvzdialenejsi: 9.05 km
Celkova vzdialenost: 214.71 km
Celkovy cas: 30h 33min 08s
Celkom kalorii: 24870cal
takze novy Nike+ celindz ... 10000cal/4w ... koncit by mal pred vazenim
hm, tak si dam daco ine
inac cisla od zaciatku celindzu (len beh/chodza), nemam counter na ine cinnosti:
Pocet treningov: 71
Najvzdialenejsi: 9.05 km
Celkova vzdialenost: 214.71 km
Celkovy cas: 30h 33min 08s
Celkom kalorii: 24870cal
takze novy Nike+ celindz ... 10000cal/4w ... koncit by mal pred vazenim
-
Nicely done, johnmirow ! Good luck do dalsieho kalorickeho challengu !
Netusim preco, ale ten link na nike.com mi nejde zo ziadneho browsera odkedy som switchol notebook - nacita mi naladu, teren a hluposticky, ale samotny graf nikde.
Ja som si checkoval svoje kalorie od 9.4. (odkedy mi prisiel sporttester):
- pocet cviceni: 97
- pocet hodin: 104h
- spalene kalorie: 56069 kcal
Tam to pocita kardio a aj posilnovanie, ktore robim v poslednej dobe podstatne viac ako cardio a teda nejak toho spalim na hodinu menej. Som si dal ciel zmaknut 100 dni cvicenia bez pauzy a som na dni 77 prave, takze snad sa do konca PPCh nic nepokazi a tu iron-will 100ku pokorim .
V pondelok idem na kratucku sluzobku (2 dni) do Svajciarska (Zug) a tam to budem mat so stravou a cvicenim o narocnejsie, lebo si pamatam tie plne stoly dobruot na ranajky v hoteli a ten giganticky vyber chutnych jedal na obed .
Bol som si dat chvilu frisbee v Medickej cez vikend s polovickou (nie ultimate zapas, len "freestyle") a som zistil, ze to paradne spaluje kalorie - na hodinu to spalilo ako pri Insanity, len to bolo podstatne zabavnejsie ako akekolvek taketo kardio .
Netusim preco, ale ten link na nike.com mi nejde zo ziadneho browsera odkedy som switchol notebook - nacita mi naladu, teren a hluposticky, ale samotny graf nikde.
Ja som si checkoval svoje kalorie od 9.4. (odkedy mi prisiel sporttester):
- pocet cviceni: 97
- pocet hodin: 104h
- spalene kalorie: 56069 kcal
Tam to pocita kardio a aj posilnovanie, ktore robim v poslednej dobe podstatne viac ako cardio a teda nejak toho spalim na hodinu menej. Som si dal ciel zmaknut 100 dni cvicenia bez pauzy a som na dni 77 prave, takze snad sa do konca PPCh nic nepokazi a tu iron-will 100ku pokorim .
V pondelok idem na kratucku sluzobku (2 dni) do Svajciarska (Zug) a tam to budem mat so stravou a cvicenim o narocnejsie, lebo si pamatam tie plne stoly dobruot na ranajky v hoteli a ten giganticky vyber chutnych jedal na obed .
Bol som si dat chvilu frisbee v Medickej cez vikend s polovickou (nie ultimate zapas, len "freestyle") a som zistil, ze to paradne spaluje kalorie - na hodinu to spalilo ako pri Insanity, len to bolo podstatne zabavnejsie ako akekolvek taketo kardio .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.