73cent

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: 73cent

Odoslaťod meomir 11 Sep 2010 10:10

Poker Stars $0.02/$0.05 No Limit Hold'em - 6 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BB: $1.31
UTG: $3.22
MP: $12.50
CO: $7.64
BTN: $5.80
Hero (SB): $5.19

Pre Flop: ($0.07) Hero is SB with 8Obrázok 8Obrázok
1 fold, MP raises to $0.15, CO raises to $0.30, 1 fold, Hero calls $0.28, 1 fold, MP calls $0.15

Flop: ($0.95) 9Obrázok 8Obrázok 2Obrázok (3 players)
Hero checks, MP checks, CO bets $0.60, Hero raises to $1.50, MP folds, CO raises to $4.45, Hero raises to $4.89 all in, CO calls $0.44

Turn: ($10.73) AObrázok (2 players - 1 is all in)

River: ($10.73) 7Obrázok (2 players - 1 is all in)

Spoiler:
Final Pot: $10.73
CO shows AObrázok AObrázok (three of a kind, Aces)
Hero shows 8Obrázok 8Obrázok (three of a kind, Eights)
CO wins $10.20
(Rake: $0.53)

Vcera som mal dalsi shot na NL5. Hned zlufta som dostal badbeat. To asi ja neviem vyhrat set???? Potom som len dobiehal stratu...Skoncil som s 0BI ziskom alebo stratou.
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod Chlpo1989 11 Sep 2010 10:37

Ak si prejdes svoj blog, tak su v nom same badbeaty a vyplakavacky. Myslis si, ze ti toto vsetko pomoze napredovat? Kazdemu sa to stava denno-denne... Tak isto ako niekto nieco uluckuje, uluckujes aj ty. Lenze clovek ma selektivnu pamät a pamäta si iba toto. Naozaj nevidim dovod posielat sem taketo veci. A viem co hovorim, lebo som robil presne toto iste :)

Namiesto tohto by si to mal nahradit rukami, s ktorymi si nevies poradit. Urcite sa ti za session stane nieco, kde nevies co robit. Preco sem nepridas radsej nejaku ruku na rozbor, ci bola tvoja linia dobra, ci si mal vhodny betsizing atd.

Zatial to tu je len kôpka nahadzanych, nic nehovoriacich ruk.

Peace and :gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod meomir 11 Sep 2010 11:58

Ak niekto zacina a dostane rad za radom bad beaty, tak to ma chut zakvacit.
Mne napriklad pomoze, ked vidim, ze naozaj zlu seriu chyti kazdy, sa mozem zasmiat: toto iste mam aj ja.
Myslel som, ze toto je blog a nie vedecka studia pokru. Ked vyhram bank nejak zaujimavo, dam to sem, ked prehram tiez.
Nedam sem handu, ked viem, kde som spravil chybu.

Neviem, sem prispievaju ludia, co hraju poker dlho a kazdeho nazyvaju fish... Som zvedavy, kolki zaciatocnici, ked mali zlu seriu hand. Prehranych 10setov po sebe v all-inoch (Jasne, ze medzitym som mozno vyhral 15, ale za hodnotu max 8BB ) si radi precitaju, ze je to bezne. (HESLO: Ked mi zdochne koza, susedovi aj dve... ) Mozno len ja si rad precitam a pozriem kludne 5hand badbeatov niekoho ineho. Myslim, ze vela hracov microNL sem nepise, lebo jednoducho dostanu 100odpovedi v zmysle FISH, FISH FISH, BEZNE, CHDP... Myslim, ze normalna odpoved by bola lepsia...

Mne sa zda zbytocne rozoberat partie 50:50 na limite NL2 a NL5, ked superov je 1000000 a nas leak asi tazko zneuzije super v buducnosti. Ale ak je to systematicka chyba, slowplay so vsetkym, stat 40/0, to je uz nieco ine...

Jedine, ci mi teraz brani napredovat su badbeaty. Staci, ze jeden, dva vyhram a mozem napredovat. Ked v 2hej hande stratim 1BI, tak to potom dost dlho dobieham, ale dobieham. Ked stratim -2BI a za dalsiu hodinu to dobehnem a -2BI bolo prehrane nestastne. Viem, ze zisk nie je 0 ale cca 3-4BI , hoci to teraz nevidno. Ale dlhodobo je to super +++. Ked mam set a na turne mi davaju all-in na flush, chytia sice flush na river, ale ja som mal 80% on len 20%... asi tak...
meomir

Odoslaťod matiapag 11 Sep 2010 12:20

Asi si zle vysvetlujes, co tym Chlpo myslel. Totiz si predstav, ze tu ludia chodia na forum, citaju si blogy a SNAZIA SA POMAHAT! Neviem, kde v Chlpovom poste si prisiel na to, ze si FISH, on sa ti iba snazi pomoct! Vsak z akeho dovodu by sa unuval pisat ti sem, keby nema v zaujme zlepsenie tvojej hry? O to na tomto fore ide, preto si si zalozil blog (aspon dufam) a tak ludia ocakvaju, ze sem postnes aj nieco, k comu sa budu moct vyjadrit...

