pegas (novy zaciatok?)
Re: pegas (novy zaciatok?)
Dnes cely den uspesne odolavam pokuseniu depozitnut si na PS aspon 10€ a zahrat si CG.
Citam knihu na odporucanie dzejkeja a viem ze to komplet nemozem hrat ale pokusenie je fakt velke.
Jedine co ma odstrasuje je ked si zapnem PTR a vidim svoj genialny "profit" za posledne 2-3 mesiace.To ma vzdy tak vystrasi ze ma prejde chut skusat hrat CG.
Citam knihu na odporucanie dzejkeja a viem ze to komplet nemozem hrat ale pokusenie je fakt velke.
Jedine co ma odstrasuje je ked si zapnem PTR a vidim svoj genialny "profit" za posledne 2-3 mesiace.To ma vzdy tak vystrasi ze ma prejde chut skusat hrat CG.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:nic si z toho nerob. Netvrdim ze viem hrat a asi ani neviem. Ale aj mne sa v poslednych tyzdnoch darilo prehrat 75-80% AI preflop.(a to bola fakt vacsina TOP10 alebo 2 pary na flope).
Vcera hra: mam len 600 chipov a preto to posielam AI pred flopom s 45o. Chipleader dorovnava s A8o. Flop 45x. Turn 8. River? Samozrejme A!
(ono je uplne jedno ze som dal AI uz pred flopom. Aj tak by som to na takom flope poslal vsetko a dopadlo by to uplne rovnako.)
A toto sa mi v poslednej dobe stava vzdy. Mozem mat po flope aj trojicu a TURN a RIVER ma zabiju.
Toto je reakcia na tvoj post v poldinhovom blogu, radsej to postnem do tvojho, myslim, ze sa to tu hodi viac ...
Nikto nema rad ked tu ludia vyplakavaju kvoli varianci, z jednej strany pre to, ze to nicomu neprispieva a na druhu stranu pre to, ze kazdy pokrovy hrac vie ze variancia moze byt hrozna ku*va. Ale ty si tu absolutne vymyslas, pozeral som na viacere tvoje sessions a vyzeraju velmi podobne ako tato co je rozpisana dole. Stale tvrdis ako pracujes na zlepsovani a citas knihy, a v reale robis veci, ktore by neurobil nikto po precitani troch stranch o tom ako sa hraje poker .... a potom pises ako sa ti nedari lebo prehravas preflop alliny a twopairy na flope, co je absolutny ale absolutny vymysel ...
toto su tvoje ruky z 31.7 na full tilte, chronologicky spisane vsetky trosku vacsie poty kde som videl tvoje hole cards ...
- UTG posle allin 50bb a ty na buttone reshovnes A8o
- squeeze shovujes A7o 100bb deep (UTG otvara BTN calluje)
- otvoris ATo na CO, dostanes 3x call, flop 9TQss a do teba donknu, ty callnes, je tam dalsi reraise a ty zase callnes, turn Ao trafis konecne druhy par a ked idete traja allin tak bohuzial stojis proti setu a TopTwo+nut fd (ak toto je podla teba setup tak sa mylis)
- callujes ip 46s 200bb deep, J93ss callnes halfpot cbet, turn blank callnes druhy barel, river ti pride vytuzeny flush a callnes treti barel za polku potu ...
- limp/callujes CO oop w 56o, JT7 check/callnes, turn 4 obaja check, river 3 (mas backdoor straight) zase checknes a aj tvoj super za tebou
- traja hraci limpnu a ty na BB otvoris na 4bb w J8o, 863ss check/callujes za tretinu potu a turn Ks a river Qo obaja checknete
- otvaras UTG w K9o a callujes 3bet oop, flop Kxx check/callujes, turn a river checkujete ...
- prehravas flip 33 vs A9, ked otvoris a short cez teba shovne 20bb
- izolujes limpera z Buttonu w KJo, flop 983ss cbetnes a callnes reraise od limpera ... turn blank obaja check, river blank limper check a ty bet 4bb do 35bb potu ...
- 2x limp a ty shovujes na SB 60bb w KTs
- openshovujes 46bb w A7s
- otvaras a callujes J8o oop, AJ4 check/callujes cbet a turn a river checkujete
- otvaras TT na Buttone, chalan na SB ta 3betuje, BB calluje a ty posielas allin 50bb
- 110bb deep otvaras T8s a callujes 3bet oop, checkcallujes skoro potsize cbet na flope AJ8, turn Q zase check callujes pot (chalanovi co to do teba bareluje ostava 9bb a pot je asi 200bb a ty aj tak callujes bottom pair a gutshot ), river trafias trips osmiciek a zase ho check callnes
- UTG otvara, ty callujes Q7o na SB ten isty chalan z minulej ruky vas squeezne, opener fold a ty call (Q7o preco nie) flop A82 check/callnes za pot a turn T check/raisnes allin (skoda ze chalanovi ostavali 4bb na call)
- squeeze shovujes A9o 100bb deep (UTG otvara BTN calluje)
- limpujes na buttone T3o a na 89Tss shovnes 150bb ked vsetci checknu
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Nelzon neviem kde si zobral ten nezmysel ze su to moje hry z 31.7. na full tilte. Na full tilte som nehral uz par tyzdnov ak nie mesiacov.
