Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
Ja som busto.
Otázka je, čo s vážením, keď BC zatvorilo?
Lebo myslím, že pri Yegonovi pôjde o každý gram
Otázka je, čo s vážením, keď BC zatvorilo?
Lebo myslím, že pri Yegonovi pôjde o každý gram
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
tucniak napísal:nabrat take mnozstvo svalov za pol roka si podla mna vyzaduje velmi velky prijem energie a do toho makat-co sa zaroven imo vylucuje s cielom 10 % bodyfat, nakolko tie svaly bez zrania a teda aj nejakeho tuku podla mna nespravis
mal som to na mysli tak orientacne, imo ked som teraz mesiac a pol v podstate nejedol sacharidy a som uplne splasknuty a x rokov som poriadne a pravidelne necvicil tak uz len ten prvy sok z cvicenia a saturacia svalov cukrami a vodou bude znamenat par kil behom niekolkych tyzdnov
plan je cvicit 3-4 mesiace za zvyseneho kalorickeho prijmu a potom zacat cutovat a samozrejme stale cvicit
dostat sa pod 15% bude tazke ale tak ciele maju byt vysoke tolko som snad nemal od svojich 4 rokov
chlopi ako s tym vazenim teda, vymyslite nejake rozumne miesto, predpokladam ze termin sa budeme snazit dodrzat pac ja zajtra po ranajkach zacinam finalnu total hladovku a ak mi to posuniete na 5-teho tak by som mohol zahynut alebo este horsie zo zufalstva sa obzrat
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Inak Yegone, nechcem ťa strašiť, ale vieš, že musíš mať -22, pretože ja budem samozrejme reklamovať, že to je na inom mieste a teda iné geomagnetické pole a blá blá blá a teda musí byť nejaká odchýlka
-
ale mohli by ste termin dohodnut cim skor, v pondelok by som mal dat vediet spoluhracom, kedy mame hokejbal, tak nech mi to nekoliduje
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
3.8.2010 ... Walker's na Dunajskej ... kuchar spravi stejk aj pre mna = pre mna nuts, oi. maju capovane pivo, da sa sediet aj na ulici, prijemny podnik ...
3.8. preto aby sa mohli zucastnit aj susienky triko + wax a s ohladom na yegonove zdravie
???
3.8. preto aby sa mohli zucastnit aj susienky triko + wax a s ohladom na yegonove zdravie
???
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
posedenie na ulici lol
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
tretieho nie ja potrebujem kazdu hodinu
tuke vaha je vaha, chces buyout? ponukam za 300 USD (PS account yegon)
miesto by som bral skor nejake mimo podnikove, neviem ci je cool vybalit vahu niekde kde nepoznam majitelov, co nejaky sad janka krala alebo nieco toho typu
pripadne party v tukeho novom byte, spravi nam palacinky s pribinacikom alebo nieco take
tuke vaha je vaha, chces buyout? ponukam za 300 USD (PS account yegon)
miesto by som bral skor nejake mimo podnikove, neviem ci je cool vybalit vahu niekde kde nepoznam majitelov, co nejaky sad janka krala alebo nieco toho typu
pripadne party v tukeho novom byte, spravi nam palacinky s pribinacikom alebo nieco take
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:tuke vaha je vaha, chces buyout? ponukam za 300 USD (PS account yegon)
Váha je váha a miesto je miesto .
Imo objektívnosť váženia je narušená tým, že je iné miesto, to proste už nebude na tom isto mieste, proste ak dáš dajme tomu -20.8kg, tak to neznamená, že si naozaj toľko schudol, možno viac, možno menej, mne viac vyhovuje to menej, teda by som reklamoval preváženie na iných miestach, pokiaľ by som nenašiel nejaké, kde máš -19.95
Btw. Ako je to vlastne s nami, ja som teda busto, ak bustneš aj ty, tak dostávam 300 alebo my sme si even?
Za 200 beriem cashout insta + ti podarujem krásne nové cargo kraťase od Hilfigera, veľkosť 42 (god damn it, ešte sa do nich nezmestím )
yegon napísal:pripadne party v tukeho novom byte, spravi nam palacinky s pribinacikom alebo nieco take
, to by šlo, len treba zistiť, či je môj kitchen asistent aka Kešuveri prawn v BA, lebo bez asistenta som jaq bez ruky a čistiť zemiaky ako šéfkuchár predsa nemôžem a Haribo je drevený, tomu sa už aj pohára bojím dať do ruky, lebo ten len všetko rozbíja
-
U TuKEho v byte by to bolo solid, ked sa mu chce pozvat tolko zvieratiek - ani palacinky nemusia byt, ja si dam len vodu z vodovodu .
Co sa tyka vahy, tak netreba vymyslat - vaha moze na nejakom inom mieste ukazovat mensiu hmotnost, ale aj vacsiu hmotnost a teda to bude loteria. Na Tvojom mieste TuKE, by som nasiel u seba doma miesto, kde ukazuje co najviac a to oznacil ako miesto vazenia . Ale ak to mne ukaze, ze som schudol menej ako 20kg, tak budem znacne protestovat .
Co sa tyka pravidiel, tak mal som taky pocit, ze zo zaciatku sme to brali - ak vyhrate obaja, tak ziskavas tych 300 USD naviac, ale ak prehrate obaja, tak sa peniaze nevymienaju. Ale v konecnom dosledku je to na dohode vas dvoch, i ked mam pocit, ze yegon bude suhlasit skor s tymto .
Co sa tyka vahy, tak netreba vymyslat - vaha moze na nejakom inom mieste ukazovat mensiu hmotnost, ale aj vacsiu hmotnost a teda to bude loteria. Na Tvojom mieste TuKE, by som nasiel u seba doma miesto, kde ukazuje co najviac a to oznacil ako miesto vazenia . Ale ak to mne ukaze, ze som schudol menej ako 20kg, tak budem znacne protestovat .
Co sa tyka pravidiel, tak mal som taky pocit, ze zo zaciatku sme to brali - ak vyhrate obaja, tak ziskavas tych 300 USD naviac, ale ak prehrate obaja, tak sa peniaze nevymienaju. Ale v konecnom dosledku je to na dohode vas dvoch, i ked mam pocit, ze yegon bude suhlasit skor s tymto .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.