no uplne cele zle.do prahy dorazam vdaka perfis madarskym vlakom s 2!hodinovym meskanim cize stiham velky prd a do CCP dobieham asi 3 minuty pred breakom a chytam poslednu volnu registraciu.stack mam sice stale fit,nieco pod avg ale ten behom prveho levelu po breaku vytahujem mierne nad.neviem co si mam mysliet o stole co som chytil,v cechach som hral prvy krat takze neviem ci je to ich standart ale v neraisnutom pote pf boli v kazdej hre max! 3 hraci.nie ako u nas ked sa nalimpuje cely stol s absolutnym trashom lebo vsak snad ma trafi a J4s je nuts lebo je to vo farbe... dokonca som asi 5 x videl ze aj SB easy folduje v neraisnutom pote.to vidiet u nas tak kupujem stolu sampanske.k mojej hre toho vela nenapisem lebo ani neni velmi co.dostavam akurat 2x 10 10 jedny vyhravam conbetom a druhe foldujem na Ahi flope a raz zahadzujem JJ pf po minraise a min3bete.KK vs QQ
sem tam nieco stealnem z pozicie ale ruky mi chodia fakt katastrofalne a neni s cim hrat.moja labutia piesen sa odohohrala na blindoch 200/400 ked po utg+1 raise na 1100 volaju este dvaja hraci predomnou tak callujem z BTN As8s.celkovo sme v pote nakoniec 5ti.flop Ac Js Ad a az ku mne check tak len tak pro forma betujem 1500 pretoze aj tak ocakavam vsade fold.tak aj bolo okrem povodneho pf raisera ktory calluje.turn 9s cize chytam aj nut FD a po superovom checku opat betujem a som pretoceny.tu uz tusim ze som asi pozadu ale vzhladom na pocet outov ktore mam na vyhru pripadne split to tam posielam cele kedze v pote uz je 2x moj stack.zo 17 outov nakoniec river nepriniesol ziadny takze superove AQo berie pot a ja sa mozem ist flakat po prahe