Casu na poker stale malo malicko. Jednak mi zabera mnozstvo casu regular job + biznis ktory rozbiehame s kamosmi a neskor by sa mal stat zdrojom mojej obzivy a priniest tak ovela viac volenho casu ktory by mi umoznil sa venovat pokru o dost viac ako doteraz a samozrejme k tomu frajerka ktoru nemozno zanedbat a nejake dalsie aktivity (pravidelny fotbaaaalek).
suvetie jak prasa.....
Sporadicky si ale zahram nejake dony ktore by mali kompenzovat stratu buy-inov na turnajoch. Pokusam sa vacsinou kvalifikovat na kazdodenne challenge ktore prebiehaju v herniach pacific...zatial sa mi to podarilo z troch pokusov dvakrat takze spokojnost. Vsledky v nich su vsak dosti biedne. Staci si pozriet moju pridanu ruku v partiach a vieme kde je problem
Napriek tomu par pozitivnych veci:
1. absolutne brnenie proti tiltu - nerozhadze ma prakticky nic - pri tych par storuk do tyzdna ani nie je cas chytit tilt
2. hranie pokru ma bavi, mam z neho radost ked sa nesnazim za kazdu cenu byt "pro"
3. pridal som svoju prvu ruku na PP
Ciele na najblizsie obdobie:
1. menej stresovat kvoli robote - i ked nie vzdy sa to da, pruser ciha za kazdym rohom
2. konecne spustit spolocny biznis s kamosmi (makame na tom uz dost dlho)
3. nadalej byt vzornym priatelom svojej priatelky
4. raz za cas prist domov pozriet stare osadenstvo mojho mesta v ktorom som vyrastal
5. dalej sa bavit pokrom