Kaktus on holdem :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaktus on holdem :-)

Odoslaťod mr_kaktus 02 Sep 2010 12:26

ROFL LOL DOUBLE FACE PALM :D :D

minule som v chate pisal o jednej ruke co som postoval do pokrovych partii este uplne na zaciatku mojho online hrania. dnes som sa tam pohrabal a nasiel som ju :D

Na pobavenie :D

http://www.pokerportal.info/pokrova-parti ... oja-blbost

normalne sa cudujem ze ludia tu na fore mali so mnou taku bozsku trpezlivost lebo teda rybacina zo mna tiahla na kilometer :D aj ked keso ma tam teda sprdol poriadne :D :D :D a pritom to vyzera byt taky mily chlapec :)........no ale mozno mal prave menzes :D :D :D :D :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod mr_kaktus 02 Sep 2010 22:06

dnes druhe lol :D :D :D

dvakrat som dnes dostal ponuku na CG heads up :D najprv od brutalneho spewtarda na NL25 ked ma dvakrat tou istou lajnou bluffoval a dvakrat som ho callol light :D sedel na monstroznom 55 BB stacku a ze vraj hram tak zle ze chce ist so mnou hrat heads up :D s vdakou som odmietol s tym ze mam len 100 USD roll ale ze by som sa to rad od neho naucil a on na to ze to staci :D :D aj ked teda cukanie som mal velke a aj v pripade ze by som pustil kilecko na HU NL50 az tak by ma to nebolelo ale povedal som si ze budem disciplinovany :D este som mu navrhol ze keby mi pozical nejake prachy tak by som si s nim zahral. to zase odmietol on s tym ze co by mal z toho keby vyhral svoje peniaze :D :D :D funny typek kazdopadne :D
teraz som si rekreacne hodil nejake 11 USD HU SNG a tam sa do mna zase zacal obuvat typek s roi 2% a stratou nejakych 200 USD na cca 2.5k turnajov :D vraj nechape ze so mnou prehrava (nemozem za to ze sa rozhodne bluffovat na uplne blbych kartach a ja ho mozem callovat s bottom parom s dobrym kickerom :D ) lebo vraj hram tak otrasne. Tak som sa ho slusne spytal ze preco si to mysli. vraj moje minraisovanie (blindy 25/50 zaciatocne stacky 1500, vtedy mal asi 18 BB :D) nemoze byt ziskove :D a dalej predvazdal extremne ziskovu advanced hru aka limp/call any BTN a nasledne fit/fold flop :D. dalej mi predviedol krasny move ako najprv callovat flop (nemam sajnu s cim) a nasledne foldnut na blank turne push pri odds 1:4. tak som sa ho slusne spytal ci je ziskove pri takych odds foldovat. naco som bol poucen ze idiot toto je SNG a nie CG tu sa nemozes reloadnut ked prehras. zjavne islo zase o nejaku nose bleeds strategiu kde si nechavame menej ako pol potu behind na monstrozny turn alebo river bluff v pripade ze super betne 2BB do 50BB potu :D slusne som sa ho teda spytal co hrac jeho kalibru (dalej mi tvrdil ze podla official poker rankings je 12k v pluse :D) robi na tychto low sngs. oznamil mi ze grindi na supernovu :D zjavne to musel byt vazne druhy durrrr nakolko pri masivnom grindeni HU SNGs stihal este pisat so mnou v chate. anyway aj tento typek vyslovil tuzbu hrat so mnou CG HU co malo totozny priebeh ako som uz popisal vyssie. chudak chytil potom bad run ked pri blindoch 75/150 raisol 3xBB (behind si nechal hratelny 1.5BB stack :D) s TJo. ja som nemal nad cim rozmyslat s A6s a len som sa modlil aby ma nahodou nesuckoutol :D predsa len sa mi trosku ozyvalo ego :D panbozko stal ale pri mne a buduca supernova a full tilt red pro sa porucal bez penazi :D takze ak sa SNG HU hraci chcu naucit nejake advaced moves odporucam nick sniper18 :D dobru noc :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 06 Sep 2010 11:45

v poslednej dobe som nejaky znechuteny z celeho mojho pokroveho posobenia. na NL25 mam odohratych uz cez 60k ruk a som v podstate BE resp. v malej strate. Momentalne nemam problem ze by som prehraval situacie kde som popredu ale skor som dost casto coolerovany - top 2 vs set, set over set, OVP na paired flope vs fishky ktore samozrejme potrebuju callovat moje 3bety OOP s nejakymi offsuit connectormi na trips value a standardne maju 40-50BB stack a vysoku agresivitu cize na flope je to stale easy stackoff a pod.

