Michael´s Stack by Stack Day by Day Cash Game Reserection
Re: Michael´s 6max newbie to pro blog:)
winrate je velmi pekny, vzorka sucks, taky TuKe ked evenhuntuje odohra tolko ruk snad za 4 dni:) (kuk jeho blog lol)
tzn ked to porazas, tak neviem kde je problem, hraj to dalej, bude rast roll, prejdes vyssie, ale treba zacat pridavat volume imo
s tym mindsetom tiez nieco sprav
tzn ked to porazas, tak neviem kde je problem, hraj to dalej, bude rast roll, prejdes vyssie, ale treba zacat pridavat volume imo
s tym mindsetom tiez nieco sprav
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
presne tak, ten winrate je absolutne senzacny, je jedno, na akom je to limite. vzorka je presny opak toho, napriek tvojim velkym skusenostiam si trosticka dovolim pochybovat, ze by si taky WR udrzal na 40K rukach, lebo tu prakticky nemas ziaden downswing ani nic, proste pekne postupne ti to rasite, potom nejaky run a potom troska BE, proste krasne plusove cisla
Som rad, ze naozaj sa chces zlepsovat a ze mas tu volu a presvedcenie, zabranit tiltovaniu, resp. obmedzit ho, sa da roznymi sposobmi, ako som sa tento tyzden presvedcil, dobre je napriklad vela spanku, vela volneho casu mimo pokru a vela casu na poker
Ale ten spanok je paradna vec, 8 hodin denne je ale limit, na ktory nemam momentalne "BR" a mam to tak 6-6,5. Podla mna je to pre kludnu mysel jedna zo zakladnych veci, ak je problem niekde inde, tak treba hladat hladinu alfa a mozno raz najdes sposob, ako sa s tym vysporiadat.
Som rad, ze naozaj sa chces zlepsovat a ze mas tu volu a presvedcenie, zabranit tiltovaniu, resp. obmedzit ho, sa da roznymi sposobmi, ako som sa tento tyzden presvedcil, dobre je napriklad vela spanku, vela volneho casu mimo pokru a vela casu na poker
Ale ten spanok je paradna vec, 8 hodin denne je ale limit, na ktory nemam momentalne "BR" a mam to tak 6-6,5. Podla mna je to pre kludnu mysel jedna zo zakladnych veci, ak je problem niekde inde, tak treba hladat hladinu alfa a mozno raz najdes sposob, ako sa s tym vysporiadat.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
dakujem za podporu cenim si to. a ja ze 10ptbb/100 je taky priemer na micracoch ze nic moc tak to si ma potesil:) dobry postreh! moj tilt bol okrem zopar dalsich veci sposobeny aj nedostatkom spanku ktoreho objem som mal obcas nieco ako ty. a do hladiny alfa ma dostavaju stacky dnu a ku mne!:) alebo potom saxik Kenny G-ho
TAKZE DALSI UPDATE Z NL10
viem ze mi bolo povedane ze este mam skusit tu NL4 atd ale proste som tvrdohlavy a este som si shotol tu NL10 pokial som nebol v minuse tie 2Bi co som si dal. No a dopadlo to nasledujuco*:
*4session co som odohral za 6dni mal som ozaj malo casu na hru(nie to este na studium pokru) - skola + frajerka mi okupuju vela casu:)
*co sa studia tyka pozeral som JK a tucniakove video ktore je uplne nuts a odkedy som ho videl cervena mi stuuuupa + este never tell me the odds 3diely a road to robusto 2diely takze sa snazim neflakat to
*NL10 zacina nadherne momentalne som na 32BI na NL10 chyba mi 18BI aby som mohol prejst na NL20 takze pri WR 10ptbb/100 to bude este 9000 ruk ktore by som chcel odohrat nasledujuce 2 tyzdne takze mi drzte palce
TAKZE DALSI UPDATE Z NL10
viem ze mi bolo povedane ze este mam skusit tu NL4 atd ale proste som tvrdohlavy a este som si shotol tu NL10 pokial som nebol v minuse tie 2Bi co som si dal. No a dopadlo to nasledujuco*:
*4session co som odohral za 6dni mal som ozaj malo casu na hru(nie to este na studium pokru) - skola + frajerka mi okupuju vela casu:)
*co sa studia tyka pozeral som JK a tucniakove video ktore je uplne nuts a odkedy som ho videl cervena mi stuuuupa + este never tell me the odds 3diely a road to robusto 2diely takze sa snazim neflakat to
*NL10 zacina nadherne momentalne som na 32BI na NL10 chyba mi 18BI aby som mohol prejst na NL20 takze pri WR 10ptbb/100 to bude este 9000 ruk ktore by som chcel odohrat nasledujuce 2 tyzdne takze mi drzte palce
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Velmi pekne, udrzat to ale bude funky:)
Kazdopadne balugaWhale raz pisal velmi pekny clanok, ze je dobre si davat aj ciele ako 'zahrat 30k ruk s nejakym rozumnym winratom' alebo nieco take(parafraza), pretoze:
-jednak si napr za 30k ruk pri 10BB/100 spravis 60bi co ta zrejme posunie bankrollom na vyssi limit
-jednak ak to tam nepojde mas uz aspon nejaku vzorku, ze nieco beatujes na nejakom pocte ruk a ked sa vratis, mas nieco pre svoje sebavedomie.
Btw byt tvrdohlavy nie je asi to naj, ego bokom, dobra rada..
