Michael´s Stack by Stack Day by Day Cash Game Reserection

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Michael´s 6max newbie to pro blog:)

Odoslaťod tucniak 07 Okt 2010 21:51

winrate je velmi pekny, vzorka sucks, taky TuKe ked evenhuntuje odohra tolko ruk snad za 4 dni:) (kuk jeho blog lol)

tzn ked to porazas, tak neviem kde je problem, hraj to dalej, bude rast roll, prejdes vyssie, ale treba zacat pridavat volume imo :)

s tym mindsetom tiez nieco sprav :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 07 Okt 2010 22:02

presne tak, ten winrate je absolutne senzacny, je jedno, na akom je to limite. vzorka je presny opak toho, napriek tvojim velkym skusenostiam si trosticka :) dovolim pochybovat, ze by si taky WR udrzal na 40K rukach, lebo tu prakticky nemas ziaden downswing ani nic, proste pekne postupne ti to rasite, potom nejaky run a potom troska BE, proste krasne plusove cisla :)

Som rad, ze naozaj sa chces zlepsovat a ze mas tu volu a presvedcenie, zabranit tiltovaniu, resp. obmedzit ho, sa da roznymi sposobmi, ako som sa tento tyzden presvedcil, dobre je napriklad vela spanku, vela volneho casu mimo pokru a vela casu na poker :D
Ale ten spanok je paradna vec, 8 hodin denne je ale limit, na ktory nemam momentalne "BR" a mam to tak 6-6,5. Podla mna je to pre kludnu mysel jedna zo zakladnych veci, ak je problem niekde inde, tak treba hladat hladinu alfa a mozno raz najdes sposob, ako sa s tym vysporiadat.
:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod michael163 10 Okt 2010 22:53

dakujem za podporu cenim si to. a ja ze 10ptbb/100 je taky priemer na micracoch ze nic moc tak to si ma potesil:) dobry postreh! moj tilt bol okrem zopar dalsich veci sposobeny aj nedostatkom spanku ktoreho objem som mal obcas nieco ako ty. a do hladiny alfa ma dostavaju stacky dnu a ku mne!:) alebo potom saxik Kenny G-ho :)

TAKZE DALSI UPDATE Z NL10
viem ze mi bolo povedane ze este mam skusit tu NL4 atd ale proste som tvrdohlavy a este som si shotol tu NL10 pokial som nebol v minuse tie 2Bi co som si dal. No a dopadlo to nasledujuco*:

*4session co som odohral za 6dni mal som ozaj malo casu na hru(nie to este na studium pokru) - skola + frajerka mi okupuju vela casu:)
Obrázok

*co sa studia tyka pozeral som JK a tucniakove video ktore je uplne nuts a odkedy som ho videl cervena mi stuuuupa :Yahoo!: + este never tell me the odds 3diely a road to robusto 2diely takze sa snazim neflakat to

*NL10 zacina nadherne :Bravo: momentalne som na 32BI na NL10 chyba mi 18BI aby som mohol prejst na NL20 takze pri WR 10ptbb/100 to bude este 9000 ruk ktore by som chcel odohrat nasledujuce 2 tyzdne takze mi drzte palce :)
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod tucniak 10 Okt 2010 23:35

Velmi pekne, udrzat to ale bude funky:)

Kazdopadne balugaWhale raz pisal velmi pekny clanok, ze je dobre si davat aj ciele ako 'zahrat 30k ruk s nejakym rozumnym winratom' alebo nieco take(parafraza), pretoze:

-jednak si napr za 30k ruk pri 10BB/100 spravis 60bi co ta zrejme posunie bankrollom na vyssi limit
-jednak ak to tam nepojde mas uz aspon nejaku vzorku, ze nieco beatujes na nejakom pocte ruk a ked sa vratis, mas nieco pre svoje sebavedomie.

Btw byt tvrdohlavy nie je asi to naj, ego bokom, dobra rada.. :)
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod dzejkej 11 Okt 2010 00:03

20 bb/100 sa vysoko pravdepodobne udrzat nepodari, kym budes mat roll na vyssi stake, takze sa na to psychicky priprav a sustred sa najma na to hrat svoju A game :).

Som rad, ze sa video pacilo a nech sa dari aj nadalej! :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod AjoPP1 11 Okt 2010 06:42

Pekny grafik velice, tak to udrz :gl: Ja som si povedal ze cez vikendy uz nebudem hravat, cez tyzden vyhravam vsetky spoty,idem pekne hore a stale ako pride vikend tak bum a som stasny ked to skonci aspon breakeven :evil:
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod buschle 11 Okt 2010 06:55

AjoPP1 napísal:Pekny grafik velice, tak to udrz :gl: Ja som si povedal ze cez vikendy uz nebudem hravat, cez tyzden vyhravam vsetky spoty,idem pekne hore a stale ako pride vikend tak bum a som stasny ked to skonci aspon breakeven :evil:

ja vyhravam zase vzdy len ked je spln, preto hram len vtedy.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod AjoPP1 11 Okt 2010 10:03

buschle napísal:
AjoPP1 napísal:Pekny grafik velice, tak to udrz :gl: Ja som si povedal ze cez vikendy uz nebudem hravat, cez tyzden vyhravam vsetky spoty,idem pekne hore a stale ako pride vikend tak bum a som stasny ked to skonci aspon breakeven :evil:

ja vyhravam zase vzdy len ked je spln, preto hram len vtedy.

Nj, na NL2 mam ale pocit ze ziadny raise,cbet alebo 2barrelling nema vahu proti vikendovym hracom :)
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod tucniak 11 Okt 2010 10:44

lol tak ho nerob? :)
alebo chod aspon na nl400, som pocul, ze cim vyssie, tym lahsie (true story tu na fore), lebo tam take veci funguju! :good: :Bravo:
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod michael163 14 Okt 2010 18:03

diky moc za komenty vsetkym pekne to motivuje :)
takze prva krasna vec co sa mi celkom dari je moj posahany mindset ktory uspesne ovladam a po Tukeho Evenhuntovacom vzore som sa dnes dostal z -3,5BI na +2BI po 1,1k rukach a rollercoaster session. veliky krok pre mna(emocionalne nevyrovnaneho spewtarda:)

za druhe som breakol moj dalsi mensi milestone 400Eur a momentalne sa nachadzam na 21BI na NL20 takze uz iba 8BI na NL10 a ide sa shotovat. rozmyslal som nad tym co tucniak pisal o tom goale 30k hands ale mne to pride ako odohrat prilis vela ruk na tomto limite ktory imo beatujem a trosku ako mrhanie casom ktory uz budem moct hrat NL20 a tym padom aj posunut svoju hru na vyssi level(jedine ze by mi tych 8BI trvalo este 23k hands no ale nekricme hop :D ) plus na NL20 mozem pomyslat na dosiahnutie gold statusu =70-75%RB cca kdezto na silver je to 35-40%

RL: skola zatial v poho aj ked som uz stihol domrdat 2 minitesty z ekonomie takze dedukujem ze sa treba viac ucit :bad: .snad prejdem cez prvy semester bez straty kreditu. zacal som znova chodit na thajsky box po prestavke tuto v jednom v poho gyme takze sa mi zacina 6pack challenge :) tod zatim vse keby tu v prahe bol nejaky pokerportalista nebranim sa nezaveznemu poker pokecu prip zopar pivam :D
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!