Netvrdim ze to niesu moje hry a ani nemozem potvrdit ze su to moje hry. Nemozem si to overit.
ALE URCITE SOM TO NEHRAL NA FULL TILT 31.7. (neviem kam si pozeral) Ked uz tak to bolo hrane na PS a to som uz bol definitivne v gamblerskej faze a odpalil som uplne vsetko. Tam uz mi bolo vsetko jedno. Odvtedy CG nehram a ani tak skoro nebudem. dzejkej mi odporucil knihu ktoru som zacal citat. Hra o ktorej som pisal bola v lige na uplne inej herni a z uplne ineho portalu takze nechapem preco ma obvinujes z klamstva.Sukromne ti poslem aj odkaz na post na inom fore v ktorom si mozes potvrdit ze ta hra skutocne takto prebehla.
Asi som ta niecim nastval ked sa do mna navazas. Ale nezaujima ma to. Kritiku beriem ale toto je trochu vela.
A seriozne som zacal studovat a citat az pred 2 dnami a odvtedy hram fakt len freerolly.
Netvrdim ze to niesu moje hry a ani nemozem potvrdit ze su to moje hry. Nemozem si to overit.
ALE URCITE SOM TO NEHRAL NA FULL TILT 31.7. (neviem kam si pozeral) Ked uz tak to bolo hrane na PS a to som uz bol definitivne v gamblerskej faze a odpalil som uplne vsetko. Tam uz mi bolo vsetko jedno. Odvtedy CG nehram a ani tak skoro nebudem. dzejkej mi odporucil knihu ktoru som zacal citat. Hra o ktorej som pisal bola v lige na uplne inej herni a z uplne ineho portalu takze nechapem preco ma obvinujes z klamstva.Sukromne ti poslem aj odkaz na post na inom fore v ktorom si mozes potvrdit ze ta hra skutocne takto prebehla.
Asi som ta niecim nastval ked sa do mna navazas. Ale nezaujima ma to. Kritiku beriem ale toto je trochu vela.
A seriozne som zacal studovat a citat az pred 2 dnami a odvtedy hram fakt len freerolly.
-
pegas1975x napísal:Nelzon neviem kde si zobral ten nezmysel ze su to moje hry z 31.7. na full tilte. Na full tilte som nehral uz par tyzdnov ak nie mesiacov.
IMO myslel P****Stars, len sa sekol v tom mailom detaile .
pegas1975x napísal:dzejkej mi odporucil knihu ktoru som zacal citat.
Este potom skus od emjayka vytlct preklad Easy Game I od Balugawhale, ked docitas toto .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ty moj tiket, tebe ked niekto povie, ze hras podla neho zle, tak sa postavis na zadne, zacnes kricat a bit okolo seba a cely svet je nespravodlivy?troska sebakritiky?
totiz ak tamto hore su tvoje ruky- co predpokladam su, nelzon by si asi nedal namahu VYMYSLAT tak dlhy post, tak sa musis naozaj prebudit, a nie tu pindat precitlivene do kazdeho, co ti cokolvek povie.
alebo vies co, mfp, bud busto, ASAP, s tymto pristupom sa poker aj tak nikdy lepsie hrat nenaucis
edit: prestavam otvarat tvoj blog, snad sa mi to ani len nahodou uz nepodari
hf at poker
tvoj 'pokerpro' ci ako si ma to tituloval, ja sa tak nikde nenazyvam ani netvarim
totiz ak tamto hore su tvoje ruky- co predpokladam su, nelzon by si asi nedal namahu VYMYSLAT tak dlhy post, tak sa musis naozaj prebudit, a nie tu pindat precitlivene do kazdeho, co ti cokolvek povie.
alebo vies co, mfp, bud busto, ASAP, s tymto pristupom sa poker aj tak nikdy lepsie hrat nenaucis
edit: prestavam otvarat tvoj blog, snad sa mi to ani len nahodou uz nepodari
hf at poker
tvoj 'pokerpro' ci ako si ma to tituloval, ja sa tak nikde nenazyvam ani netvarim
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
No tak viem si predstavit, ze za posledne dni sa na Pegasa znieslo dost kritiky - ja som najprv tu v blogu, potom tucniak a teraz nelz0n. Kazdopadne aj ked to vyznieva dost utocne, tak je to myslene v dobrom. Teda minimalne ja viem, ze som to tak myslel a aj z tucniakovej a nelz0novej kritiky sa daju vyextrahovat napomocne rady.
Je jasne, ze taka hra jednoducho minie cely bankroll, ale myslim, ze je to teraz naozaj zrejme aj Pegasovi a nauci sa kontrolovat pri hre.
Niektori z nas (vratane mna, tucniaka a nelz0na) sme velmi haklivi na stazovanie sa, pretoze tu dost vela hracov vyplakava a pritom hromada strateneho profitu je zapricinena ich chybami a ak maju predtym hotrun, tak to pokladaju za spravodlivost, ale downswingy su zrazu strasne krute, hnusne a nezasluzia si ich .. Vela hracom chyba sebakritika a par z nas si da vzdy zalezat, aby im to bolo jasne .
Je jasne, ze taka hra jednoducho minie cely bankroll, ale myslim, ze je to teraz naozaj zrejme aj Pegasovi a nauci sa kontrolovat pri hre.
Niektori z nas (vratane mna, tucniaka a nelz0na) sme velmi haklivi na stazovanie sa, pretoze tu dost vela hracov vyplakava a pritom hromada strateneho profitu je zapricinena ich chybami a ak maju predtym hotrun, tak to pokladaju za spravodlivost, ale downswingy su zrazu strasne krute, hnusne a nezasluzia si ich .. Vela hracom chyba sebakritika a par z nas si da vzdy zalezat, aby im to bolo jasne .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
vsetci co pisu ze to neviem hrat maju pravdu. To myslim absolutne vazne.
Po poslednych katastrofalnych pokusoch dokazat sam sebe ze to hrat viem som to prehodnotil a seriozne zacal citat ako sa to hrat ma.
Nevidim najmensi dovod na akekolvek "agresivne" ukazky toho ako som to doje.al a ako to neviem hrat. Je mi to vsetko jasne.
Cenim si kazdu dobru radu a vazim si kazdeho kto sa mi snazi pomoct.Dakujem vsetkym.
Pokial si niekto mysli ze sa chcem hadat tak sa ospravedlnujem.
Este raz vsetkym dakujem a prajem vsetkym pri stoloch aj v zivote.
Po poslednych katastrofalnych pokusoch dokazat sam sebe ze to hrat viem som to prehodnotil a seriozne zacal citat ako sa to hrat ma.
Nevidim najmensi dovod na akekolvek "agresivne" ukazky toho ako som to doje.al a ako to neviem hrat. Je mi to vsetko jasne.
Cenim si kazdu dobru radu a vazim si kazdeho kto sa mi snazi pomoct.Dakujem vsetkym.
Pokial si niekto mysli ze sa chcem hadat tak sa ospravedlnujem.
Este raz vsetkym dakujem a prajem vsetkym pri stoloch aj v zivote.
-
priznavam urobil som chybu, bol to P****Stars, ale nemyslim ze by si mal reagovat prave na to, ruky su realne... a pozeral som na tvoje sessions aj zopar tyzdnov dozadu a bolo to velmi podobne, takze tu gamblersku chvilku mas asi celkom dlho
26.7 si pisal ( po tom co si odpalil neskutocne mnozstvo bi na nl2 na stars )
29.7 30.7 a 31.7 si prehral na stars 40bi na nl2
dovod preco to to tu pisem nieje to ze mam nieco proti tebe, ale pisem to kvoli ostatnym ludom ktory sa tu na forach snazia pomahat zacinajucim hracom tym, ze citaju ich posty, postuju reakcie na ruky a dalsie rady ... kvoli ich casu ktori venuju aj tebe
26.7 si pisal ( po tom co si odpalil neskutocne mnozstvo bi na nl2 na stars )
pegas1975x napísal:ja viem Dzejkej ze mas pravdu.
Davam si vaznu pauzu od real money hry.
Hram teraz len free a za posledne 4 dni mam vyhranych 10€. Tie davam len na privatne male turnaje 1€-3€.
Knihy citat budem a obcas nieco aj napisem.
Real money play STOP.
EDIT: Dzejkej diky za knihu.Najprv si ju ale musim nejak skusit prelozit lebo anglictina nieje moj kamarat. Takze to chvilu potrva kym to prelozim a potom to nejak precitam.
29.7 30.7 a 31.7 si prehral na stars 40bi na nl2
dovod preco to to tu pisem nieje to ze mam nieco proti tebe, ale pisem to kvoli ostatnym ludom ktory sa tu na forach snazia pomahat zacinajucim hracom tym, ze citaju ich posty, postuju reakcie na ruky a dalsie rady ... kvoli ich casu ktori venuju aj tebe
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Nejdem plakat.
Idem sa pochvalit.
Dnes Poker Portal freeroll na Winner Pokri 2. miesto (26 hracov) a vyhra 15$.
Dakujem za trpezlivost pri citani.
Idem sa pochvalit.
Dnes Poker Portal freeroll na Winner Pokri 2. miesto (26 hracov) a vyhra 15$.
Dakujem za trpezlivost pri citani.
-
gj,gamble na stars moze zacat...
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.