KAKTUS 6 PACK CHALLANGE

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: KAKTUS 6 PACK CHALLANGE

Odoslaťod mr_kaktus 13 Aug 2010 09:04

bicykel davam po kazdom cviceni uz teraz :) behat som tiez bol a parkrat plavat ked bolo pocasie :) ale popritom chcem aj nejak vyformovat svaly aby som po schdnuti nevyzeral ako ten obrazok co sem postol JK :D :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 13 Aug 2010 09:05

Praveze svalove cvicenie je super v tom, ze pali energiu hned dvakrat. Raz pri samotnom cviceni a druhykrat pocas regeneracie svalov. Skvela je prave kombinacia anaerobneho a aerobneho cvicenia. 1 + 1 = 3
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod tucniak 13 Aug 2010 09:40

ofc su rozne treningy a kazdemu vyhovuje nieco ine, su aj splity kde si das hrazda-bench-deadlift-bradla-trh ale to musi byt dost masaker:)

vahy na drep aj deadlift mas imo v pohode, ani by som to vyssie nehnal ked zacinas po dlhsej dobe ale radsej sa sustredil na techniku- ono ako som zistil pri mojom kamaratovi co cvici roky (robil aj niekde trenera ked sa pohyboval v BA, mlady chalan), tak nie je drep ako drep, obcas sa vo fitku aj bavim :) hlavne ze mame 90 na cinke, nohy mame supernasiroko, ruky mame supernasiroko, chrbat uvolneny a robime taky mierny podrep ze nohy nemame ani len rovnobezne zo zemou v spodnej faze.a FUCIME PRI TOM!

proti multupressu nemam skoro nic, iba multipress, je to skaredy stroj ktory ti vsemozne pomaha co podla mna nie je dobre- obzvlast ak sa pri protismernych kladkach tesis ako sa ti zapaja vsetko, tak si porovnaj cvik na stroji, ktory jednak nekopiruje dobre mechaniku tvojho tela a jednak ti umoznuje tlacit len v jednom smere s volnym military pressom, kde si musis volnu vahu ustrazit viacerymi smermi- a toto prave rozvija napr ramena o dost komplexnejsie podla mna.

Ako ano, nemozes si potom povedat ze vytlacil som milion, lebo to tak nebude, ale o to predsa nejde, ci?
Ved si len porovnaj drep /pritahy na chrbat na multupresse a s volnymi vahami-ano, das nejak viac, lebo sa tam skrucas, hociakoopieras a podobne, ale ucel v tom nevidim

a hamstringy-neviem ci ja nie celkom chapem biomechaniku tela ale ako pri drepoch/legpresse precvicis zadny stehenny stahovac ked su to tlakove cviky mi je zahadou :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod dzejkej 13 Aug 2010 09:52

mr_kaktus napísal:@strava - mozno je to nejaka missconception ale prave od vela ludi som pocul ze pred cvicenim sacharidy - banan je vraj nuts a po cviceni bielkoviny - o tomto som dokonca raz cital clanok v muscle and fitness ze po cviceni sa ma clovek natlacit niecim bielkovinovym ergo ziadne ovocie po cviceni - budem to asi teda musiet este odkonzultovat/pohladat podrobnejsie na nete ze ako to teda je :)

No pohladaj to radsej znova. Najprv sa odporucaju po cviceni sacharidy (a dokonca rychle sacharidy :) ), aby sa doplnil glykogen a nasledne bielkoviny a to cele je vhodne stihnut tak do 30 minut, kym mas metabolicke okno. Pred cvicenim je vhodne jest tak akurat pomale sacharidy tak pol hodku alebo skor- napr. ovsene vlocky, aby sa energia uvolnovala postupne a zaroven si nejedol nejak najedeny a protein pred cvicenim taktiez pomoze.

Co sa bananu tyka, tak to je taky zmetok, pretoze on je taky pomalo-rychly zdroj sacharidov, kedze obsahuje fruktozu, ktora sa spracovava rychlo, ale zaroven ma v sebe dost vlakniny a ta spomaluje travenie. Ale IMO ak nechces zjest denne 3 bananovniky, tak si myslim, ze banan je vhodny po cviceni do proteinoveho shaku, pretoze dobry proteinik + banan + nejake mrazene ovocie (napr. mrazene Tesco jahody) je paradicka :).

Ked sme pri tom Muscle & Fitness, tak okrem zdrojov na nete to najdes aj v cisle 4/2010, ktory ma specialnu prilohu o vyzive :). Mozno si cital stare cislo a nejake stare studie, ale mozes si byt na 100% isty, ze praveze PO cvieni sa sacharidy odporucaju a este je na tom cool, ze po fajnom silovom treningu sa Ti neulozia do zasob. Pri prisnej diete je to vlastne jedine obdobie pocas dna, kedy sa mozes trosku viac uvolnit :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Sunwu 13 Aug 2010 15:31

ako som spominal v phat phuck blogu, ja by som sa pridal, ale az od septembra, kedze dovtedy som mimo sk a tak.

btw Spartak Trnava forever ;)
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod michael163 13 Aug 2010 16:24

ja sa tiez velmi rad pridam! akurat az od konca septembra ked mi zacne skola lebo dovtedy si este budem uzivat prazdniny a robit nic:) ale urcite sa pridam cuz my belly gotta go down:)
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod Proky 13 Aug 2010 16:34

K challenge: myslim, ze by nebolo spravodlive byt regulernym ucastnikom, budem takym vasim spolubojovnikom. Na upraveny jedalnicek som presiel uz od zaciatku juna a aerobne cvicenia zvladam lavou zadnou :) Takze u mna je to uz len otazka svalov, nie tuku... A tu pripajam moje behy od tejto nedele (8.8 ) dodnes (13.8 ).
Obrázok používateľa
Proky

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

Odoslaťod tucniak 20 Mar 2011 19:10

no kdeze su fotky? (diky vlade za tu novu fuknciu o pribuznych temach!;) )
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod mr_kaktus 20 Mar 2011 19:38

lol tucniak :D asi poprosim moderatorov nech to zmazu :D
long story short pre verejnost :)

po vyhlaseni challenge zacala u mna byvat priatelka s velkou zalubou vo vareni.bola schopna mi na vikend uvarit styri jedla a ktomu palacinky a podobne :) cize challenge bol jeden velky fail. som dalej tlsty a ceckaty ale spokojny :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!