Downswing, resp. seria bad-beatov sa stane kazdemu, nie len tebe, ale ked sem postnes takto skompletizovany hand + das result do spoilera, tak si clovek mysli, ze cakas radu, no pritom ty sa len snazis "vyplakat".

meomir napísal:Mne sa zda zbytocne rozoberat partie 50:50 na limite NL2 a NL5, ked superov je 1000000 a nas leak asi tazko zneuzije super v buducnosti

Prave preto by si mal postovat este viacej partii, pretoze superov je tak vela a prisposobit svoju hru ku kazdemu z nich sa urcite neda, tvojou ulohou je najst nejaky optimalny way, ako ich dokazes hromadne porazat. Vobec to nie je zbytocne, prave na uNL sa naucis najviac toho, co budes moct neskor vyuzivat proti kazdemu superovi zvlast.

Viem, ake to je, ked na zaciatku session prehras nestastne cely BI a potom to musis dobiehat, ale treba si uvedomit, ze ked za session odohras povedzme 500 ruk, tak tvoj zisk/stratu netvoria cisto iba AI, je tam mnozstvo non-showdown handov, ktore tvoria tvoje zisky z velmi velkej casti, a ked v nich robis permanentne nejake velke chyby, ktore si nevsimas, lebo "vsak som neprehral vela, tak chyba nebola velka", tak sa moze stat, ze nie bad beaty, ale tieto handy zapricinuju, ze nie si v +.

:gl: zelam, nech sa coskoro vrati pohoda do tvojej hry ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod pegas1975x 11 Sep 2010 12:22

meomir prepac ale celkom dobre nechapem o co ti ide.Co si chcel pocut ako odpoved k tej hre? Klasicky prehrany set proti lepsiemu setu.

Na limite ktory hrajes ti asi malo (myslim ze nikto) hracov zlozi na nizkom flope AA. Ty by si to zlozil?
Obrázok používateľa
pegas1975x

Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod Chlpo1989 11 Sep 2010 12:24

meomir napísal:Ak niekto zacina a dostane rad za radom bad beaty, tak to ma chut zakvacit.
To je pravda.
Mne napriklad pomoze, ked vidim, ze naozaj zlu seriu chyti kazdy, sa mozem zasmiat: toto iste mam aj ja.
A naco to potrebujes vidiet, ked vies, ze sa to stava kazdemu?
Myslel som, ze toto je blog a nie vedecka studia pokru. Ked vyhram bank nejak zaujimavo, dam to sem, ked prehram tiez.
To je jasne, ale ja som narazal na nieco ine (napisem nizsie). Za session zahras tolko ruk, kde si spravil chybu a ani si to neuvedomis. Ale ked si myslis, ze to je dobre tak ako to je, tak pohoda.

Neviem, sem prispievaju ludia, co hraju poker dlho a kazdeho nazyvaju fish...
Nepoznam ani jedneho cloveka z tohto fora, ktory by niekoho nepravom nazyval fish.
Som zvedavy, kolki zaciatocnici, ked mali zlu seriu hand. Prehranych 10setov po sebe v all-inoch (Jasne, ze medzitym som mozno vyhral 15, ale za hodnotu max 8BB ) si radi precitaju, ze je to bezne. (HESLO: Ked mi zdochne koza, susedovi aj dve... )
Ano, ved predsa treba ich lutovat. "Preboha, chudacik nas, taketo nieco sa ti stalo, nemam ti ist spravit teply cajicek aby si sa z toho dostal?"

Mozno len ja si rad precitam a pozriem kludne 5hand badbeatov niekoho ineho.
Asi ano.
Myslim, ze vela hracov microNL sem nepise, lebo jednoducho dostanu 100odpovedi v zmysle FISH, FISH FISH, BEZNE, CHDP... Myslim, ze normalna odpoved by bola lepsia...
Prosim postni mi sem link alebo zkopiruj nejaku debatu, kde sa nejaky zaciatocnik normalne nieco pyta a dostane arogantnu odpoved. Ja ked som zacinal, tak som nevedel nic. A nikto ma tu nenazyval fish, neboli ku mne arogantny atd.

