PopoBA a.k.a psík čo nehryzie
Re: PopoBA
unaveny som jak pes takze to bude bez reportov len taky maly sumar,sobotu som si zahral 40freez kde som mal tu cest si otestovat ultratight hru kojaka a potom aj blaznivu hru gejzu t. nakoniec z toho bolo len 6 miesto a 50evri a teraz som sa prave vratil z 20+10 1rebuy a to som konecne hitol prvu bez splitu co sa teda dlho nestalo za 350e jeden cas to sice vyzeralo ze idem domov ked som prehral KK proti A10 viac ako polku stacku ked AQ a A7 bolo foldnute cize krasny 1outerik na flop samozrejme ale nakoniec mi to bolo vynahradene v HU ked moje JQ podrzalo proti A5 a to peknou kralovnou malovanou na river
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
zajtra rano odchadzam smer Praha a planujem si hned po prichode zahrat Celebrity poker tour tak drzte palec neh neurobim pokerportalu hanbu
-
popoba napísal:zajtra rano odchadzam smer Praha a planujem si hned po prichode zahrat Celebrity poker tour tak drzte palec neh neurobim pokerportalu hanbu
gl a vyhraj potom v cashi od maresa ferrari
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
no uplne cele zle.do prahy dorazam vdaka perfis madarskym vlakom s 2!hodinovym meskanim cize stiham velky prd a do CCP dobieham asi 3 minuty pred breakom a chytam poslednu volnu registraciu.stack mam sice stale fit,nieco pod avg ale ten behom prveho levelu po breaku vytahujem mierne nad.neviem co si mam mysliet o stole co som chytil,v cechach som hral prvy krat takze neviem ci je to ich standart ale v neraisnutom pote pf boli v kazdej hre max! 3 hraci.nie ako u nas ked sa nalimpuje cely stol s absolutnym trashom lebo vsak snad ma trafi a J4s je nuts lebo je to vo farbe... dokonca som asi 5 x videl ze aj SB easy folduje v neraisnutom pote.to vidiet u nas tak kupujem stolu sampanske.k mojej hre toho vela nenapisem lebo ani neni velmi co.dostavam akurat 2x 10 10 jedny vyhravam conbetom a druhe foldujem na Ahi flope a raz zahadzujem JJ pf po minraise a min3bete.KK vs QQ
sem tam nieco stealnem z pozicie ale ruky mi chodia fakt katastrofalne a neni s cim hrat.moja labutia piesen sa odohohrala na blindoch 200/400 ked po utg+1 raise na 1100 volaju este dvaja hraci predomnou tak callujem z BTN As8s.celkovo sme v pote nakoniec 5ti.flop Ac Js Ad a az ku mne check tak len tak pro forma betujem 1500 pretoze aj tak ocakavam vsade fold.tak aj bolo okrem povodneho pf raisera ktory calluje.turn 9s cize chytam aj nut FD a po superovom checku opat betujem a som pretoceny.tu uz tusim ze som asi pozadu ale vzhladom na pocet outov ktore mam na vyhru pripadne split to tam posielam cele kedze v pote uz je 2x moj stack.zo 17 outov nakoniec river nepriniesol ziadny takze superove AQo berie pot a ja sa mozem ist flakat po prahe
sem tam nieco stealnem z pozicie ale ruky mi chodia fakt katastrofalne a neni s cim hrat.moja labutia piesen sa odohohrala na blindoch 200/400 ked po utg+1 raise na 1100 volaju este dvaja hraci predomnou tak callujem z BTN As8s.celkovo sme v pote nakoniec 5ti.flop Ac Js Ad a az ku mne check tak len tak pro forma betujem 1500 pretoze aj tak ocakavam vsade fold.tak aj bolo okrem povodneho pf raisera ktory calluje.turn 9s cize chytam aj nut FD a po superovom checku opat betujem a som pretoceny.tu uz tusim ze som asi pozadu ale vzhladom na pocet outov ktore mam na vyhru pripadne split to tam posielam cele kedze v pote uz je 2x moj stack.zo 17 outov nakoniec river nepriniesol ziadny takze superove AQo berie pot a ja sa mozem ist flakat po prahe
-
ou jeee,pred malou chvilou som bol deflorovany.dosiahol som svoju online ruku cislo 10000 oslavy a gratulacie su srdecne vitane
-
gratulacia prevelika
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
popoba napísal:dosiahol som svoju online ruku cislo 10000
10000 ruk za posledny tyzden myslis? Tak to gratulujem!
Ale gratulujem, aj keby to nahodou bolo 10K ruk celkovo .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
jasne ze je to 10K celkovo.ja som 99percentny live hrac takze u mna je 10K online nieco neskutocne
-
gratulujem teda
aj ked 10K ruk je fakt tak vysledok za 1-2 tyzdne (teda aspon u mna a to hram len 1 stol )
aj ked 10K ruk je fakt tak vysledok za 1-2 tyzdne (teda aspon u mna a to hram len 1 stol )
Naposledy upravil pegas1975x dňa 18 Júl 2010 23:22, celkovo upravené 1 krát.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostí.