Keso26 pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Keso26 pokrovy blog

Odoslaťod yegon 02 Aug 2010 13:05

keso26 napísal:Ziadna zabava, ziadny nocny zivot, ziadna hudba, ziadne vone z grilovanych pochutok na ulici a ziadne vodne sporty. Navyse je tam takmer nemozne sa dohovorit, more nie je ciste a celkovo je tam dost nuda. tesil som sa aj na pravu taliansku kuchynu, ale bolo tam len par cudnych restauracii, ktore prilis taliansky ani neposobili.

tak nocny zivot by si si uzil v sunny beach v bulharsku, tak to vyzeralo ako na 10x zvacsenom pezinskom vinobrani kazdy vecer + kopec disko barov na kazdom kroku

skoda tych stipucich potvor v mori bol by to idealny spot na kazdorocnu dovolenku
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod keso26 02 Aug 2010 14:08

nj, to je pravda, v Bulharsku sme boli takto partia minule a bolo paradne, tentokrat sme chceli ist niekam, kde sme este neboli a palmova riviera znie vcelku lakavo ked to clovek nepozna :) ..potom sme dost olutovali, ze sme sa k tym makaronom trepali :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod fidelko 03 Aug 2010 13:19

Ked spominas tie sestnastky :angel: ,tak tie su vsade nadherne.
Len skoda ,ze uz sa nechytaju, ako za starych cias :wall:
fidelko

Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Odoslaťod mr_kaktus 03 Aug 2010 13:26

no vonava sestnastka nikdy nie je zla ale odkedy mi taketo zubrienky zacali v baroch hovorit "ujo" tak sa vacsinou obzeram po niecom starsom :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod keso26 03 Aug 2010 14:04

nj, aj ked su to male deturence, tak tie ich krivky som nechapal :angel: ..tiez boli velmi pekne v tvari a ked sa to vecer vyobliekalo a vymalovalo na tie 2 hodky do baru, tak s panom bohom :D Skor som tym chcel ale povedat to, ze som tam nevidel snad jedneho obeznejsieho cloveka, vsetky tie talianky a tiez taliani tam nemaju gram tuku navyse, co bolo dost zvlastne, tiez maminy s malymi detmi, minisukne a obtiahnute tricka a tak no.

@fidelko - co ti ja viem ci vsade, akurat som sa o tom bavil aj s mysakom, ze u nas ta tie hip hopom a pubertou oplieskavane 16-tky s prehladom vyfuckuju len co sa ne pozres :)

@kaktus - nj, my sme sa tam nemohli obzerat asolutne po nicom, kedze vekovo to tam bolo tak 10% 10-16 rokov a zvysok 40+, uplne chybala nasa generacia a preto tam ten nocny zivot absolutne chybal ako aj ine aktivity ako vodne sporty a pod. Dost sme nakoniec lutovali, ze sme miesto makarskej ci bulharska sli zrovna tam. Skratka to stredisko je taky oddych pre talianske rodinky a dochodcov no.
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod keso26 12 Sep 2010 11:12

Trosku neskor, ale predsa dam nejaky CPT report, aj ked na niektore detaily si uz asi nepsomeniem. Po prvy krat sa dvojdnova CPT presunula z vikendu na stredu/stvrtok. Tento tah organizatora sa nakoniec ukazal ako velmi dobry, kedze 7500+900 Kč turnaj so 750K GTD si prislo zahrat az 180 ludi, cim sa prizepool vysplhal takmer na dvojnasobok, bolo teda o co hrat.

Do kasina som prisiel az 5 min. pred zaciatkom turnaju, takze som si vylosoval stol c.25, ktory bol zrejme prihodeny do kyblika s papierikmi o nieco neskor, kedze s takou ucastou sa asi neratalo. Start stack 10K a 40min. blinds davali pekny priestor na hru. O chvilu sa teda mohlo zacat na prvom levely 25/50 a teda 200bb deep. Stol sa behom minuty zaplnil hracmi a 3 miesta po lavej som mal usadeneho blizzyho. Ratal som teda s trochu divokejsou akciou, ku ktorej vsak nedoslo a blizzy hral v pohodicke a nijak sa neblaznil :)

Hned druhu ruku som bol obdareny prijemnym setupom, ked som otvaral niekde early az stred pocket 55. Na A53dd flop sa dostavame piati hraci a preto nevaham a betujem cca 3/4 cim chcem value od Ax hand, cast draws a sem tam aj 1 barrel od strednych PPs , raise ocakavam od dvojparovych ruk a druhu cast draws a malo pravdepodobnych setov a made str8. BTN vsak nasiel 33, raisol, ja 3bet, AI, snap call. Turn 4 co davalo este malu sancu na split, ale udrzal som a tak som hned na zaciatku DU.

