[CG] NL5 QQ 3way na nizkom flope

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] NL5 QQ 3way na nizkom flope

Odoslaťod matiapag 08 Okt 2010 19:16

Hand 1

BB[9,56$] -> nit-fish 9/9/AF 3/cbet 50, hral pomerne priamociaro, ked mal nejaky draw tak betoval malicko (aj 1xBb do 8xBB potu som ho videl betovat s gutshotom), silne ruky betoval/raisoval ako-tak rozumne ciastky, okrem doho dost vela check-foldoval, to si myslim ze boli jeho trash handy.
CO[6,30$]-> calling station 43/9/AF 2,8/fold to cbet 57%, typicka fishka, hral vela ruk sposobom fit or fold.

Na oboch som mal okolo 60-70 handov, iba z tej session, cize o nejakych tendenciach v 3bet potoch som nemal ani zrnko informacie.

Preflop: Hero is MP3 with Q :heart:, Q :club:

Hero raises to $0,20, CO calls $0,20, 2 folds, BB raises to $0,60, Hero calls $0,40, CO calls $0,40.

Foldnut je to tu podla mna blbost, ked callnem tak na 90% calluje aj fishka za mnou=dead money. 4betoval by som tu asi iba KK+, pretoze casto sa stane podla mna, ze ta fishka tam ten moj 4bet callne aj tak s nejakym nizsim PP a da do potu tolko dead money, ze ja budem musiet dorovnat shove od toho nita. Volim call, lebo sa nechcem hned commitnut do potu a ten nit doteraz ukazal ze vie pomerne pekne foldovat. Pritomnost fishky v pote ma velmi tesi pravdaze.

Flop: ($1,82) T :diamond:, 8 :diamond:, 7 :club: (3 players)
BB bets $1, 2 folds, BB gets uncalled bet back.

Bum :) Ze by tu nejaky 9/9 nit cbetoval AK do dvoch loose hracov sa mi nechce verit, jeho range davam instantne na TT, AKdd (z casu na cas) a JJ+. Keby to je reg, tak do squeeze range mu davam nieked aj air, ale toto bola fakt opatrna fishka a v range ma podla mna naozaj iba tie overpary. Iny made hand z toho flopu mi nepride rozumny. Dovod, preco tu ale foldujem a necallujem aspon 1 street je z casti aj ten, ze ta CS za mnou nie len ze moze callnut s nejakym drawom alebo niecim takym(a tym padom ma tam comitnut), ale ma v range aj vela silnych ruk - J9 podla mna preco nie, 88,77,TT urcite tiez a aj nejake comba, proti ktorym takmer flipujem.

Co myslite? Co sa tu malo zahrat inak? Dobre som odhadol silu superovych kariet?
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Re: [CG] NL5 QQ 3way na nizkom flope

Odoslaťod dzejkej 09 Okt 2010 00:45

Pripada mi to okej podla informacii, ktore si dodal. Nikto sa asi nebude hadat, ze situaciu pozna lepsie ako Ty :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Horsey7 10 Okt 2010 09:34

hras tu rovnako AA non diamond? tvoju ruku na T87r?
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod Chlpo1989 10 Okt 2010 10:21

Myslim si, ze PF range nita je jasna, mozno +AQs. Na flope ma to strasne laka callnut uz len kvoli tomu, ze sme IP a ako pises ty, tak tu bude cbetovat FD, ktore moze checkovat na turne. Druha vec je zas ta, ze stack to pot ratio je takmer 1:1 na turne, co nie je bohvieco :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 10 Okt 2010 11:03

Horsey7 napísal:hras tu rovnako AA non diamond? tvoju ruku na T87r?

Nie, kedze AA naopak poraza celu jeho range (s vynimkou TT, ktore su unlikely), tak s tymi by som dorovnaval a nebal sa commitnut - aj keby ta ryba zamnou shovene, tak mam slusne odds a pohodlne dorovnavam. Inak by som to riesil iba ak by sme boli deep.

Chlpo1989 napísal:Myslim si, ze PF range nita je jasna, mozno +AQs. Na flope ma to strasne laka callnut uz len kvoli tomu, ze sme IP a ako pises ty, tak tu bude cbetovat FD, ktore moze checkovat na turne. Druha vec je zas ta, ze stack to pot ratio je takmer 1:1 na turne, co nie je bohvieco :)

No a ak by som to callol, tak by mi tam ostal velmi casto aj ten CO a mohol by som easy foldovat (prave kvoli stack to pot ratio, resp. kvoli odds) iba zopar turnov : A, mozno K, a ak by prisiel nejaky non A/K-diamond a nit by checkol, tak by som mal dilemu - betnem=commitnem sa a nebudem moct zahodit na shove od ryby, ktora bude mat lepsi hand velmi casto a ja budem mat odds mozno 3:1 na dorovnanie. Ak zas checknem, tak nechavam priestor inej scary karte aby prisla na river.

Proste vychadza mi z toho jednoznacne to, ze akonahle to tu dorovnavam, tak iba v niekolkych pripadoch mozem foldnut na dalsich streetoch, a inokedy musim kvoli odds dorovnat aj s vedomim, ze superi ma casto porazaju + ja nemozem takmer nikdy improvenut.
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod tucniak 10 Okt 2010 11:31

keby mam AA pre tak som dost nachylny nita(ktory 3betuje malo a tight a zrejme nesqzuje light) kludne 4betnut a velmi casto mu vziat stack-kludne JJ/QQ/KK/AK sa nam odovzdaju imo, fishku by som asi ozelel:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 10 Okt 2010 11:48

tucniak napísal:keby mam AA pre tak som dost nachylny nita(ktory 3betuje malo a tight a zrejme nesqzuje light) kludne 4betnut a velmi casto mu vziat stack-kludne JJ/QQ/KK/AK sa nam odovzdaju imo, fishku by som asi ozelel:)

nj, ale v pripade, ze ten nit aspon trosku cbetuje, tak je podla mna lepsie iba dorovnat kvoli tej fishke na CO, ktora vytvori kopec dead money a v pripade, ze trafi nejaky top pair/draw na tom flope, sa mozno bude citit commitnuta a na tomto flope to tam posle s nejakym KT/QT, Axd= more and more dead money :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod tucniak 10 Okt 2010 12:13

a co niti cbetuju OOP do dvoch? :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 10 Okt 2010 12:25

any overpair? Na tomto flope by JJ+ neskladal na moj shove podla mna nikdy. Cize fakt okrem AK/AQs (non-diamondy) tu bude cbetovat vlastne vsetko, s cim je ochotny PF squeezovat OOP. AK a AQs davaju dokopy 10 kombinacii a JJ+ 19 (kvoli blockerom,kedze ja mam AA). Podla toho by mohol teoreticky cbetovat 2/3casu s PP + AQdd a AKdd. To mi staci na to, aby som PF iba dorovnaval podla mna...

edit: ak je ta matika nahodou zla, tak sa budem velmi hanbit :oops:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod dzejkej 10 Okt 2010 12:47

matiapag napísal:AK a AQs davaju dokopy 10 kombinacii a JJ+ 19 (kvoli blockerom,kedze ja mam AA).

A ako sme prisli na to, ze AK a AQs je 10 kombinacii? :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Ďalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!