Beh:
zatial sa drzim treningoveho planu, dnes som si dal 1:15 hod beh, bolo to dost narocne. Pocas behu som az rozmyslal, ze vobec behat 2 hod vkuse uz je samo o sebe vynikajuci vykon, nie to este za ten cas ubehnut polmaraton. Za 1:15 som ubehol nieco malo viac ako 14km, co si myslim, ze je na mna super vykon.
Chudnutie:
Zacal som jest menej a castejsie, opat som zacal doslova zrat ovocie (obrovske mnozstva denne). Spolocne s behom sa to odrazilo aj na vahe, z coho mam radost. Momentalny stav je 90.5kg
Poker:
Pomalicky sa stveram spat, august by som rad zakoncil aspon BE. Zmenil som pushing range, ubral som plyn na FT, tight callujem kvoli ICM. I z tohto mam radost. Za 2 dni (cca. 400 $3.25 a $6 MT SnG) plus cca. $700.
Do buducna by som rad uverejnil pushing/calling chart mimo ICM, na zaklade ktoreho hram.
Absolvoval som 2 webinare, jeden s Jennifear, druhy s Nickom na Rainmanpoker.net.
Nick rozoberal svoju HH $12 45 man. Naucil som sa, ze za 10BB z UTG je dobre pushnut uz KJs+ - hlavne, ak je pri stole len 7-8 hracov, co som nerobil. Za 10BB som mal na push hranicne ruky ATs+, AJo+, 55+.
Jennifear mala rozbor 2 zaujimavych ruk:
1. ruka bola push za 16BB s J7s - velmi dobre vysvetlene, zacal som to pouzivat

2. ruka bola loose call na bubline v 45-man (push chipleadera do 3.na cipoch pri 8 ludoch v hre - 7 platenych). Toto bolo velmi zaujimave, pretoze tu Jennifear vysvetlovala, ze je tu lepsie callovat trosku viac loose ako radi ICM, vzhladom na to, ze ICM je staticky model. Pri folde je skutocna equity nizsia ako ukaze ICM, pretoze v dalsom orbite dostaneme od chipleadera dalsi push. Pri calle je skutocna equity o trosku vyssia, pretoze ak vyhrame, budeme terorizovat bublinu. Velmi dobry webinar, dost podobny Alkaatchovym videam, hlavne co sa tyka matematickeho rozboru.
Uz sa tesim na dalsie webinare, skoda len ze zacinaju o 3:00 AM nasho casu