dnes druhe lol

dvakrat som dnes dostal ponuku na CG heads up

najprv od brutalneho spewtarda na NL25 ked ma dvakrat tou istou lajnou bluffoval a dvakrat som ho callol light

sedel na monstroznom 55 BB stacku a ze vraj hram tak zle ze chce ist so mnou hrat heads up

s vdakou som odmietol s tym ze mam len 100 USD roll ale ze by som sa to rad od neho naucil a on na to ze to staci

aj ked teda cukanie som mal velke a aj v pripade ze by som pustil kilecko na HU NL50 az tak by ma to nebolelo ale povedal som si ze budem disciplinovany

este som mu navrhol ze keby mi pozical nejake prachy tak by som si s nim zahral. to zase odmietol on s tym ze co by mal z toho keby vyhral svoje peniaze

funny typek kazdopadne

teraz som si rekreacne hodil nejake 11 USD HU SNG a tam sa do mna zase zacal obuvat typek s roi 2% a stratou nejakych 200 USD na cca 2.5k turnajov

vraj nechape ze so mnou prehrava (nemozem za to ze sa rozhodne bluffovat na uplne blbych kartach a ja ho mozem callovat s bottom parom s dobrym kickerom

) lebo vraj hram tak otrasne. Tak som sa ho slusne spytal ze preco si to mysli. vraj moje minraisovanie (blindy 25/50 zaciatocne stacky 1500, vtedy mal asi 18 BB

) nemoze byt ziskove

a dalej predvazdal extremne ziskovu advanced hru aka limp/call any BTN a nasledne fit/fold flop

. dalej mi predviedol krasny move ako najprv callovat flop (nemam sajnu s cim) a nasledne foldnut na blank turne push pri odds 1:4. tak som sa ho slusne spytal ci je ziskove pri takych odds foldovat. naco som bol poucen ze idiot toto je SNG a nie CG tu sa nemozes reloadnut ked prehras. zjavne islo zase o nejaku nose bleeds strategiu kde si nechavame menej ako pol potu behind na monstrozny turn alebo river bluff v pripade ze super betne 2BB do 50BB potu

slusne som sa ho teda spytal co hrac jeho kalibru (dalej mi tvrdil ze podla official poker rankings je 12k v pluse

) robi na tychto low sngs. oznamil mi ze grindi na supernovu

zjavne to musel byt vazne druhy durrrr nakolko pri masivnom grindeni HU SNGs stihal este pisat so mnou v chate. anyway aj tento typek vyslovil tuzbu hrat so mnou CG HU co malo totozny priebeh ako som uz popisal vyssie. chudak chytil potom bad run ked pri blindoch 75/150 raisol 3xBB (behind si nechal hratelny 1.5BB stack

) s TJo. ja som nemal nad cim rozmyslat s A6s a len som sa modlil aby ma nahodou nesuckoutol

predsa len sa mi trosku ozyvalo ego

panbozko stal ale pri mne a buduca supernova a full tilt red pro sa porucal bez penazi

takze ak sa SNG HU hraci chcu naucit nejake advaced moves odporucam nick sniper18

dobru noc