Nejaky divny turnaj tento PSPO ME
Po prvom dni este zijem,
mam 39k, avg je 65k, blindy zacnu 600/1200/100, takze mam to este hratelne, ale velka bieda to je. Ostava 55 hracov, ITM je 18.
Cele to je nejake divne. Prvych 5 levelov som mal
4x AA, pricom na prve dva pokusy mi superi odovzdali kazdy okolo 18k stacky
Najprv som si raisol UTG, dostal aso 5 callov, na flope
AQx mi vsetci az na jedneho foldli, ten jeden ma c/r, tak som flatol, turn Q, opat ma c/r, tak som to poslal, otocil QJo, gg, nh, ty. O hodku na to som zas raisol UTG, dostal jeden call, Pastika na MB squeezoval, tak som 4betol, on
5betol AI s KQo a chipy putovali k "panovi ze Slovenska"
Sranda bola ze na turne mal postupku, ale to bolo malo proti mojmu flopnutemu FH..
Takze som mal pomerne skoro
60k stack, ale tym sa moje tazenie uplne skoncilo
Okrem Pastiku som zacal na stole s Oldom Travnickom, dalsim Oldom co kedysi vyhral SM na PS a po hodke sa po mojej pravej ruke objavil aj Lubor "Afroman" Dedic (nenormalne haro ma), takze o zabavu som mal postarane
Problem bol, ze mi nepresiel jediny move, ani nie preto ze by sa superi nejak adjustli, ale proste preto ze vzdy to nejak mali
Ked som sa rozhodol Olda s Luborom sqeezovat light na BTN, a nasledne light 5betnut Oldov 4bet, tak mi tam 6betol AI s KK (AK, QQ by na 99% foldol, po tych AA som mal drsny imidz a lepilo mu aj s KK, vobec nemal sajnu coho som bol schopny). Vsetky dalsie 3bety mi flatli a ak som nechcel barrelovat kazdu street s airom tak sa tie poty nedali vyhrat
V druhej polke turnaja to bolo to iste. Raz som uspesne 4barrelloval OOP AQhigh proti Liborovi na boarde ked bolo 5 malych kariet a na riveri aj 4x
, takze mi foldol A6s (board bol 62257), ale okrem toho som nebol schopny vyhrat ziadnu normalnu ruku, s vynimkou par stealov, par cbetov, a 2 allinov - raz to bol flip o
10k stacky s AK vs QQ (na turne som uz mal FH), druhy raz sa na moj 2k raise opustil mlady Cech a shipol
20k s A2o, co som s
AQ easy ustal.
Z vacsich ruk stoji za zmienku moj
3bet s 9
7
na BTN vs CO raise Lubora Dedica, ked sa ako obycajne rozhodol zavolat, flop J
8
4
, tak som na jeho check
betol cca 7k (2/3 potu), on insta call, na turne 6
,
donkol do potu 25k asi 11k, tak som usudil ze velmi casto ma air a ze takmer vsetky moje outy (vratane
FD) su good, tak som zavolal,
river A priniesol jeho 21k bet a 80% istotu ze ma uplny air (okrem ineho bolo vidiet ze je tesne pred infarktom), akurat mne ostavalo uz len 35k behind a nenasiel som odvahu zistovat ci mi to na tych zvysnych 14k naozaj zlozi, a bohuzial s 9high som nemohol bluffcatchovat, takze som s tazkym srdcom zlozil a on insta ukazal
QTo (bez
) a vyhlasil ze si musi ist vymenit spodne pradlo
Na poslednu hodku k nam posadili sikovneho Poliaka s velkym stackom, ktory hral velmi dobre plus mal solidny rush, takze sa nedalo robit uz vobec nic, a ja som skoncil na tych 39k.
Kazdopadne je to este stale 33bb, takze snad s tym este nieco vymyslim
V hre je este
w4x s nejakymi 60k (prehral 250k pot ked mal T8 na flope T86, super 66 obv), a
Trifecta, ktory ma cca
85k.