Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod haman 24 Aug 2010 20:02

teebee napísal:Caute. Mam taky problem. Ked sa chcem prihlasit na moj ucet v PS lobby, tak mi vyhodi spravu, ze "uz som prihlaseny z ineho pocitaca a aby som sa mohol prihlasit tu, musim sa z toho druheho odhlasit". Lenze ja nie som prihlaseny nikde inde, na PS hravam len na jednom jedinom pocitaci. Tak neviem kde je problem. Mate nejaku radu? Vdaka

niekto pouziva tvoje konto :)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod marjan556 24 Aug 2010 20:31

a pravdepodobne vyzera takto nejako:

Obrázok

Za tento príspevok od marjan556 poďakovali :
FreeMan
Obrázok používateľa
marjan556

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 23 krát/30 krát

Odoslaťod FreeMan 24 Aug 2010 21:40

teebee napísal:Caute. Mam taky problem. Ked sa chcem prihlasit na moj ucet v PS lobby, tak mi vyhodi spravu, ze "uz som prihlaseny z ineho pocitaca a aby som sa mohol prihlasit tu, musim sa z toho druheho odhlasit". Lenze ja nie som prihlaseny nikde inde, na PS hravam len na jednom jedinom pocitaci. Tak neviem kde je problem. Mate nejaku radu? Vdaka

Radim ti vyber si svoj bankroll prv nez ty ho niekto vybiely :lol2:
FreeMan

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 51 krát/0 krát

Odoslaťod teebee 25 Aug 2010 15:22

FreeMan napísal:

Radim ti vyber si svoj bankroll prv nez ty ho niekto vybiely :lol2:

No aj mna to hned napadlo. Az take straty by som ale nemal, mam tam len asi 13 dolarov ;) A teraz som skusal a vedel som sa prihlasit, ale nezmizol ani cent. Mozno sa mu to malilo a nechal to tam :-D
teebee

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod matiapag 25 Aug 2010 15:28

teebee napísal:No aj mna to hned napadlo. Az take straty by som ale nemal, mam tam len asi 13 dolarov ;) A teraz som skusal a vedel som sa prihlasit, ale nezmizol ani cent. Mozno sa mu to malilo a nechal to tam :-D

tak si insta zmen heslo, nech sa uz nic take nestava ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod teebee 25 Aug 2010 15:38

matiapag napísal:
teebee napísal:No aj mna to hned napadlo. Az take straty by som ale nemal, mam tam len asi 13 dolarov ;) A teraz som skusal a vedel som sa prihlasit, ale nezmizol ani cent. Mozno sa mu to malilo a nechal to tam :-D

tak si insta zmen heslo, nech sa uz nic take nestava ;)

jj, stalo sa hned ako som sa prihlasil ;) hadam sa uz take nestane. vsak mozno len PS blbol soft trocha
teebee

Založený: Jan 2008

Odoslaťod marjan556 26 Aug 2010 19:35

neviete niekto ako prinutim PS aby mi zralo buyiny do HUSNG z T$ namiesto normalnych penazi?
Obrázok používateľa
marjan556

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 23 krát/30 krát

Odoslaťod yegon 28 Aug 2010 22:36

heh po dlhej dobe som si pinkol cash na Stars a co sa tu deje je smrt. Behom 100 hands mi regovia dorovnali 4x 3bet OOP, z toho v SD som videl QJo a A4s

2x mi bol dorovnany 4bet, raz s KQ, druhy raz neviem lebo som cbetol na Qxx 1/4 potu a borec foldol :)

everyone is solid
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod haman 28 Aug 2010 22:46

yegon napísal:heh po dlhej dobe som si pinkol cash na Stars a co sa tu deje je smrt. Behom 100 hands mi regovia dorovnali 4x 3bet OOP, z toho v SD som videl QJo a A4s

2x mi bol dorovnany 4bet, raz s KQ, druhy raz neviem lebo som cbetol na Qxx 1/4 potu a borec foldol :)

everyone is solid

A je to dobre alebo zle vlastne? ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Re: Re: anomalia

Odoslaťod Pisso 29 Aug 2010 03:54

joco66 napísal:hram toho dost a hral som uz aj na viacerych herniach na P****Stars hram asi 2 mesiace a myslim to tak ze all in preflop s 2 vyssimi kartami proti nizkemu paru na 95 percent vyhrava nizky par. Nehovorim to preto zeby som prehraval aj ja ked mam nizsi par tak v drvivej vacsine pripadov vyhram napisal som to tu preto aby som zistil ci si niekto vsimol nieco podobne. Presiel som uz dost hernami a nikde som si nic podobne nevsimol

co ja viem ci je to ostasti, sak predsa normal skuseni hrac ked napr da niekto All inn este pred flopom, a a nemam ani par resp mam maly par tak zahodim nie?
skor ma tu vystrasili temy ako take ze na P****Stars hraju nake boty ci co a ze je to rigged teda ze ti niekdo vidi karty, naky program alebo herna?? to fakt dufam ze nie???
neviem som novy tam a celkovo pokerovy novacik, raz sa mi stalo ze den som vyhral aj 130 euro z v kladu 10 pri nizkolimitovanych hrach, a to vacsinou tak ze som mal bud AA alebo KK navysil som pred flopom, nekdo asi 3 x dorovnal alebo dal All inn ako prvy ja som dal tiez kedze mam AA a KK nie a vyhral som velke sumy. Ale zas na druhy mi takto vybieli setky peniaze :( prave ze som dal AA a KK all in a mu dojde postupka alebo full hause......... no neviem
ako je to teda stym rigged a botami?? dufam ze nema herna nejakych svojich aby mala zisky a zarabala na hracoch???
Pisso

Založený: Aug 2010

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!