tak dnesny den sa niesol v znameni neskutocnych prehier a zacina mi to uz liezt na nervy... Pozeram tie videa, citam clanky a blogy a snazim sa najst cestu, no niekedy naozaj neviem... Najhorsie je, ze si neviem urcit, kolko mam pri tom pokri sediet... Obycajne hram velmi kratke sessions, hodinku-dve, co byva okolo 300-400 handov... Niekedy, ked sa mi podari vyhrat nejaky AI, jednoducho odidem, lebo sa bojim, ze by som o to prisiel... Vsetko je to u mna o psychike, snazim sa, ako len viem, hrat spravne a nebrat ohlad na svoje pocity, no v skutocnosti som nimi velmi ovplyvneny... Dnes som dokonca spravil to, co som doteraz este NIKDY nespravil - za kazdu cenu som sa snazil dostat do AI preflop, no ani raz sa mi nepodarilo to vyhrat... Zacalo to niekedy naobed, ked som si to spustil prvykrat a nejaky 5. hand som sa dostal AI pf proti 2 hlupacikom, jeden mal QQ a druhy A-5o, na river ale prisla Q
Pokracovalo to poobede 2 beatmi na riveri, ked dorazil 2x King, pricom mali superi vzdy iba 3 outy... Je ale nutne podotknut, ze raz som siel AI pf s 99, co by som za normalneho zmyslania nikdy nespravil... Druhy krat som mal QQ a super KQ. Ale co je horsie, nahnevalo ma to az natolko, ze som sa hned ku kazdemu stolu dokupil na fullstack (5$=250xBB) a onedlho som uz uuuuzasne tiltnuty siel AI pf a narazil s AK do AA... A teraz to pride - vypol som si NL2 a zapol NL5... Uvedomoval som si risk, no proste nemohol som sa vyrovnat s tym, ze som svojou hlupostou prisiel dnes o 8 BI... Ked som sa ale pozeral na tych hracov, tak ma ani na okamih nenapadlo to vypnut z dovodu, ze by boli nejaki neporazitelni alebo co... Davali AI s K7-high a podobne veci... Uz som spominal, ze sa mi tento cely tyzden nepodarilo poriadne zaplatit za nuts, ktore som mal neskor ako PF? Tak dnes sa mi to podarilo, na NL5 som mal nieco vyse 7$, ked mi na river dorazila nut flush a chlapik so 2nd nuts mi zaplatil uzasnym AI... Hand pred tym som mal AK vs AQ pf AI, na flop prisla Q, no na river s mojim velikanskym prekvapenim K, co mi ukazalo, ze stastie sa niekedy usmeje aj na takeho losra, ako som ja
Viem, ze som spravil v dosledku tiltu vela chyb, no niekedy som za to naozaj nemohol a stalo sa mi to velmi vela krat...
Dost bolo vyplakavania sa, viem, ze sa mam co ucit, a na pokrovych forach ma nikto nenauci, ako ovladat svoje emocie... Mozem iba dakovat, ze som nezostal v minuse 8BI dnes, ale vytiahol som to na -1,5... Chcem sa ale spytat na ten Holdem Manager... Vcera som si ho stiahol, nainstaloval a vyskusal... Vyzera uzasne, ma fakt vela funkcii, ale ani za svet sa mi tam neda importovat historia... Napise mi, ze file sa importol, ale hned pod tym mam, ze: 0 hands imported... Neviete, kde je chyba?