matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod dzejkej 14 Júl 2010 20:38

matiapag napísal:A co ten Elephant? Na pokerstrategy mi pise, kolko este musim nazbierat bodov, aby som nanho dostal licenciu... ci je aj nejaka free verzia?

Aj bez licencie mozes Elephant pouzivat, len nie vsetka funkcionalita je dostupna. Vzdy lepsie ako nic :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 14 Júl 2010 20:52

okej, ty si vravel ze je to na zaznamenavanie ruk... z toho akoze sa budu dat robit take grafy, ako tu vidim po celom fore? a co to este zahrna? :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod emjayko 14 Júl 2010 21:14

grafy a aj to ze sem nebudes muset opisovat ruku ako sa stala ale sem proste das hand history skonvertovanu a bude to ovela prehladnejsie ako slovny popis + cisla nahracov etc etc neviem co este ja osobne som elefanta nepouzival
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod matiapag 14 Júl 2010 21:17

okej, to sa mi fakt pozdava... pozriem sa na to zajtra... ma niekto z vas s tym ozajstne skusenosti, ze by mi poradil, keby som daco potreboval? :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod emjayko 14 Júl 2010 21:18

chlpo a poldi ti urcite napisu viac oni to pouzivali
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod Chlpo1989 14 Júl 2010 21:45

Co sa tyka toho elephanta, tak uz samotna instalacia bol pre mna hlavolam. Chvilku sa potrapis, ale zvladnes to :)
Funguje tam slusne nastavitelny HUD. Niektore statistiky su tam okliestene ale da sa to plnohodnotne vyuzit.

Co sa tyka grafu, tak je tam samozrejma selekcia podla datumov a da sa zobrazit ako BB´s alebo v USD...zda sa mi, ze nic ine uz nie. Jeho chybou alebo nevyhodou je, ze si nevies vyfiltrovat rozne statistiky. Najdes tam len VPIP/PFR/agresia je len nejaka cudna a potom este par statistik, ktore som nikdy nepouzil :)

Na zaciatok si myslim, ze je to fajn. Vedel by som ti dat aj moju plnu verziu, len neviem ako sa odstranuje (resp. ci sa da odstranit) machine code :/
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 14 Júl 2010 22:11

a odkial by som si to mohol stiahnut? aj na pokerstrategy to najdem? a kolko stoji ten holdem manager pls, aby som do buducnosti vedel? :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod emjayko 14 Júl 2010 22:15

Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod matiapag 14 Júl 2010 23:07

emjayko napísal:http://lmgtfy.com/?q=holdem+manager

:good:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 15 Júl 2010 22:02

tak dnesny den sa niesol v znameni neskutocnych prehier a zacina mi to uz liezt na nervy... Pozeram tie videa, citam clanky a blogy a snazim sa najst cestu, no niekedy naozaj neviem... Najhorsie je, ze si neviem urcit, kolko mam pri tom pokri sediet... Obycajne hram velmi kratke sessions, hodinku-dve, co byva okolo 300-400 handov... Niekedy, ked sa mi podari vyhrat nejaky AI, jednoducho odidem, lebo sa bojim, ze by som o to prisiel... Vsetko je to u mna o psychike, snazim sa, ako len viem, hrat spravne a nebrat ohlad na svoje pocity, no v skutocnosti som nimi velmi ovplyvneny... Dnes som dokonca spravil to, co som doteraz este NIKDY nespravil - za kazdu cenu som sa snazil dostat do AI preflop, no ani raz sa mi nepodarilo to vyhrat... Zacalo to niekedy naobed, ked som si to spustil prvykrat a nejaky 5. hand som sa dostal AI pf proti 2 hlupacikom, jeden mal QQ a druhy A-5o, na river ale prisla Q :( Pokracovalo to poobede 2 beatmi na riveri, ked dorazil 2x King, pricom mali superi vzdy iba 3 outy... Je ale nutne podotknut, ze raz som siel AI pf s 99, co by som za normalneho zmyslania nikdy nespravil... Druhy krat som mal QQ a super KQ. Ale co je horsie, nahnevalo ma to az natolko, ze som sa hned ku kazdemu stolu dokupil na fullstack (5$=250xBB) a onedlho som uz uuuuzasne tiltnuty siel AI pf a narazil s AK do AA... A teraz to pride - vypol som si NL2 a zapol NL5... Uvedomoval som si risk, no proste nemohol som sa vyrovnat s tym, ze som svojou hlupostou prisiel dnes o 8 BI... Ked som sa ale pozeral na tych hracov, tak ma ani na okamih nenapadlo to vypnut z dovodu, ze by boli nejaki neporazitelni alebo co... Davali AI s K7-high a podobne veci... Uz som spominal, ze sa mi tento cely tyzden nepodarilo poriadne zaplatit za nuts, ktore som mal neskor ako PF? Tak dnes sa mi to podarilo, na NL5 som mal nieco vyse 7$, ked mi na river dorazila nut flush a chlapik so 2nd nuts mi zaplatil uzasnym AI... Hand pred tym som mal AK vs AQ pf AI, na flop prisla Q, no na river s mojim velikanskym prekvapenim K, co mi ukazalo, ze stastie sa niekedy usmeje aj na takeho losra, ako som ja :) Viem, ze som spravil v dosledku tiltu vela chyb, no niekedy som za to naozaj nemohol a stalo sa mi to velmi vela krat...

Dost bolo vyplakavania sa, viem, ze sa mam co ucit, a na pokrovych forach ma nikto nenauci, ako ovladat svoje emocie... Mozem iba dakovat, ze som nezostal v minuse 8BI dnes, ale vytiahol som to na -1,5... Chcem sa ale spytat na ten Holdem Manager... Vcera som si ho stiahol, nainstaloval a vyskusal... Vyzera uzasne, ma fakt vela funkcii, ale ani za svet sa mi tam neda importovat historia... Napise mi, ze file sa importol, ale hned pod tym mam, ze: 0 hands imported... Neviete, kde je chyba?
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!