matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod tucniak 24 Sep 2010 18:38

ai ev sa ani nenauc zapinat, zbytocne ta to bude budit zo sna :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 24 Sep 2010 19:35

dzejkej napísal:Znamena to, ze si vyhral viac all-inov ako si na zaklade percent mal vyhrat a to je vsetko. Nic to nehovori o otrasnych kartach a ani o urovni limitu. Ak vyhral AK vs QQ 3x zo 4, tak je Tvoja AI EV nizsia. Ak vyhras KK do AA 1x z 5, tak je Tvoja AI EV nizsia ako profit, atd ..

Aha, cize som to obv chapal uplne inak, ako to v skutocnosti je :D thx za explain

tucniak napísal:ai ev sa ani nenauc zapinat, zbytocne ta to bude budit zo sna

sure, v kazdom blogu to ludia hovoria. Ja som len nadseny, ze taku moznost (zobrazit AI EV) aspon mam, tak jasne ze ju tam hned dam zobrazit :D
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Chlpo1989 25 Sep 2010 00:03

matiapag napísal:2. niekedy mi vynecha nejake handy, napr. predvcerom som odohral 1200 handov, vcera rano mi ukazalo 800 a dnes uz opat 1200
Treba nastavit spravne cas, kedy rozdeluje dva dni. Elephant ma jeden cas a HH ma iny cas. Takze to treba zosuladit ;)

4. (toto sa da mozno nastavit, mne sa to nepodarilo) - ked sa zmeni pocet hracov pri stole, tak pri kazdom hracovi sa mi zobrazi pocet handov 0 a ide sa odznova. Ked nas je opat 6, tak sa objavia stare stats. Nasiel som v HUD menu (nie v softe, ale pri stole) nejake moznosti, aby sa to nemenilo, no v softe som to nastavit nevedel, a tak by som to musel nastavovat pred zaciatkom kazdej session.
Ja som taketo problemy vobec nemal. Skus mrknut FAQ na ps.com

5. graf neukazuje nic ine okrem winnings
Ukazuje pocet ruk :P

6. samotne stats v programe nie su az take podrobne a nemam tam velmi z coho vyberat
Imo su uplne postacujuce na limit do NL25. Nemas tam sice taky vyber moznosti ako inde, ale aj s tym malom sa to da v pohode zvladnut. Velke mnozstvo statov ta niekedy moze aj negativne ovplyvnit (vlastna skusenost)

7. pri stole si neviem zmenit poziciu statov pri jednotlivych hracoch (mam na mysli ako su zobratene jednotlive cisla pri hracovi, presuvat vsetky staty okolo stola viem) A tak na stars viem pouzivat iba par tych farebnych stylov, lebo pri niektorych mi nesedi pozicia statov a prekryva sa s menom hraca
Zda sa mi, ze sa to da nastavit do cierneho pozadia a potom je staty v pohode vidiet. Neviem, preco by si si chcel posuvat staty pri hracoch. Na FT to sedelo perfektne ;)

8.
Tak som si teda stiahol PT3, 60 dni trial verzie je dost cool, potom sa vratim spat k Elephantovi (HEM si v najblizsej dobe neplanujem kupit).
S jednym chalanom zdielame na 1/2 HM Small stakes. Planujem si kupit HM SS sam, pretoze budem hravat na dvoch PC, takze tu jednu licenciu by som ti vedel predat (nejako sa dohodneme ;) )

P.S.: dakde na fore som raz narazil na info o tom, ze ta trial verzia PT3 sa da nejakym zazrakom predlzit navzdycky. To ako ozaj? Dala sa, ale uz sa asi pol roka neda, nejako to osetrili :mad:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 25 Sep 2010 00:23

2. ok, skusim pohladat ;)
6. jasne, ze su :) Teraz ma napadlo, ze Elephant vobec nema ani ukazovatel Aggresion Frequency, co moze byt niekedy dost dolezite, ked sa necham ovplyvnit aggresion factorom, ktory je akosi "zavadzajuci", pricom aggresion frequency by mal byt lepsi stat.
7. ano, mal som to tak nastavene. Ani tak to vsak nie je ktovieako prehladne pri niektorych tych styloch. Ale vsak pozri, o tomto hovorim:
pokerstars.jpg
pokerstars.jpg (28.59 ) Zobrazená 2093 krát

Prostredne je jedine spravne, ostatne dva sa prekryvaju s menom

8. joj, to ma zatial asi este cas (minimalne 60 dni anyway :D), no potom by som tuto ponuku urciteze rad vyuzil :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod lolofon 25 Sep 2010 08:11

Ad 4: myslim, ze to je preto, ze elephant si tvori oddelene databazy pre 4-handed a menej a pre 5-6-handed a ked je pri stole menej ako 5 hracov, tak sa automaticky prepne do 4-handed modu. V HUD options aj je moznost to vypnut a nastavit to fixne pre 5-6 ludi, ale aj tak to nefunguje a prepina sa to (teda aspon mne).