Tak ci tak rozmyslam whats wrong nakolko stale som presvedceny ze aj napriek tomu ze nedostavam akciu na dobre ruky (s AA, KK som nestackoll hraca so 100BB hadam aj 20k ruk) a som coolerovany NL25 nemoze byt taka hrozna aby sa aj za tychto okolnosti nedal vykazovat profit aspon povedzme 4-5 BB/100. Cez vikend som stravil peknych par hodin s HM a snazil som sa najst nejake leaky - nieco som aj nasiel a fixol aj ked myslim ze stale som dost vela prehliadol. Myslim ze dnes sa tomu este zo dve/tri hodky povenujem a spravim aj nejaku podrbonu matematiku okolo. Mal som aj zopar hand rozanalyzovanych tak ze som ich chcel postnut aj sem len tak pre info ale nakoniec som si povedal ze maju prilis marginal education value tak som sa na to vykaslal. Tiez som v nedelu znizil pocet stolov zo 6 na 4. Nemam sice pocit ze by som sa na 6 stoloch nejak stracal resp. nestihal rozmyslat ale predsa len som to vyskusal. Vysledkom bola akurat dalsia 140BB strata :D. Trochu ma mrzi jedna ruka - na jednom stole sme ostali v HU s jednym regularom a nejak sa nikto nepridaval tak sme snad aj 50 ruk odohrali len dvaja. Nicil som ho tam uplne nadherne aby som nakoniec vacsinu profitu odpalil ked som calloval jeho 3bet IP so 66, na nizkom paired flope a blank turne callol 2 streets nakolko som ho videl uz aj 3 barel bluffovat a podla 3betovacej frekvencie som cakal ze tam bude mat tak TT+ a vela broadways ktore netrafili nic a moj par je stale dobry. Co ale cert nechcel river sa sparoval tiez a board vyzeral nejak 8899x a zrazu moje 2 pairs a 6 hi nevyzerali az tak dobre. Co ale cert nechcel druhykrat typek mi river opencheckuje a ja si vravim ze to su asi 2pairs plus Ahi alebo Khi. vedel som ze v SD nemam sancu vyhrat a akurat som mal PSbet behind tak si vravim ze snad by to mohol aj zahodit a supol som mu to tam cele - mal som aj nejake ready ze sa nestackuje light a na river sa casto vzdava, plus v SD ma zatial vzdy videl s nejakou solidnou handou. Typek tankoval a tankoval a uz som cakal ze zahodi ked zrazu sup call a otocil QQ. Dovi dopi.. Chcem sa na tu handu pozriet este blizsie ale predpokladam ze moja FE tam bola dost dobra na to aby som si to mohol v longrune dovolit. Anyway asi spravim okolo toho nejaku podrobnejsiu matematiku a vysledky hodim popripade aj sem :)

Tiez som si vcera vsimol velmi zaujimavy ukaz a to ze regulari mi 3x (slovom trikrat) dorovnali 3bet OOP s 55. dvakrat na mna flopli set - raz som chcel bluffnut river na scare card, raz som mal ruku a raz som si dovolil typka outdrawnut na turne tusim a vyhrat monstrozny asi 20 BB stack :D Anyway myslim ze v tych dvoch rukach ked som stal proti setu bol missplay :/

Nasiel som si este jeden dost vazny leak a to ze sa mi stava hlavne v spotoch o ktorych si myslim ze su standard ze zapnem autopilota a potom ked sa na to pozeram spatna tak sa len cudujem ako malo equity som mal. Povedzme ze autopilotujem mozno 10-15% casu ale mam pocit ze prave v dost dolezitych spotoch a zjavne mi to na winrate nepridava.

Inac studujem ako divy, momentalne pokru venujem tak 3-4 hod denne, z toho su tak 1,5-2 hod hrania a zvysok studia, tak dufam ze sa to pomalicky zacne lamat :)

gl :)

btw. mam pocit ze ten post asi nebude davat velky zmysel ale nejak som chcel sem hodit len zopar nejakych highlightov :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 06 Sep 2010 12:06

a inac este mala prosba :)

PROSIM LUDI KTORI NEPRISPIEVAJU NA TOTO FORUM, RESP. MAJU TU CCA 1 PRISPEVOK ABY MI NEPOSIELALI PM S POZIADAVKAMI!!!!! (ANI NIE PROSBAMI) O POSLANIE POKROVYCH E-BOOKOV. ZACINA TO BYT TROCHU OTRAVNE

ludia co sem prispievaju pravidelnejsie vedia ze nemam problem pomoct s cimkolvek (videa, knihy) ale trosku ma uz zacinaju stvat spravy od kadejakych no name typkov s 0 prispevkami na fore v zneni: "cau posli mi...." v lepsom pripade "cau mohol by si mi poslat....?" nehovoriac o tom ze vacsina materialov sa povaluje bezne na nete a treba si dat len trochu namahy s hladanim.