Mne sa zda zbytocne rozoberat partie 50:50 na limite NL2 a NL5, ked superov je 1000000 a nas leak asi tazko zneuzije super v buducnosti. Ale ak je to systematicka chyba, slowplay so vsetkym, stat 40/0, to je uz nieco ine...
Samozrejme sa stavaju len taketo situacie...

Jedine, ci mi teraz brani napredovat su badbeaty.
Prave tie badbeaty ti brania v tom, aby si pri hre rozmyslal o trochu inak ako superi, aby si mal nad nimi edge, aby si o pokri vedel nieco viac...za toto mozu prave badbeaty.
Staci, ze jeden, dva vyhram a mozem napredovat. Ked v 2hej hande stratim 1BI, tak to potom dost dlho dobieham, ale dobieham. Ked stratim -2BI a za dalsiu hodinu to dobehnem a -2BI bolo prehrane nestastne. Viem, ze zisk nie je 0 ale cca 3-4BI , hoci to teraz nevidno. Ale dlhodobo je to super +++. Ked mam set a na turne mi davaju all-in na flush, chytia sice flush na river, ale ja som mal 80% on len 20%... asi tak...
Tu neviem o com rozpravas :) Ked sa ti zda, ze v pokri treba napredovat iba v BM, tak si dost mimo.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod meomir 11 Sep 2010 13:10

pegas1975x napísal:meomir prepac ale celkom dobre nechapem o co ti ide.Co si chcel pocut ako odpoved k tej hre? Klasicky prehrany set proti lepsiemu setu.

Na limite ktory hrajes ti asi malo (myslim ze nikto) hracov zlozi na nizkom flope AA. Ty by si to zlozil?

Myslim, ze na set proti set mi nemusi hodnotit hru. Ked chcem zhodnotenie, tak hru opisem a spytam sa, kde som spravil chybu... Presne ako dal, myslim, matiapag.
Hmmm nabuduce napisem, ze ilustracna hra. OK?
meomir

Odoslaťod meomir 11 Sep 2010 13:36

Chlpo1989 napísal:
meomir napísal:Ak niekto zacina a dostane rad za radom bad beaty, tak to ma chut zakvacit.
To je pravda.
A naco to potrebujes vidiet, ked vies, ze sa to stava kazdemu?
To je jasne, ale ja som narazal na nieco ine (napisem nizsie). Za session zahras tolko ruk, kde si spravil chybu a ani si to neuvedomis. Ale ked si myslis, ze to je dobre tak ako to je, tak pohoda.

Neviem, sem prispievaju ludia, co hraju poker dlho a kazdeho nazyvaju fish...
Nepoznam ani jedneho cloveka z tohto fora, ktory by niekoho nepravom nazyval fish.

OK. Tvoj nazor. Podla mna kazdy zaciatocnik je fish, takze hovorit o tom je zbytocne...

Som zvedavy, kolki zaciatocnici, ked mali zlu seriu hand. Prehranych 10setov po sebe v all-inoch (Jasne, ze medzitym som mozno vyhral 15, ale za hodnotu max 8BB ) si radi precitaju, ze je to bezne. (HESLO: Ked mi zdochne koza, susedovi aj dve... )
Ano, ved predsa treba ich lutovat. "Preboha, chudacik nas, taketo nieco sa ti stalo, nemam ti ist spravit teply cajicek aby si sa z toho dostal?"

Lutovat nemusis. Ja to sem davam na zasmiatie.

Mozno len ja si rad precitam a pozriem kludne 5hand badbeatov niekoho ineho.
Asi ano.

Rad sa smejem a vidim, ze existuju aj horsi ako ja.

Myslim, ze vela hracov microNL sem nepise, lebo jednoducho dostanu 100odpovedi v zmysle FISH, FISH FISH, BEZNE, CHDP... Myslim, ze normalna odpoved by bola lepsia...
Prosim postni mi sem link alebo zkopiruj nejaku debatu, kde sa nejaky zaciatocnik normalne nieco pyta a dostane arogantnu odpoved. Ja ked som zacinal, tak som nevedel nic. A nikto ma tu nenazyval fish, neboli ku mne arogantny atd.

Example: Kritika, ze tu niekto nehra s 100bb. Pozri si knihu "POKER teoria a prax" od D.Sklanskeho. Tiez pise, ze ked sa ti dobre hra, tak nemen strategiu. Pise, ze kludne sa moze ist s mensim stackom.

Samozrejme sa stavaju len taketo situacie...

