Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
Nam sa to nestava, pretoze my pozname pravidla a vieme, ze sa musia pouzit presne 2 karty z Tvojej ruky a teda tam nemas ziadnu postupku .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
aha ja som prvý krát hral omahu......... som si "trošku" pomýlil pravidla nabudúce budem vedieť
- RudiiS
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
RudiiS napísal:aha ja som prvý krát hral omahu......... som si "trošku" pomýlil pravidla nabudúce budem vedieť
Dufam, ze to nebolo o peniaze a nenapisal si na support nejaku staznost alebo tak .
Strucne omaha pravidla najdes napr. tu: http://www.pokerportal.info/poker-skola/pravidla-omaha/
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:RudiiS napísal:aha ja som prvý krát hral omahu......... som si "trošku" pomýlil pravidla nabudúce budem vedieť
Dufam, ze to nebolo o peniaze a nenapisal si na support nejaku staznost alebo tak .
Strucne omaha pravidla najdes napr. tu: http://www.pokerportal.info/poker-skola/pravidla-omaha/
Bolo to za hracie peniaze chcel som si vyskúšať omahu,jasne že som nič nepísal
- RudiiS
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
nechce ma zaregistrovat na nas slovensky freeroll lebo ze niesom zo Slovenska a pritom som to hral doteraz skoro kazdy den...
- Sedricek
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
nevie mi niekto poradit,mam normalne stiahnutu hernu a ked ju chcem zapnut objavi sa mi tam taky trojuholnik vo vnutri s vykricnikom a musim to odinstalovat a nainstalovat znovu,stavalo sa mi to obcas aj predtym ked som tam hraval,ale teraz sa to robi stale tak,nehram tam sice,ale stve ma to,lebo obcas niekomu poslem/resp. dostanem $$$ a v buducnosti nevylucujem ze tam budem hrat
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:nevie mi niekto poradit,mam normalne stiahnutu hernu a ked ju chcem zapnut objavi sa mi tam taky trojuholnik vo vnutri s vykricnikom a musim to odinstalovat a nainstalovat znovu,stavalo sa mi to obcas aj predtym ked som tam hraval,ale teraz sa to robi stale tak,nehram tam sice,ale stve ma to,lebo obcas niekomu poslem/resp. dostanem $$$ a v buducnosti nevylucujem ze tam budem hrat
a to som myslel, ze iba mne sa nieco deje, pravdepodobne to robi pri niektorych updatoch, akurat som nemusel odinstalovat, ale rovno preinstalovat stacilo, tazko povedat takto s cim to moze suvisiet, ale nerobilo to, kym som nezacal pouzivat W7 (64)
- LecterH
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Chcel by som sa spytat,ze ci si viem previezt svoje peniaze z hracieho uctu na svoj bankomatovy ucet pomocou moneybookers...
- PokerBoy
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ano, vies
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.