Natoc so mnou komentovane video! [VIDEO online!]

Vaše komentované aj nekomentované videá z pokru

Re: Natoc so mnou komentovane video! [VIDEO online!]

Odoslaťod matiapag 30 Sep 2010 16:05

buschle napísal:to K6o na CO open to je podla mna az moc loose na nl5 a asi aj na akomkolvek inom limite , s tym netrafis skoro nikdy nic na flope ani nejake backdoory ktore by si mohol barrelovat.

tak princip, ktory pouzivam, spociva v tom, ze ked si ja sadnem k stolu NL5, tak mozem na 80% oznacit kazdeho ako fish a viac ako polovica z tych 80% hra nieco ako 41/0 a fcb 85, druha polovica ma aj po 200 handoch fBBtosteal 100 :) Cize ked vychadzam z tohto principu, tak sa mi to oplati otvarat proti unknownom - bud zoberiem pot PF (drviva vacsina casu), alebo ho vezmem cbetom na flope (o dost menej casto), alebo ma 3betne(max 5% casu) ci ukaze iniciativu po flope, cize je to celkom profitable si myslim :) Ale musim aj priznat, ze keby to nerobim na video, tak to asi vzdy neotvorim a aj to s cistym svedomim zlozim :D Ale za tu informaciu mi to stoji, ked prve 2-3 orbity otvorim z CO a BTN takmer vsetko, aby som trosku spoznal blindy...

Co sa 3betovacej frekvencie z blindov tyka s tymi slabsimi rukami, tak to sa to snazim troska "balancovat", ako si napisal. Nezahram to zakazdym rovnako. Avsak ludia tam podla mojich skusenosti maju pomerne malu tendenciu stealovat, a tak viackrat to skladam ako callujem a 3betujem castejsie iba tych par jedincov, ktori dakde citali, ze stealovanie je fit a tak to robia :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod dzejkej 30 Sep 2010 16:10

No ak by si normalne otvaral K6o na CO, tak by si mal hrat asi so statmi 35/29 :poklona: :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 30 Sep 2010 16:16

dzejkej napísal:No ak by si normalne otvaral K6o na CO, tak by si mal hrat asi so statmi 35/29 :poklona: :-D.

samozrejme, to neprichadza do uvahy :) Aj ja sa riadim totiz heslom, ze cim skusenejsi hrac, tym viac si moze dovolit PF otvarat. Ja napr (unlike you) z UTG neotvaram Axs a takmer ziadne SC. Len tak pre zaujimavost, moja range z UTG je:
44+(dvojky a trojky tam pridavam, ked su blindy alebo BUT nejake nitky), AJo+,AJs+,KJs+ a pre KJo,QJo a ATo plati to, co pre najmensie pary.
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod dzejkej 30 Sep 2010 16:24

matiapag napísal:44+(dvojky a trojky tam pridavam, ked su blindy alebo BUT nejake nitky), AJo+,AJs+,KJs+ a pre KJo,QJo a ATo plati to, co pre najmensie pary.

Jop, chapem a znie to okej. Len neskor si musis davat pozor, aby si nenarazil na vtipalkov, ktorym bude jasne, ze s takym range boardy ako 346 nebudes triafat dostatocne silno, aby si tam vydrzal tlak (6 kombinacii setov a zvysok max 1 parove ruky) :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod matiapag 30 Sep 2010 16:55

jasnacka, uz sa tesim na NL10 ako male decko :) Predpokladam, ze rozumnejsich ludi tam bude strasne vela a ja budem moct pouzit ovela vacsiu cast mojich vedomosti, ako teraz. Totiz vsetky moje nazbierane vedomosti o tom, ako hrat proti regom, ktori nas light3betuju, casto stealuju, alebo akokolvek bluffuju, su doteraz odlozene dakde vzadu v pamati a vyuzivam z toho velmi malo. Urcite mi bude chybat pocet fishiek, ktory sa zmensi, ale podla mna aj NL10 bude celkom fit a ked uz raz spoznam hracov, tak budem vediet upravit svoje pf range, pf sizing a rozne dalsie veci, o ktorych viem, no zatial nie su dostatocne pouzitelne na mojom limite :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod dzejkej 30 Sep 2010 17:05

matiapag napísal:jasnacka, uz sa tesim na NL10 ako male decko :)

No len sa tes, ale tie veci, ktore som pisal hore (sila tvojho rangeu na roznych texturach), to tam necakaj :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod matiapag 30 Sep 2010 17:11

dzejkej napísal:No len sa tes, ale tie veci, ktore som pisal hore (sila tvojho rangeu na roznych texturach), to tam necakaj .

:cry: ale nie, pokial budem profitovat na fishkach, tak mi to chybat nebude :) Naco si davat este pridat nejaku obtiaznost, ked nemusim, vsakze :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod keso26 30 Sep 2010 18:31

toto ma zaujalo:

matiapag napísal:Naco si davat este pridat nejaku obtiaznost, ked nemusim, vsakze :)

..prave som cital na nete zopar clankov (niektore boli fakt zaujimave) ako zlepsit pamat, ako zefektivnit ucenie, ale aj napr. ake vyzivove doplnky pamat podporuju a jedna z najdolezitejsich metod o.i. ako stimulovat pamat a sustredenie sa je riesit logicke ulohy, hadanky a premyslat nad nimi.

Ak teda budes premyslat nad tym co hovori dzejkej, aj napriek tomu, ze na stakes kde hras to este nie je tak potrebne a budes sa snazit tieto hadanky riesit (sila Tvojho range na roznych texturach etc), tak Ti to velmi pomoze v sposobe premyslania, cim postupne ziskas jednoduchsi pohlad na rozne situacie a uz teraz si vybudujes navyky, ktore vyuzijes na vyssich limitoch.

Chcel som tym povedat, ze ta "pridana obtiaznost" Ti len a len pomoze v Tvojom premyslani a napredovani a urcite nie je na skodu sa nou zatazovat :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod matiapag 30 Sep 2010 18:53

dakujem pekne za odporucania :) V skutocnosti ja nad tymi vecami rozmyslam, ale nemozem ich aplikovat. tu vetu som myslel ze nemusim pridavat nejaky aspekt priamo do svojej hry, nad ktorym by som musel este viacej rozmyslat pri stole. mimo toho sa snazim ten princip pochopit a urcite napr. nepretocim video, ked niekto o tom rozprava, lebo ma to zaujima a kedze si nemam moznost vyskusat to sam, tak som este viac zvedavy na to, ako to ludia popisuju a vysvetluju na tej ich hre :)

Cize ja aj rozmyslam nad vecami, nad ktorymi by som teoreticky "nemusel" a pevne verim, ze mi to okrem tych konkretnych praktickych skills da aj nejaku extra value v podobe zdokonalovania myslenia :)

a o udrziavanie mojej mind v kondicii sa snazia aj ini ludia, za co som im vdacny :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod tucniak 30 Sep 2010 18:58

matematikarka?:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Videá z hrania pokru

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!