Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
grats chalani..ja od februara tak 91-85 ale nie velmi planovane, teda nie cielene:D
a inac som dobre zmagoreny, pri precitani konikovho postu som hladal LIKE btn..sakra,,
a inac som dobre zmagoreny, pri precitani konikovho postu som hladal LIKE btn..sakra,,
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
gratz chalani !
@jk
co sa ti nelubi na behu ?:D
na margo, ja od zaciatku mojej pute 85 - 79kg !
@jk
co sa ti nelubi na behu ?:D
na margo, ja od zaciatku mojej pute 85 - 79kg !
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Riddlah napísal:co sa ti nelubi na behu ?:D
Som astmatik a beh vonku ma velmi rychlo dostava na kolena v porovnani s behom vo vnutri . Uz som to tu aj spominal !
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Ja len taky reminder - 4.8. je koniec challenge a vazenie, takze na to nezabudnut a dostavit sa!
-
super sick chlapi
ja som to dost odflakol co je mi aj ludo ale aj som to viac menej ocakaval lebo nemam absolutne ani naznak pevnej vole a bez sladkosti alebo pizze viac ako 3 dni nevydrzim
napriek tomu ak by som tuto challenge nerobil tak by som za toho pol roka urcite este 5 kil pribral takze tych 15kg co som schudol je slusny rozdiel
po vazeni asi zacnem cvicit, chcel by som pribrat tak 5-8kg svalov - stravu nepustim a budem sa snazit jest zdravo a nie somariny. Po 3 mesiacoch sa pustim do dalsieho chudnutia, snad teraz ked som sa nastartoval tak uz budem disciplinovanejsi, rad by som si na 35-te narodky v januari daroval 10% bodyfat
na to vazenie sa teda mozeme dohodnut na 4-teho o 20:00 v blackcafe?
ja som to dost odflakol co je mi aj ludo ale aj som to viac menej ocakaval lebo nemam absolutne ani naznak pevnej vole a bez sladkosti alebo pizze viac ako 3 dni nevydrzim
napriek tomu ak by som tuto challenge nerobil tak by som za toho pol roka urcite este 5 kil pribral takze tych 15kg co som schudol je slusny rozdiel
po vazeni asi zacnem cvicit, chcel by som pribrat tak 5-8kg svalov - stravu nepustim a budem sa snazit jest zdravo a nie somariny. Po 3 mesiacoch sa pustim do dalsieho chudnutia, snad teraz ked som sa nastartoval tak uz budem disciplinovanejsi, rad by som si na 35-te narodky v januari daroval 10% bodyfat
na to vazenie sa teda mozeme dohodnut na 4-teho o 20:00 v blackcafe?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:po vazeni asi zacnem cvicit, chcel by som pribrat tak 5-8kg svalov - stravu nepustim a budem sa snazit jest zdravo a nie somariny.
Tak vy budete robit pripravu na polmaraton, nie? Myslim, ze tolko behu sa postara, aby si udrzal rozumnu hmotnost .
Ale pribrat 5-8kg svalov znie sick - ak sa Ti to podari slusne odstartovat, tak daj vediet co pre to robis. Kedze u mna je primarny ciel chudnut, tak aj pri kope posilnovania a vela proteinu si pri tych 2200 kcal denne tu svalovu hmotu +- len udrzujem. Mam pocit, ze pre naberanie takeho mnozstva bude treba jest ako prasa .
yegon napísal:rad by som si na 35-te narodky v januari daroval 10% bodyfat
10% bodyfat je aj moj ciel, ale ako som pozral cielovu hmotnost, tak ma to normalne vyplasilo a je mi jasne, ze to je sakra narocny a vzdialeny ciel .
yegon napísal:na to vazenie sa teda mozeme dohodnut na 4-teho o 20:00 v blackcafe?
BC 20:00 znie dobre. Budem tam.
-
gratz chlapi, velky respect
BC je zrusene
BC je zrusene
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
a 4. ja ani trikoza nemozme takze to treba presunut na 3. lebo bez nas podvizivenych to nebude ono
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal::) a 4. ja ani trikoza nemozme takze to treba presunut na 3. lebo bez nas podvizivenych to nebude ono
Tak myslim, ze Mirovi a mne je to fuk a moze to byt aj tretieho, ale yegonovi alebo TuKEmu sa mozno kazda hodina hodi a budu chciet az 4. . Ak budu oni suhlasit, tak v pohode ..
-
nabrat take mnozstvo svalov za pol roka si podla mna vyzaduje velmi velky prijem energie a do toho makat-co sa zaroven imo vylucuje s cielom 10 % bodyfat, nakolko tie svaly bez zrania a teda aj nejakeho tuku podla mna nespravis
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.