Dovolenka - tipy
Re: Dovolenka - tipy
dakujem za tip, vo formuli som bol ubytovany ked som bol v Zeneve asi 12r dozadu a bolo to v pohode. Oni ale maju tie hotely vybudovane na periferiach myslim, cize je horsia dostupnost do centra. Na druhu stranu si spominam, ze ubytovanie to bolo velmi prijemne. Nakoniec som si bookol tento hotel http://www.booking.com/hotel/fr/hotelca ... ge.en.html
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
odporuci niekto prijemny hotel/penzion vo vysokych tatrach na vikendovy pobyt?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
keso26 napísal:dakujem za tip, vo formuli som bol ubytovany ked som bol v Zeneve asi 12r dozadu a bolo to v pohode. Oni ale maju tie hotely vybudovane na periferiach myslim, cize je horsia dostupnost do centra. Na druhu stranu si spominam, ze ubytovanie to bolo velmi prijemne. Nakoniec som si bookol tento hotel http://www.booking.com/hotel/fr/hotelca ... ge.en.html
pravda, bolo to na periferii, ale zase len kusok od letiska (nedalo sa dostat pesi, ale taxi za par e) a do centra to bolo busom + metrom asi 15-20 minut, cize pohodka
- Elerox
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
trikoza napísal:odporuci niekto prijemny hotel/penzion vo vysokych tatrach na vikendovy pobyt?
Davnejsie sme boli v http://www.atriumhotel.sk/ , ale v zime. Asi fakt, ze je to pri zjazdovke, Ti teraz moc nepomoze .
Bolo to tam fajn, bol tam bowling a kopa inych hluposti a po dobrej ture je fajn oddychnut si v tom ich wellness so saunami, masazami, atd .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Yo, bol niekto v tejto/minulej sezóne v Bulharsku? (konkrétne Sozopol) Zaujímajú ma ceny, prostredie aka pláž, more, zábava resp. skúsenosti aké mate
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Xaress napísal:Yo, bol niekto v tejto/minulej sezóne v Bulharsku? (konkrétne Sozopol) Zaujímajú ma ceny, prostredie aka pláž, more, zábava resp. skúsenosti aké mate
kukni moj report,bol som inde,akurat su tam nejake ceny
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Chystam sa do Francuzska....Pariz na zaciatok a pak sa uvidi,kam nas vietor zaveje....co v Parizi by som si nemal nechat ujst?...a ake mesto-oblast vo Francuzsku doporucujete este?...budem vdacny za kazdu radu a nazor,kedze ja nie som nejaky velky cestovatel....
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Mlachi napísal:co v Parizi by som si nemal nechat ujst?
lol dufam ze tam ides aspon na 2 tyzdne tam je nekonecne vela veci co treba vidiet
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
-ja som dnes kupil na vianoce darcek,barcelonu na 2 dni,zena sa potesi,hlavne ked je v tom case "nahodou" domaci zapas s bilbaom
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
yegon napísal:Mlachi napísal:co v Parizi by som si nemal nechat ujst?
lol dufam ze tam ides aspon na 2 tyzdne tam je nekonecne vela veci co treba vidiet
no 2 tyzdne nie...necely tyzden v Parizi na zaciatok bude musiet stacit....co z tych nekonecne vela veci odporucas ty?
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.