joco66 napísal:hram toho dost a hral som uz aj na viacerych herniach na P****Stars hram asi 2 mesiace a myslim to tak ze all in preflop s 2 vyssimi kartami proti nizkemu paru na 95 percent vyhrava nizky par. Nehovorim to preto zeby som prehraval aj ja ked mam nizsi par tak v drvivej vacsine pripadov vyhram napisal som to tu preto aby som zistil ci si niekto vsimol nieco podobne. Presiel som uz dost hernami a nikde som si nic podobne nevsimol
co ja viem ci je to ostasti, sak predsa normal skuseni hrac ked napr da niekto All inn este pred flopom, a a nemam ani par resp mam maly par tak zahodim nie?
skor ma tu vystrasili temy ako take ze na P****Stars hraju nake boty ci co a ze je to rigged teda ze ti niekdo vidi karty, naky program alebo herna?? to fakt dufam ze nie???
neviem som novy tam a celkovo pokerovy novacik, raz sa mi stalo ze den som vyhral aj 130 euro z v kladu 10 pri nizkolimitovanych hrach, a to vacsinou tak ze som mal bud AA alebo KK navysil som pred flopom, nekdo asi 3 x dorovnal alebo dal All inn ako prvy ja som dal tiez kedze mam AA a KK nie a vyhral som velke sumy. Ale zas na druhy mi takto vybieli setky peniaze
prave ze som dal AA a KK all in a mu dojde postupka alebo full hause......... no neviem
ako je to teda stym rigged a botami?? dufam ze nema herna nejakych svojich aby mala zisky a zarabala na hracoch???