Aj ked som mal v tej chvily huge 400BB stack, tak som nejak moc tlacit nemohol, kedze vdaka blinds a 200BB stackom ostatnych hracov sa to prilis neoplatilo. Navyse moje spekulativne ruky dost dlho netriafali ani len backdoors, takze som pocas dvoch levelov pustil cca 3K chips.

Odohralo sa teda zopar ruk a pomalicky som si zacal robit ready. Vlavo odo mna a druhy po pravej ruky su ubernits, co nehrali este ziadnu ruku. Druhy vlavo std hrac, co sa poznal s blizzym, blizzy, typek, ktoreho som stackol ale ostalo mu este cca 6BB, ktore sa mu podarilo rozmnozit na tusim 3K stack, dalsi dvaja TAGs, vpravo odo mna loose hrac s celkom zaujimavym trashtalkom.

Z tejto early fazy si uz prilis vela ruk nepamatam, napdaju mi dve, ktore som zahral pasivne. Prva ked som otvaral JJ ked bolo face-upnute eso, BB call. Suchy flop K55r som sa rozhodol checknut behind jednak kvoli tomu, ze v jeho range bude vela Kx ruk (K9s+KTo+), dalej nejake spekulatine ruky, co nic netrafili a teda po bete by som vyfodoval horsie, pricom ch behind som im daval moznost hitnut BD draw, ci druhy par a jedine horsie z coho som mohol tahat value boli mid pary a tie by casto mohol skusit blufovat na turne. Moj plan som teda zmenil so std cbet, check, bet resp. cbet,check, call pripadne v zavislosti od boardu cbet, check, check behind na check behind, call, call. Super donkol turn 5 a barrelol T riv. Otocil KTo.

Dosiel som teda o par chipov a chvilu na to nachadzam na CO AQo. Loose typek vpravo odo mna otvara, ja std iso 3b s tym, ze sice viem, ze nesklada na cbety a 2nd barrely, na druhej strane ak trafim, viem ze dostanem skoro urcite 2 ulice od jeho marginalnych ruk (videl som ho callovat s tretim parom 2 ulice a blufovat river na A high parovanom boarde a podobne). Checkuje in the dark a flop prichadza K45r a ja podla planu, kedze som netrafil tak necbetujem, pretoze aj ked ma stale moze callovat s horsim, nechcel som sa zbytocne odhadzovat a rozhdool som sa setrit chipy do neskorsej fazy, kde by som mohol vyuzivat svoj stack. Turn, ktory sme odcheckovali si nepamatam a river 7 sme sli na SD ked mi ukazal 76o callovane OOP na 3b.

Padol som teda na nejakych 12-13K a nas stol sa po par handach rozpadol. Na novom stole prebehlo par nezaujimavych spotov a kedze levely uz pomaly zacinali byt zaujimavejsie, tak som nieco pokradol, nieco pokradli mne etc, kym som nedostal AKo na SB. UTG+1 otvara hrac, ktoreho som uz trochu poznal z prveho stola (prisiel miesto typka ktoreho som na zaciatku stackol a neskor vypadol), ktory hral celkom std game. 3betujem a on cold call. Jeho velku cast range tvoria 77-JJ ruky, sem tam QQ, s ktorym sa nechce stackovat pf, trapovane AA a mozno nejake suited brodway karty. Flop prichadza K high (2 tone) cbetujem 1/2 potu aby som udrzal mensie pary a tiez aby som vzbudil neistotu svojej ruky. Turn checkujem behind a chcem dostat zaplateny este maly bet na river ktory prichadza ako tretia karta vo farbe. Super ale checkuje, tym padom vylucujem uz aj tak velmi malo pravdepodobny flush a podla planu betujem 1/3, super plati a muckuje.

Tym som sa dostal znova na cca 22K stack, kym neprisla klucova ruka turnaju. Blinds 200/400 otvaram na MP 1K s AJo, BU a fishka stola (cca 45BB deep s 18K stackom) na BB call. J96r flop fishka check, ja bet cca 2/3 aka 2K, BU fold, fishka raise na 6K. Kedze si myslim, ze dvojparove ruky a sety by vacsinu casu slowplayoval a tricky overpary casto minsqueezol pf, tak jeho range odhadujem na horsie TP ruky a str8 draws s ktorymi sa stackne. Navyse sme 45BB deep, v pote su dead money a ja mam TPTK, co proti nemu je casto good. Posielam teda AI, fishka prekruti oci, zacne sa vrtiet na stolicke a v tej chvily si zelam pocut call. Tak sa aj stane a na moje prijemne prekvapenie otaca TT a tak mam cca 87% na vyhru. Turn Q mu vsak dava 8 outs navyse, co sa mi moc nepaci no a dealer dokoncuje svoje dielo skazy 8-ckou na river, nh. S lutostou v hlase mi este oznamil "sorry, ale jacka som Ti neveril". Takze miesto toho aby som bol table CL so 100BB stackom, ktory som mohol zacat vyuzivat, tak mi ostalo len 10BB kedze som ho mal pokryteho.

O par ruk neskor, ked sa dvihli blinds uz mam len 7-8BB a nachadzam na CO 77s, MP openraise, dalsi hrac call, fishka z predchadzajucej hry call. V hre su teda zatial traja a ja premyslam nad squeezom. No a kedze aj napriek tomu, ze nemam prilis velku FE, tak tym ze sa pomaly priblizujem k early poziciam kvoli comu nebudem moct pushovat sirsie a v hre je ante, ktore si pochutnavalo na mojom stacku a v ociach hracov, ktori sa este nevyjadrili by som mal posobit strong kedze shovnem do troch ludi, dalej kvoli kope dead money vdaka dvom callom, blindom a ante posielam moj stack do boja a optimisticky verim max. 1 call :) ..opener premysla, nakoniec len call, dalsi hrac fold a fishka call. Flop Q high sa mi nepozdava, na turne A si uz len zelam zazrak v podobe 7 na river, ktory sa nekonal. Moji superi sa teda precheckovali na SD v ktorom otacam moje 77, opener na moje prekvapenie muckuje a fishka po chvily hovori ze sedmicky su dobre a otaca 66s. Som teda tripple up so stackom cca 18K.

Hra na stole sa trochu ukludnila a o par orbitov neskor nachadzam 8-handed JTs na UTG+1 a trochu loose otvaram s tym, ze som dlhsie nehral ruku, mam vcelku solidny image a bud zoberem pot pf alebo na cbet po flope s tym, ze mam vcelku zaujimavu ruku, ktora ma potencial nieco trafit a je vcelku skryta a necakana kedze otvaram early. Solidny hrac na BU, ktory casto 3b a squeezoval premysla ze to spravi znova, avsak nakoniec len call s tym, ze som tam citil respekt voci mojej ruke. Na Q high 2 tone flope a mojim BDFD cbetujem a on call. Turn mi dava FD a teda equity navyse plus barelujem s tym, ze dokazem vyfoldovat midpary, ktore sa nevzdali po flope a casto Qx range, ktore nebudu chiet pokracovat kvoli mojmu UTG range a druhemu barrelu. Super vsak call a river completol moznu FD z flopu, Uvazujem nad 3barrel shove bluff, ale nemal by som potrebnu FE a po chvily teda checkujem a super betuje moj AI. Tymto som stratil cca polku stacku a s odstupom casu to hodnotim ako zbytocne aj ked z casu na cas pri o nieco vacsich stackoch :) ..no nechajme to, asi som si to mohol odpustit.

Po tomto som sa uz len trapil na shortstacku a prezival do levelu 800/1600/200 kde pushol cca 6BB na BU s J9o vs BB KQo. Uz flop K to poriesil a aj ked som na turne trafil este GS, zazrak sa nekonal a vypadol som 36/180 (18 ITM)

Organizacne bol turnaj uplne v pohode, raut vyborny, 2 druhy tepleho jedla, studene misy s pecivom a vela kolacov :) ..k tomu vsetkemu prijemna struktura, takze az na moje umiestnenie hodnotim pozitivne :)

Za tento príspevok od keso26 poďakovali :
APminer
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod keso26 19 Okt 2010 22:23

..dnes som dosiel domov mierne unaveny a netrufal som si hrat moj limit, tak som hodil na seba pizamo, do misky zopar kastanov a pustil som si na oddych NL10 double holdem na party kedze mi majlom poslali €7 cash bonus bez depozitu, na ktory bolo potrebne nahrat 25 bodov.

..strucne pravidla pre tych co nevedia. Pri rozdani dostaneme 3 karty a teda tri dvojkartove kombinacie ako v beznom holdeme (napr. AKT tvori tri ruky AK, AT a KT). Uz z toho je jasne, ze monsters v tejto hre su vsetky spekulativne ruky typu Q97ss a pod ktore maju obrovsky potencial trafit rozne silne draws, komba, dva pary, trips. Hned ako sa na stol vylozi flop musime zvolit jednu kartu (point card), ktora vytvori uz len dve ruky so zvysnymi dvomi kartami (napr. s AKT vyberieme K a tym padom su nase dve ruky s ktorymi hrame az po river AK a KT)

..ludia v tejto hre vobec nerozmyslaju a su schopny callovat/stackovat sa s TP aj ked TP je velmi casto behind, kedze na zaciatku ma kazdy 3 komba ako som spominal vyssie a teda flopy sa daju pekne triafat.

