prisiel cas na nejaky mensi update. v septembri som toho nejak extra vela neodohral a vysledky boli uplne ze na prd. stale ma zachranoval len FDB od toho aby som bol pomalicky nuteny uvazovat nad navratom na NL10. sem tam sa mi podarilo mat plusovu session ale pomalicky som padal a padal. najal som si coacha - jeho najjasnejsiu vysost majstra no limitu nasho a prilahlych chotarov - dzejkeja
mali sme zatial dve coaching sessions a mozem vrelo odporucit
robi to sposobom ze ma nuti zamyslat sa nad handami (nie len ze by povedal ze toto je zle a koniec
) a vacsinu tych rad som uz aj zakomponoval do mojej hry
dokonca som zacal otvarat aj SC z UTG a cuduj sa svete zatial mi to nepripada ako nejaka loosing play
v oktobri som najpr pokracoval v standardnom duchu - jeden krok dopredu dva dozadu ale posledne 3 dni prisiel obrat a ja som na neskutocnom heateri (vyhratych 10 BI
za cca 3k ruk ). vcera som dokonca prisiel o panictvo ked som uz odohral asi 500 ruk na NL50 (na NL25 neboli nejak dobre stoly resp strasne waiting listy a na NL50 sa mi podarilo chytit dva s dvomi/tromi rybami. pricom vzdy som mal jednu hned po pravej ruke
) skoncil som v pluse nejakych 50BB a celkom som bol poteseny ze aj tam sa stale vyskytnu moves ako napr. call 3bet OOP c/f flop
nebol som nejak extra money scared takze to islo
a to ma inac dokonca este cuskoutol nejaky short ked moj AQ nestacilo proti jeho K6 ktore zahral limp SB a na moj raise na BB backpush
popri tom som samozrejme prihodil postupne aj nejake NL25 stoly a tiez sa mi podarilo vyhrat nejaky 1BI
nechystam sa este uplne prejst na NL50 (hovorili sme o tom aj JKom - aby si si nemyslel ze som si nakoniec tvoje rady nezobral k srdcu) ale obcas sa vyskytne situacia ked vsetky stoly NL25 s VPIP nad 20 maju minimalne 2 ludi na WL tak v takychto pripadoch zacnem pomalicky tableselectovat NL50 ak sa najdu nejake fishy stoly
roll by som na ten limit uz pomaly mal vdaka FDB a stellar rewards ale este chcem nejaky cas primarne hrat NL25
to by bolo asi tak vsetko
graf nedavam kedze pisem z roboty ale vyzera dost dobre za posledne dni
gl