Btw. prosba sa smozrejme nevztahuje na hracov co tu maju blogy, resp. sem prispievaju pravidelnejsie (meomir, matiapad atd.) - tak ako ja beriem od skusenejsich hracov info/pomoc tak ju bez vsetkeho a rad budem posuvat dalej :) peace
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod dzejkej 06 Sep 2010 14:25

K tym otravnym SS - ak by niekto otravoval aj napriek tomu, ze si ho poprosil, aby Ti dal pokoj - daj mi vediet a ja sa na to mrknem.

Co sa break evenovania na NL25 tyka, tak natoc 30 - 45 minutove video bez komentara, posli mi svoje ICQ, nech si dohodneme cas a mozeme sa na to spolu pozriet :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod josipjs 06 Sep 2010 15:19

zdravim,
osobne som aj ja BE na NL25 po tiez asi 60k ruk ale mam pocit ze t o uplne curshujem, aspon teraz, proste ti hraci sa mi zdaju totalne slaby, hand reading im nic nehovori, poty beriem jedna radost a tiez som BE, sice urcite som tam kedysi hral totalen autopilot lebo som clearoval bonus a take hovadziny ako Ironman + ked som tam prvykrat presiel tak som bol aj paranoidny a repushoval som tam squeezy jedna radost (samozrejme do AA ked dorovnali)
ale proste citim ze ten limit je slaby, ludi anevedia co robia a IMO ho beatujem

takze ked si myslis ze si lepsi ako ostatni tak kasli ci si BE alebo vyhravas, este ked reviewnes seassion a si hral vsetko v pohode tak je to fajn

+ ty si hraval aj dakych 8 stolov ci co si mi to spominal, tak mozno aj to bude problem ze vtedy si tiez hral total autopilot atd, takze aj to mohla byt pricina

BTW, CR by mi mal znova fungovat na rucitu dobu (neskusal som este) tak ak ches ssi este nieco pozri, stiahni alebo daco

Q na Jokeja: Je program an nahravanie videa kde by som mohol dakym sposobom vymazat Nicky hracov ale stale by to bola ako jedna seassion? napr neico na nahravanie Desktopu kde by som dake meista zaciernil alebo scenzutil alebo daco
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod haman 06 Sep 2010 16:16

josipjs napísal:Q na Jokeja: Je program an nahravanie videa kde by som mohol dakym sposobom vymazat Nicky hracov ale stale by to bola ako jedna seassion? napr neico na nahravanie Desktopu kde by som dake meista zaciernil alebo scenzutil alebo daco

Prekry si nicky s lepkami a natacaj mobilom ;)
Ale nie vazne, existuje freeware program sticky notes - http://download.cnet.com/Sticky-Notes/3 ... 73348.html
tym to docielis, podla mna jednoduchsie ako sa trapit s prekryvanim miest vo video editore.
Nebude to ale elegantne uplne, i ked sa da nastavit cierna farba. pozadia aj nadpisu.

Za tento príspevok od haman poďakovali :
josipjs
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod mr_kaktus 13 Sep 2010 21:18

WARNING - WHINING POST

kokos som normalne na pokraji nervoveho zrutenia....prisaham bohu ze mi dnes bolo normalne uz do revu z toho co sa dialo....odohral som skoro 2k ruk so stratou skoro 4BI.....pozeral som si lifetime graf na NL25 a mam odohratych uz 70k ruk a som momentalne v strate cez 10BI. proste ani za boha sa odlepit od dna.....dnes 1x som si naletel s AK do AA CO vs SB s vysokym 3betom, prehral flip JJ vs AQo, AK vs TT (BvB) dvakrat som si na nizkom flope v 2betnutom pote nebural do AA, prehral AA vs 99 ked typek std calloval moj mocny squeeze v 4 way pote IP a samozrejme trafil set na J9x - cbet on call, na turn pristane K vravim si ou jeeeee ak aj floatoval s Kx uz mi to tam necha........hop chybycka se vloudila......ako necakal som ze mi bude niekedy na grcanie z pokru ale momentalne som k tomu velmi blizko....nebyt bonusov tak pomalicky mozem zase zliezat na NL10.

gn
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod dzejkej 13 Sep 2010 22:34

Poznas k tomu moj nazor :). Odstranenie chyb v hre je nieco, co vies aktivne urobit a tym aktivne zvysit svoj winrate. S doomswitchmi bohuzial nic neurobis a s takymto pristupom hrozi to, ze budes hrat scared/spewy a nebudes hrat A game.

Verim, ze sa v noci Tvoj zaludok napravi a keby bolo zle, tak Dr. Dzej Kej predpise nejaku dobru medicinu na pozeranie/citanie :-D.

Stay strong!

:gl:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 13 Sep 2010 22:56

posledne 2 prispevky su nazorny priklad ako sa citi a pise clovek na downswingu a ako sa citi a pise clovek ktoremu sa prave dari :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!