..tu som si shotol jednu taku flopnutu monster ruku, ktoru som sice v SD prehral, kedze UTG vill sa rozhodol check/callovat s TP moje bety s FD+OESD+MP a moje ruky sa tentokrat nezlepsili ani na flush ani na str8 ani trips a ani 2 pary kedze dosli 2 tehly :)

monster.png
monster.png (368.31 ) Zobrazená 3616 krát

..dalsia zaujimva ruka, ktora uz ale dopadla inac (v sucasnosti nie je ziadny konverter, tak som sa to snazil dat do nejakej citatelnej podoby), kde sice som 4way ale okrem mojho OP som flopol aj FD a trips draw na dvojku. Som teda rozhodnuty to tam tlacit uz na flope aj ked nie je extra vhodny (na druhu stranu lepsi ako 6 :heart: 8 :heart: 9 :spade: :) ). Nie som prilis happy ked vidim takmer pot size squuez, ktory vyzera skor na 2p/set ako FD/SD/kombo, navyse nemam ani nut FD. Ale kedze superi tam nie su prilis kompetentny a v pote je celkom slusna kopka dead money, tak neustupujem od svojho planu a shipujem.

..skoda, ze v HH neukazuje point card superov.

***** Hand History for Game 9751929499 *****
$10 USD NL Double Hold'em - Tuesday, October 19, 16:17:17 EDT 2010
Table Table 185278 (No DP) (Real Money)

Seat 1 is the button
Total number of players : 5/6
Seat 1: IMdiarae ( $19.67 USD )
Seat 2: PedroHAMM89 ( $7.73 USD )
Seat 3: Werni122 ( $11.29 USD )
Seat 4: arpinoSK ( $12.41 USD )
Seat 5: rossm73 ( $27.42 USD )

PedroHAMM89 posts small blind [$0.05 USD].
Werni122 posts big blind [$0.10 USD].

** Dealing down cards **
Dealt to arpinoSK [ K :club: K :heart: 2 :heart: ]
arpinoSK raises [$0.40 USD]
IMdiarae calls [$0.40 USD]
PedroHAMM89 calls [$0.35 USD]
Werni122 calls [$0.30 USD]

** Dealing Flop ** [ 6 :heart: 8 :heart: 2 :spade: ]
PedroHAMM89 - Selects point card
PedroHAMM89 checks
Werni122 - Selects point card
Werni122 checks
arpinoSK - Selects point card
arpinoSK bets [$1.10 USD]
IMdiarae - Selects point card
IMdiarae calls [$1.10 USD]
PedroHAMM89 folds
Werni122 raises [$4.80 USD]
arpinoSK is all-In [$10.91 USD]
IMdiarae calls [$10.91 USD]
Werni122 is all-In [$6.09 USD]

** Dealing Turn ** [ 8 :spade: ]

** Dealing River ** [ J :spade: ]

Werni122 shows [ Q :club: Q :heart: T :heart: ]two pairs, Queens and Eights.
arpinoSK shows [ K :club: K :heart: 2 :heart: ]two pairs, Kings and Eights.
IMdiarae shows [ J :diamond: 9 :spade: 7 :heart: ]two pairs, Jacks and Eights.
arpinoSK wins with Hand 1.
arpinoSK wins $2.24 USD from the side pot 1 with two pairs, Kings and Eights.
arpinoSK wins $33.27 USD from the main pot with two pairs, Kings and Eights.

..nakoniec tam bolo este zopar stack-offov z flopnutymi 2p/trips/str8s/monster draws, ktore superi preplacali s TPs a OPs, ale aj flopnuty OESFD z ktoreho sa made hand nestala a prehrala proti AAX overparu kde sli stacky dnu na QT8ss flope, takze sranda :)

..este stats:

stats double holdem nl10.png
stats double holdem nl10.png (50.19 ) Zobrazená 3618 krát
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod w4444x 20 Okt 2010 01:21

bezi v tom aj nieco vyssie ako nl10 :) ?
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod mr_kaktus 20 Okt 2010 08:04

po NL200 urcite. vyssie neviem :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod keso26 20 Okt 2010 08:47

..az do nl400 aj fl400 SH aj FH, ale traffic je tam zatial o nicom. Vcera boli 4 stoly na nl10, vyssie som nekukol, kedze na party nehravam a mam tam len necelych €100.
Obrázok používateľa
keso26

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!