Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod RudiiS 27 Júl 2010 23:26

Zdravím,
Je to možné ? :lol2:
Obrázok
:wall: :wall: :wall: :wall: :mortylen: :river:
RudiiS

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod dzejkej 27 Júl 2010 23:35

Zdravím,
Je to možné ? :lol2:
http://i31.tinypic.com/23s7j0l.jpg

Nam sa to nestava, pretoze my pozname pravidla a vieme, ze sa musia pouzit presne 2 karty z Tvojej ruky a teda tam nemas ziadnu postupku ;).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod RudiiS 27 Júl 2010 23:45

aha :shock: :shock: ja som prvý krát hral omahu......... som si "trošku" pomýlil pravidla :Bravo: :hrable: nabudúce budem vedieť
RudiiS

Odoslaťod dzejkej 27 Júl 2010 23:47

RudiiS napísal:aha :shock: :shock: ja som prvý krát hral omahu......... som si "trošku" pomýlil pravidla :Bravo: :hrable: nabudúce budem vedieť

Dufam, ze to nebolo o peniaze a nenapisal si na support nejaku staznost alebo tak :).

Strucne omaha pravidla najdes napr. tu: http://www.pokerportal.info/poker-skola/pravidla-omaha/
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod RudiiS 27 Júl 2010 23:56

dzejkej napísal:
RudiiS napísal:aha :shock: :shock: ja som prvý krát hral omahu......... som si "trošku" pomýlil pravidla :Bravo: :hrable: nabudúce budem vedieť

Dufam, ze to nebolo o peniaze a nenapisal si na support nejaku staznost alebo tak :).

Strucne omaha pravidla najdes napr. tu: http://www.pokerportal.info/poker-skola/pravidla-omaha/

Bolo to za hracie peniaze chcel som si vyskúšať omahu,jasne že som nič nepísal :)
RudiiS

Odoslaťod Sedricek 29 Júl 2010 16:14

nechce ma zaregistrovat na nas slovensky freeroll lebo ze niesom zo Slovenska a pritom som to hral doteraz skoro kazdy den...
Sedricek

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

Odoslaťod palo1973 30 Júl 2010 10:09

nevie mi niekto poradit,mam normalne stiahnutu hernu a ked ju chcem zapnut objavi sa mi tam taky trojuholnik vo vnutri s vykricnikom a musim to odinstalovat a nainstalovat znovu,stavalo sa mi to obcas aj predtym ked som tam hraval,ale teraz sa to robi stale tak,nehram tam sice,ale stve ma to,lebo obcas niekomu poslem/resp. dostanem $$$ a v buducnosti nevylucujem ze tam budem hrat
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod LecterH 30 Júl 2010 10:31

palo1973 napísal:nevie mi niekto poradit,mam normalne stiahnutu hernu a ked ju chcem zapnut objavi sa mi tam taky trojuholnik vo vnutri s vykricnikom a musim to odinstalovat a nainstalovat znovu,stavalo sa mi to obcas aj predtym ked som tam hraval,ale teraz sa to robi stale tak,nehram tam sice,ale stve ma to,lebo obcas niekomu poslem/resp. dostanem $$$ a v buducnosti nevylucujem ze tam budem hrat

a to som myslel, ze iba mne sa nieco deje, pravdepodobne to robi pri niektorych updatoch, akurat som nemusel odinstalovat, ale rovno preinstalovat stacilo, tazko povedat takto s cim to moze suvisiet, ale nerobilo to, kym som nezacal pouzivat W7 (64)
LecterH

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod PokerBoy 30 Júl 2010 11:09

Chcel by som sa spytat,ze ci si viem previezt svoje peniaze z hracieho uctu na svoj bankomatovy ucet pomocou moneybookers...
PokerBoy

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 30 Júl 2010 14:04

Ano, vies :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!