Kazdopadne balugaWhale raz pisal velmi pekny clanok, ze je dobre si davat aj ciele ako 'zahrat 30k ruk s nejakym rozumnym winratom' alebo nieco take(parafraza), pretoze:
-jednak si napr za 30k ruk pri 10BB/100 spravis 60bi co ta zrejme posunie bankrollom na vyssi limit
-jednak ak to tam nepojde mas uz aspon nejaku vzorku, ze nieco beatujes na nejakom pocte ruk a ked sa vratis, mas nieco pre svoje sebavedomie.
Btw byt tvrdohlavy nie je asi to naj, ego bokom, dobra rada..
-
20 bb/100 sa vysoko pravdepodobne udrzat nepodari, kym budes mat roll na vyssi stake, takze sa na to psychicky priprav a sustred sa najma na to hrat svoju A game .
Som rad, ze sa video pacilo a nech sa dari aj nadalej!
Som rad, ze sa video pacilo a nech sa dari aj nadalej!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Pekny grafik velice, tak to udrz Ja som si povedal ze cez vikendy uz nebudem hravat, cez tyzden vyhravam vsetky spoty,idem pekne hore a stale ako pride vikend tak bum a som stasny ked to skonci aspon breakeven
- AjoPP1
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
AjoPP1 napísal:Pekny grafik velice, tak to udrz Ja som si povedal ze cez vikendy uz nebudem hravat, cez tyzden vyhravam vsetky spoty,idem pekne hore a stale ako pride vikend tak bum a som stasny ked to skonci aspon breakeven
ja vyhravam zase vzdy len ked je spln, preto hram len vtedy.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:AjoPP1 napísal:Pekny grafik velice, tak to udrz Ja som si povedal ze cez vikendy uz nebudem hravat, cez tyzden vyhravam vsetky spoty,idem pekne hore a stale ako pride vikend tak bum a som stasny ked to skonci aspon breakeven
ja vyhravam zase vzdy len ked je spln, preto hram len vtedy.
Nj, na NL2 mam ale pocit ze ziadny raise,cbet alebo 2barrelling nema vahu proti vikendovym hracom
- AjoPP1
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
lol tak ho nerob?
alebo chod aspon na nl400, som pocul, ze cim vyssie, tym lahsie (true story tu na fore), lebo tam take veci funguju!
alebo chod aspon na nl400, som pocul, ze cim vyssie, tym lahsie (true story tu na fore), lebo tam take veci funguju!
-
diky moc za komenty vsetkym pekne to motivuje
takze prva krasna vec co sa mi celkom dari je moj posahany mindset ktory uspesne ovladam a po Tukeho Evenhuntovacom vzore som sa dnes dostal z -3,5BI na +2BI po 1,1k rukach a rollercoaster session. veliky krok pre mna(emocionalne nevyrovnaneho spewtarda:)
za druhe som breakol moj dalsi mensi milestone 400Eur a momentalne sa nachadzam na 21BI na NL20 takze uz iba 8BI na NL10 a ide sa shotovat. rozmyslal som nad tym co tucniak pisal o tom goale 30k hands ale mne to pride ako odohrat prilis vela ruk na tomto limite ktory imo beatujem a trosku ako mrhanie casom ktory uz budem moct hrat NL20 a tym padom aj posunut svoju hru na vyssi level(jedine ze by mi tych 8BI trvalo este 23k hands no ale nekricme hop ) plus na NL20 mozem pomyslat na dosiahnutie gold statusu =70-75%RB cca kdezto na silver je to 35-40%
RL: skola zatial v poho aj ked som uz stihol domrdat 2 minitesty z ekonomie takze dedukujem ze sa treba viac ucit .snad prejdem cez prvy semester bez straty kreditu. zacal som znova chodit na thajsky box po prestavke tuto v jednom v poho gyme takze sa mi zacina 6pack challenge tod zatim vse keby tu v prahe bol nejaky pokerportalista nebranim sa nezaveznemu poker pokecu prip zopar pivam
takze prva krasna vec co sa mi celkom dari je moj posahany mindset ktory uspesne ovladam a po Tukeho Evenhuntovacom vzore som sa dnes dostal z -3,5BI na +2BI po 1,1k rukach a rollercoaster session. veliky krok pre mna(emocionalne nevyrovnaneho spewtarda:)
za druhe som breakol moj dalsi mensi milestone 400Eur a momentalne sa nachadzam na 21BI na NL20 takze uz iba 8BI na NL10 a ide sa shotovat. rozmyslal som nad tym co tucniak pisal o tom goale 30k hands ale mne to pride ako odohrat prilis vela ruk na tomto limite ktory imo beatujem a trosku ako mrhanie casom ktory uz budem moct hrat NL20 a tym padom aj posunut svoju hru na vyssi level(jedine ze by mi tych 8BI trvalo este 23k hands no ale nekricme hop ) plus na NL20 mozem pomyslat na dosiahnutie gold statusu =70-75%RB cca kdezto na silver je to 35-40%
RL: skola zatial v poho aj ked som uz stihol domrdat 2 minitesty z ekonomie takze dedukujem ze sa treba viac ucit .snad prejdem cez prvy semester bez straty kreditu. zacal som znova chodit na thajsky box po prestavke tuto v jednom v poho gyme takze sa mi zacina 6pack challenge tod zatim vse keby tu v prahe bol nejaky pokerportalista nebranim sa nezaveznemu poker pokecu prip zopar pivam
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.