Jedine, ci mi teraz brani napredovat su badbeaty.
Prave tie badbeaty ti brania v tom, aby si pri hre rozmyslal o trochu inak ako superi, aby si mal nad nimi edge, aby si o pokri vedel nieco viac...za toto mozu prave badbeaty.
Staci, ze jeden, dva vyhram a mozem napredovat. Ked v 2hej hande stratim 1BI, tak to potom dost dlho dobieham, ale dobieham. Ked stratim -2BI a za dalsiu hodinu to dobehnem a -2BI bolo prehrane nestastne. Viem, ze zisk nie je 0 ale cca 3-4BI , hoci to teraz nevidno. Ale dlhodobo je to super +++. Ked mam set a na turne mi davaju all-in na flush, chytia sice flush na river, ale ja som mal 80% on len 20%... asi tak...
Tu neviem o com rozpravas :) Ked sa ti zda, ze v pokri treba napredovat iba v BM, tak si dost mimo.
Sorry, ak zistim , ze na limite NL3.14159 je ziskove ist so 72o all-in, tak pojdem... Sice budem vyzerat na forach ako debil, ale ja budem mat zisk. BM dlhodobo ukazuje ci si dobry alebo zly hrac...
meomir

Odoslaťod matiapag 11 Sep 2010 13:53

hmmm, ty si nejaky tvrdohlavy clovek... D. Sklansky to pise o online uNL strategii, ze nemusis hrat so 100BB?? Ak ti staci byt ziskovy tolko, kolko si, a nechces dat na rady lepsich a skusenejsich hracov, tak potom naco vlastne mas account na tejto stranke? Nikto nikdy ti nepovie, ze ked budes hrat inak, ako je optimalne, ze budes prehravat. Tvojou prioritou by malo byt ale maximalizovanie ziskov, no ak si si natolko isty tvojou super pokrocilou strategiou, tak by si sa mal pokrom zacat zivit, stat sa nejakym coachom a pod., nemyslis?
Obrázok používateľa
matiapag

Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod meomir 11 Sep 2010 14:01

Hoho. tak dnes sa mi vratilo par badbeatov a paradne...

Kludne hodnotit. Hral som na NL5 2stoly a pozoroval superov. Tieto 2handy sa stali po sebe na tom istom stole!

1.handa

BB: $12.32 30/16/15 -- casto hadzal po checku vysoky raise
UTG: $5.00
MP: $5.07
CO: $5.00
BTN: $5.50
Hero (SB): $8.63 15/11/4 po 82handach

Pre Flop: ($0.07) Hero is SB with QObrázok QObrázok
3 folds, BTN calls $0.05, Hero raises to $0.25, BB calls $0.20, BTN calls $0.20

Flop: ($0.75) 8Obrázok QObrázok 3Obrázok (3 players)
Hero bets $0.60, BB calls $0.60, BTN folds

Turn: ($1.95) QObrázok (2 players)
Hero checks, BB checks

Zial zistujem je super asi chce opat vediet, ci som len nedal c-bet bez nicoho. Mozem len dufam, ze trafil set, pripadne, ze bude mat farbu na poslednu kartu. Monosti: 1. Ak ma nieco ako set da all-in. 2. Ak nema nic, dam mu sancu bluffovat. Preto som zvolil check. Nechcel som od neho fold, ak len automaticky call flop.

River: ($1.95) 6Obrázok (2 players)
Hero bets $1.05, BB raises to $4.10, Hero raises to $7.78 all in, BB calls $3.68
Nastastie mal :-)

Spoiler:
Final Pot: $17.51
BB shows 8Obrázok 8Obrázok (a full house, Eights full of Queens)
Hero shows QObrázok QObrázok (four of a kind, Queens)
Hero wins $16.64
(Rake: $0.87)

2.handa

SB: $3.69
BB: $5.00
UTG: $5.07
MP: $5.00
CO: $5.25 Hral len 3handy pri stole
Hero (BTN): $16.64 15/11/4 po 83handach

Pre Flop: ($0.07) Hero is BTN with JObrázok JObrázok
2 folds, CO raises to $0.20, Hero calls $0.20, 2 folds

3-bet s JJ proti neznamemu nerobim...

Flop: ($0.47) JObrázok JObrázok 5Obrázok (2 players)
CO bets $0.30, Hero calls $0.30

Turn: ($1.07) 6Obrázok (2 players)
CO bets $0.70, Hero calls $0.70

River: ($2.47) KObrázok (2 players)
CO bets $1.40, Hero raises to $15.44 all in, CO calls $2.65 all in
Spoiler:
Final Pot: $10.57
CO shows AObrázok AObrázok (two pair, Aces and Jacks)
Hero shows JObrázok JObrázok (four of a kind, Jacks)
Hero wins $10.05
(Rake: $0.52)
meomir

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!