buschle napísal:to K6o na CO open to je podla mna az moc loose na nl5 a asi aj na akomkolvek inom limite , s tym netrafis skoro nikdy nic na flope ani nejake backdoory ktore by si mohol barrelovat.
tak princip, ktory pouzivam, spociva v tom, ze ked si ja sadnem k stolu NL5, tak mozem na 80% oznacit kazdeho ako fish a viac ako polovica z tych 80% hra nieco ako 41/0 a fcb 85, druha polovica ma aj po 200 handoch fBBtosteal 100 Cize ked vychadzam z tohto principu, tak sa mi to oplati otvarat proti unknownom - bud zoberiem pot PF (drviva vacsina casu), alebo ho vezmem cbetom na flope (o dost menej casto), alebo ma 3betne(max 5% casu) ci ukaze iniciativu po flope, cize je to celkom profitable si myslim Ale musim aj priznat, ze keby to nerobim na video, tak to asi vzdy neotvorim a aj to s cistym svedomim zlozim Ale za tu informaciu mi to stoji, ked prve 2-3 orbity otvorim z CO a BTN takmer vsetko, aby som trosku spoznal blindy...
Co sa 3betovacej frekvencie z blindov tyka s tymi slabsimi rukami, tak to sa to snazim troska "balancovat", ako si napisal. Nezahram to zakazdym rovnako. Avsak ludia tam podla mojich skusenosti maju pomerne malu tendenciu stealovat, a tak viackrat to skladam ako callujem a 3betujem castejsie iba tych par jedincov, ktori dakde citali, ze stealovanie je fit a tak to robia