BB[9,56$] -> nit-fish 9/9/AF 3/cbet 50, hral pomerne priamociaro, ked mal nejaky draw tak betoval malicko (aj 1xBb do 8xBB potu som ho videl betovat s gutshotom), silne ruky betoval/raisoval ako-tak rozumne ciastky, okrem doho dost vela check-foldoval, to si myslim ze boli jeho trash handy.
CO[6,30$]-> calling station 43/9/AF 2,8/fold to cbet 57%, typicka fishka, hral vela ruk sposobom fit or fold.
Na oboch som mal okolo 60-70 handov, iba z tej session, cize o nejakych tendenciach v 3bet potoch som nemal ani zrnko informacie.
Preflop: Hero is MP3 with Q
![heart :heart:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_heart.gif)
![club :club:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_club.gif)
Hero raises to $0,20, CO calls $0,20, 2 folds, BB raises to $0,60, Hero calls $0,40, CO calls $0,40.
Foldnut je to tu podla mna blbost, ked callnem tak na 90% calluje aj fishka za mnou=dead money. 4betoval by som tu asi iba KK+, pretoze casto sa stane podla mna, ze ta fishka tam ten moj 4bet callne aj tak s nejakym nizsim PP a da do potu tolko dead money, ze ja budem musiet dorovnat shove od toho nita. Volim call, lebo sa nechcem hned commitnut do potu a ten nit doteraz ukazal ze vie pomerne pekne foldovat. Pritomnost fishky v pote ma velmi tesi pravdaze.
Flop: ($1,82) T
![diamond :diamond:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_diamond.gif)
![diamond :diamond:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_diamond.gif)
![club :club:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_club.gif)
BB bets $1, 2 folds, BB gets uncalled bet back.
Bum
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Co myslite? Co sa tu malo zahrat inak? Dobre som odhadol silu superovych kariet?