(konecne:) ) Odrazili sme sa od dna...

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: (zase raz :) ) Na zaciatku “micro” cesty

Odoslaťod dzejkej 27 Aug 2010 01:17

Velmi pekne si to zosumarizoval :). Tak drzim palec, nech cesta pokracuje co najhladsie :gl: !

2)pochopil som co je balancovanie a zistil som, ze mi to netreba :D

:ROFL:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod mr_kaktus 27 Aug 2010 07:21

tak gl v dalsej ceste :) btw. +1 za tu rovnicu :) aj ked nechcem ti kazit radost ale je to aj v small stakes holdem :) si sa mohol rovno spytat a usetril by si si spekulovanie :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod matiapag 27 Aug 2010 09:50

:gl: vela stastia, nech sa ti dari aj na NL5. ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Mathejs 27 Aug 2010 14:01

Keby som nebol hlupak chamtivy, mohol som uz byt spokojne na NL 10 :) Niekedy v marci/aprili som si spravil account na Full tilt, zacal som s 35dolarmi na NL2 a za nieco viac ako mesiac som mal 30BI na NL5 (nahanal som sa za rakeom koli HEM a CR account). A ked som uz mal dostatok studijneho materialu, tak som to povazoval za zbytocne (ved mi to ide (?!) ) a odtiltil som sa skoro dam, kde som zacal:)
Uz som sa na to skoro vykaslal, ked mi tu zrazu jedneho pekneho dna ukazal Nelzon nejaky jeho hotrun a tu som si uvedomil, ze asi to stoji za to sa skusit ukludnit :D

mr_kaktus napísal:... +1 za tu rovnicu :) aj ked nechcem ti kazit radost ale je to aj v small stakes holdem :) si sa mohol rovno spytat a usetril by si si spekulovanie :)

Mna matematika od malicka bavila a kedze v poslednom case mozog v tomto smere skoro vobec nepouzivam, chcel som sa uistit, ze este nie som uplne vymlety :D
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod Mathejs 28 Aug 2010 00:53

Juch :)
Tak teda 20 BI na NL5 je na svete (rakeback trosku pomohol)! Poslednu session (aj ked len 300 ruk) som hral v trosku experimentalnom, takmer total unbalanced style. No skratka preco by som nemohol rejzovat s velkymi rukami viac a s malymi menej ked s tym super nic nerobi ? (a ked to robi aj verneer :D ) A tak som hral na BTN 52/52 so steal succes (nikdy neviem ako sa toto slovo pise :D) skoro 80 %. Vyzaduje to dobru table selection akurat...

A ako tak pozeram na tie svoje staty tak sa mi zda, ze by som mal menej 2 barelovat...

Zajtra teda skusim NL5 a ak spadnem, tak potom budem so slzou v oku pokracovat v NL2, ale az od septembra...
Prílohy
overall aug 2nl.JPG
aby ste mali predstavu ako asi to u mna vyzera PF
overall aug 2nl.JPG (19.69 ) Zobrazená 2194 krát
August NL2.jpg
Mne je jedno ze som na micrach, ja tu cervenu dostanem do plusu aj keby ....
...som to mal fotosopovat :D
August NL2.jpg (90.06 ) Zobrazená 2192 krát
Obrázok používateľa
Mathejs

Odoslaťod Mathejs 28 Aug 2010 00:58

A aby som nezabudol co chcem zlepsit vo svojej hre, tak tu dam zopar cielov :
1)hrat co najviac unbalanced ako sa len bude dat
2)menej 2 barellovat
3)pri kazdom 3 bete light si uvedomit, ci je to naozaj vhodny hrac a vhodna pozicia
4)ak ma niekto dalsi dobry napad, tak sem s nim :)
Obrázok používateľa
Mathejs

Odoslaťod Mathejs 28 Aug 2010 22:00

Odohral som 350 ruk na 5nl. Hral som na viackrat, lebo som mal brutalny problem najst rozumny stol a aj ked som uz nieco nasiel, musel som sa pustat do akejsi high variance game s LAG hracmi typu 54/30/velke agro, nehovoriac o pritomnosti hracov typu 22/17... Kde smeeeeeee ved som na 5NL :shock: no fakt dufam, ze som hral iba v nespravny cas..

Napriek velkosti (resp. malosti :) ) vzorky tu dam graf, lebo idem na tyzden prec. A dal som cervenu do plusu, tak si to chcem zvecnit :D..
Prílohy
350 na NL5.jpg
Ked mi od jedneho stola odisla agro ryba, ktoru som vybral, tak som sa pobral tiez...
350 na NL5.jpg (82.39 ) Zobrazená 2149 krát
Obrázok používateľa
Mathejs

Odoslaťod matiapag 28 Aug 2010 22:04

hras na stars? ja tam mam problem najst normalny stol cely den...
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Mathejs 28 Aug 2010 22:07

matiapag napísal:hras na stars? ja tam mam problem najst normalny stol cely den...

Na F****Tilt, ale bojim sa, ze to bude dost podobne. CHlpo tu tusim spominal nieco podobne , ale som dufal, ze to az vyssie bude take... No nic, tak budeme musiet hrat dobre:)
Obrázok používateľa
Mathejs

Odoslaťod matiapag 28 Aug 2010 23:51

Mathejs napísal:No nic, tak budeme musiet hrat dobre:)

Ono ti superi fakt nemozu byt velmi rozumny, ked na 6max maju stats ze 8/5 po 100 handoch, cize by sme nad nimi mali mat nejaky edge, len mi strasne s nimi chyba history! S niektorymi je to ok, viem sa podla stats prisposobit a aj sa mi da hrat jednoduchsie, ale stale je tam od superov vela crazy moveov, ktore neviem zaradit, ci je to adjust alebo proste si pockal na nejaky lepsi hand a 3betuje 4value. A ak som si myslel, ze na NL5 bude menej hracov ako na NL2, tak som sa strasne mylil. Podla mna ich je tu este viac, malokedy stretnem znameho hraca, odkedy si robim poznamky po session, este ani raz som nenarazil na niekoho s poznamkou :D V noci sa to tam rybami hemzi, ale cez den to je strasna bieda. Na Stars su ale tieto stoly 250BB deep max, cize som sa rozhodol kombinovat: 2 stoly NL2 s 250BB a 2 stoly NL5 so 100BB :) Na FT asi nic take nie je, ale tam mas zasa Rush Poker :P
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!