Kaktus on holdem :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaktus on holdem :-)

Odoslaťod dzejkej 13 Sep 2010 23:16

yegon napísal:posledne 2 prispevky su nazorny priklad ako sa citi a pise clovek na downswingu a ako sa citi a pise clovek ktoremu sa prave dari :)

To si moc netrafil. Teda polovicu z toho aj ano :). Ja take pisem stale, ak nemam zrovna do 10 min po sick zlej session :). Po 10 minutach otriasem bad beaty, uvedomim si to, co som vyssie pisal a zostane mi iba znechutenie z toho, ked som nieco zle zahral :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Mayday 14 Sep 2010 07:52

kaktus este stale hravas 10 stolov? hraj menej a pokrovi bohovia ta zacnu mat radsej ;)
Mayday

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 31 krát/24 krát

Odoslaťod mr_kaktus 14 Sep 2010 08:25

Mayday napísal:kaktus este stale hravas 10 stolov? hraj menej a pokrovi bohovia ta zacnu mat radsej ;)

pocet stolov som znizil tusim den po tom ako sme sa o tom bavili :D hravam bezne 6 a niekedy dokonca len 4 :) ale dik za radu :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod mr_kaktus 13 Okt 2010 08:41

prisiel cas na nejaky mensi update. v septembri som toho nejak extra vela neodohral a vysledky boli uplne ze na prd. stale ma zachranoval len FDB od toho aby som bol pomalicky nuteny uvazovat nad navratom na NL10. sem tam sa mi podarilo mat plusovu session ale pomalicky som padal a padal. najal som si coacha - jeho najjasnejsiu vysost majstra no limitu nasho a prilahlych chotarov - dzejkeja :D mali sme zatial dve coaching sessions a mozem vrelo odporucit :) robi to sposobom ze ma nuti zamyslat sa nad handami (nie len ze by povedal ze toto je zle a koniec :) ) a vacsinu tych rad som uz aj zakomponoval do mojej hry :) dokonca som zacal otvarat aj SC z UTG a cuduj sa svete zatial mi to nepripada ako nejaka loosing play :)
v oktobri som najpr pokracoval v standardnom duchu - jeden krok dopredu dva dozadu ale posledne 3 dni prisiel obrat a ja som na neskutocnom heateri (vyhratych 10 BI :) za cca 3k ruk ). vcera som dokonca prisiel o panictvo ked som uz odohral asi 500 ruk na NL50 (na NL25 neboli nejak dobre stoly resp strasne waiting listy a na NL50 sa mi podarilo chytit dva s dvomi/tromi rybami. pricom vzdy som mal jednu hned po pravej ruke :D) skoncil som v pluse nejakych 50BB a celkom som bol poteseny ze aj tam sa stale vyskytnu moves ako napr. call 3bet OOP c/f flop :) nebol som nejak extra money scared takze to islo :) a to ma inac dokonca este cuskoutol nejaky short ked moj AQ nestacilo proti jeho K6 ktore zahral limp SB a na moj raise na BB backpush :D popri tom som samozrejme prihodil postupne aj nejake NL25 stoly a tiez sa mi podarilo vyhrat nejaky 1BI :)
nechystam sa este uplne prejst na NL50 (hovorili sme o tom aj JKom - aby si si nemyslel ze som si nakoniec tvoje rady nezobral k srdcu) ale obcas sa vyskytne situacia ked vsetky stoly NL25 s VPIP nad 20 maju minimalne 2 ludi na WL tak v takychto pripadoch zacnem pomalicky tableselectovat NL50 ak sa najdu nejake fishy stoly :) roll by som na ten limit uz pomaly mal vdaka FDB a stellar rewards ale este chcem nejaky cas primarne hrat NL25 :)
to by bolo asi tak vsetko :) graf nedavam kedze pisem z roboty ale vyzera dost dobre za posledne dni :D

gl :gl:
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod dzejkej 13 Okt 2010 10:43

Dakujem za mile slova :oops: . Nejak tu zacinaju ludia hotrunovat ako tak citam tie blogy :-D.

Mixovanie NL50 stolov znie fit. Aspon to nie je velky sok ako prejst komplet a pri dobrom table selection to moze byt este vacsia pochutka ako random NL25 stol. Ja som tak prechadzal na NL200.

K SC - samotne otvaranie dobrych SC UTG sa urcite nerobi preto, lebo je to izolovane winning play, takze dufam, ze si zaradil do hry aj tie "pre SSNL ziskovejsie" rady :-D.

:gl:
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod mr_kaktus 13 Okt 2010 11:47

ale jasne :) v podstate sa snazim robit vsetko o com sme hovorili pocas coachingov, plus uz som parkrat easy foldol v podobnych spotoch ako bola ta AQo ruka BvB. k tym SC viem ze je to na to aby moj range nebol tak narrow na UTG ale nejak som cakal ze zacnem otvarat SC a hned to zacne byt brutal stratove :) a za tych par ruk som bol skor ziskovy s nimi :) aj ked viem ze v podstate kazdy hrac je na velkej vzorke stratovy so SC na UTG :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod tucniak 13 Okt 2010 12:27

to sice mozno ano ale ked raz vsimavy super vidi, ze ich v range mas, tak nasledne ma ovela tazsie/menej ciste rozhodnutia na roznych low boardoch/drawy boardoch, pretoze tam skratka okrem nejakych napr bluffov a double barrelov vies reprezentovat ovela sirsiu value range, ako keby ich v utg opening range nemas.
Ale to asi vies ja to pisem skor tak na zopakovanie pre seba :D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Paliking 13 Okt 2010 14:33

Kolko berie dzejkej za taketo coaching sessions? Alebo to robi iba pre teba za nejaku "odmenu" ktoru nieje vhodne sem napisat? :D
Paliking

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod mr_kaktus 13 Okt 2010 14:40

Paliking napísal:Kolko berie dzejkej za taketo coaching sessions? Alebo to robi iba pre teba za nejaku "odmenu" ktoru nieje vhodne sem napisat? :D

myslim ze ked mu posles PM tak ti to napise :) nechcem sa mu montovat do cien a podobne :) ale kazdopadne ho mozem len a len odporucit :)

Za tento príspevok od mr_kaktus poďakovali :
dzejkej
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod dzejkej 13 Okt 2010 14:45

Paliking napísal:Kolko berie dzejkej za taketo coaching sessions? Alebo to robi iba pre teba za nejaku "odmenu" ktoru nieje vhodne sem napisat? :D

Heh, "odmena" - takto vznikaju klebety :-D.

Kaktusovi sa nedarilo a ponukol som mu tu v blogu, ze ak natoci videjko, tak mu urobim review a nejak sa mu to asi moc nehnusilo, tak sme sa dohodli na dlhsej spolupraci :-D.

Najblizsie tyzdne mam trosku stresy ohladne bytu a nemal by som cas na nejake nove coaching sessions, ale potom neskor mozem k tomu co - to popisat do svojho blogu. V zasade mam zaujem o studentov, ktori maju chut na sebe poriadne makat a robit si domace ulohy ;). Cena zalezi od stakes a je vecou dohody, ale pre nizke stakes (< NL25) je to vela v pomere k buy-inu, takze tam by som odporucal postovat ruky na fore, studovat dostupnu literaturu a pod.
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!