Snad si ma pochopil :)
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod matiapag 25 Sep 2010 08:36

jasne, ze pochopil :) Tiez som to v HUD options nasiel, ale tiez mi to nefungovalo :) Najma na micro stakes je to pomerne dost zbytocne, lebo vacsina hracov nevidi rozdiel v tom, ked nas je pri stole 5 a ked sme 3 :lol2:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod lolofon 25 Sep 2010 08:40

matiapag napísal:jasne, ze pochopil :)

Esteze, lebo ja ked som to po sebe cital, tak som sam seba nechapal :)
matiapag napísal:Tiez som to v HUD options nasiel, ale tiez mi to nefungovalo :) Najma na micro stakes je to pomerne dost zbytocne, lebo vacsina hracov nevidi rozdiel v tom, ked nas je pri stole 5 a ked sme 3 :lol2:

Presne tak, lezie mi na nervy cely slon...
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod matiapag 30 Sep 2010 16:52

SEPTEMBER

No tak sa nam skoncil prvy jesenny mesiac, je na case zrekapitulovat:

POKER

Viac ako polovicu mesiaca som pokracoval v nastolenom trende, t.j. BE na konci takmer kazdej session, na konci dna fakt skoro vzdy. Minuly tyzden ma postihla nejaka nemoc soplava, tak ked som to trosku vylezal, tak som stvrtok-piatok odohral najziskovejsich 2K ruk ever - +8BI :) Veruze ma to velmi potesilo, aj ked to nemalo na winrate az taky dobry dopad, ako som si myslel :) Co sa tyka hry samotnej, tak tu je to velka zmena - citim vyrazne zlepsenie, zlepsuje sa mi zmyslanie, zacinam si uvedomovat viac veci sucasne ked sedim pri stole, nad supermi citim vacsi edge (ked som presiel na NL5 tak som bol totalne pokakany z toho, ako mi ten limit ostatni opisovali a ake to v skutocnosti bolo..) a vseobecne je to lepsie. Najlepsie na tom je, ze citim lepsenie kazdym dnom, po kazdom videu, po kazdom clanku, kazdom useku z knihy, proste sa snazim vstrebavat co najviac z toho, co mi prejde rukami. Napriklad ked som sa pozeral na to video, ktore mi tucniak velmi pekne spracoval a vysvetlil, tak uz vtedy som aj ja sam vedel, ze som nieco spravil zle, ako by sa to dalo napravit a ako by sa tomu dalo vyhnut (este raz vdaka tucniak). Zacal som pouzivat PT3, co je uplne nuts, tie staty su super, prehladne, krasne farebne som si ich rozlisil, konecne to vsetko funguje, ako ma a aj grafy sa daju krajsie robit. Uz sa tesim na vianocne prazdniny, ked si planujem skusit HEM na ten cas :) No a takto to nejak vyzera s goalmi, ktore som chcel dosiahnut:

:spade: o 20K handoch sa mi moze iba snivat :) Odohral som asi polovicu, aj ked vacsinu casu mozem povedat ze to bola akasi A-game. Naozaj som sa snazil, dost som si aj zvykol na rozne set-upy, ktore sa mi fakt stavali kazdu session, ale kedze som citil vedomostne nedostatky, tak som sa na to ani nehneval a este viac ma to motivovalo k studiu :)
:spade: tak na NL5 uz ustaleny som, pri tom mojom hotrune minuly tyzden sa mi pred ocami aj objavil obraz mna sediaceho na NL10 stole, ale to este necham tak :) Winrate som dostal aspon z minusovych cisiel, co je velmi pozitivne, 9-10/100 to zatial nie je, ale naozaj som bol dlho na tom istom a kedze som odohral velmi malo handov, nebol priestor na to, aby som to dohnal
:spade: pohnut z miesta sa mi podarilo, som v pluse za september nejakych 7-8BI, ale bolo tam aj par sng-ciek odohranych, cize neviem uplne presne, ze kolko som v skutocnosti vyhral $
:spade: so studiom som spokojny, prva polovica mesiaca bola perfektna, pozrel som fakt vela videi, precital aj nejaku knizku a dalsiu mam rozcitanu (uz sa mi troska hromadia, ak niekto by mal zaujem, ale nech je to aktivny clen na fore, tak nech mi napise, rad sa s nim podelim o moju zbierku materialu, alebo iba nech napise konkretnu poziadavku a pozriem sa, ci ju mam). Uvedomil som si vsak, ze z tych knih som si doteraz bral strasne malo value, cim viac veci chapem, tym viac si uvedomujem, kolko som toho len precital/pozrel a hned to vypustil. Cize v najblizsom case idem asi citat vsetko odznova :)

RL

:heart: kondicka bola tie 2 tyzdne dobra, kombinoval som bike/poker study a bolo to fakt cool :) Potom prisla choroba, teraz dobiehacky, kedze som chybal v skole, a na nieco taketo nie je ani cas ani sila. Esteze je tam ta telesna ;)
:heart: meh, tak za mesiac mam iba tri znamky - 1,1 z anglictiny (not a big surprise pri tom objeme videi, clankov, serialov a mnozstva inych veci, co sa mi cez prazdniny dostali pod ruku) a 2 z diktatu :D priemerna znamka bola tusim 3,5, cize som to nejak uluckoval. Keby ste chceli do buducnosti vediet, dielo Ilias a Odysea sa nepise "Iľjas a Odysea" :D
:heart: PC fachci paradne, obv mam daco so zastrckou v mojej izbe, tak teraz je PC v inej a zatial vsetko ide. Troska problem je, ze mi skoncila trial verzia WIN 7, ale stale mi na nom vsetko ide (cize moje pokusy cracknut ho boli asi uspesne), aj ked mi z casu na cas zmizne pozadie, napise mi, ze si ho mam aktivovat a vzdy pri zapnuti win-u mi ukaze take okno, ze si mam aktivovat a ake su vyhody :D ale inak cool.
Prílohy
september2010.jpg
september2010.jpg (68.75 ) Zobrazená 1918 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod popoBA 30 Sep 2010 17:05

pekny reportik a zhrnutie len mi tu stale nieco chyba...jaj uz viem :) FOTO SESTRYYYYYYY :ROFL:

Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
Kominak
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 30 Sep 2010 17:11

popoba napísal:pekny reportik a zhrnutie len mi tu stale nieco chyba...jaj uz viem FOTO SESTRYYYYYYY

neverim, ze si na to este nezabudol :D
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!