Ajov uNL blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Ajov uNL blog

Odoslaťod AjoPP1 17 Okt 2010 22:56

Ludia chcem sa opytat ci 27 percentny rakeback na FTP ma kazdy? alebo len ti co sa registruju cez nejakeho affiliate? Pisal som FTP ohladom rakeback "bonusu", oni odpisali ze nemam ziadny bonus, ale ze sa mi ozve ich partner alebo co to je rakebackpros.com, len neviem ci sme sa pochopili, ja som mal na mysli ten zakladny rakeback co je tusim 27 percent, ziadny zvyseny rakeback ani nic. dufam ze dava zmysel co pisem :D diky
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod AjoPP1 17 Okt 2010 23:12

lebo ked mam hrat na FTP bez bonusu, tak este dotiahnem akciu take 2, za ktoru by som mal mat 25 $ :D cashoutnem a idem do nejakej inej herne
AjoPP1

Odoslaťod tucniak 17 Okt 2010 23:25

v uz napisanom prispevku mas taku moznost, ze editovat a tym padom dopisat, co potrebujes, ak este nikto nereagoval :)
to len tak FYI:)

pokial ja viem chce to affiliate :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod haman 17 Okt 2010 23:55

AjoPP1 napísal:Pisal som FTP ohladom rakeback "bonusu", oni odpisali ze nemam ziadny bonus,

tu citaj: online-herne/full-tilt-poker-t90-780.html#p117749
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod AjoPP1 18 Okt 2010 20:34

Haman dakujem.
A tucniak, viem o edite, len som to proste uz napisal tak ako som to napisal, neni to preto aby som nahanal posty alebo nic ;)
Inak downswing stale trva, ale vobec ma to nesere ani badbeaty uz neriesim, konecne som si istejsi svojou hrou a dufam ze uz sa to obrati na dobre :fish: ako stale sa este neviem adjustnut na take veci ze typek limp, ja IP raise, typek insta push :D toto sa mi stalo dnes 5x :D pokial nemam QQ+,AKs tak to je instafold odo mna, aj ked proti aggrotardom je to mozno -EV, neviem :)
AjoPP1

Odoslaťod matiapag 18 Okt 2010 20:51

AjoPP1 napísal:Haman dakujem.
A tucniak, viem o edite, len som to proste uz napisal tak ako som to napisal, neni to preto aby som nahanal posty alebo nic ;)
Inak downswing stale trva, ale vobec ma to nesere ani badbeaty uz neriesim, konecne som si istejsi svojou hrou a dufam ze uz sa to obrati na dobre :fish: ako stale sa este neviem adjustnut na take veci ze typek limp, ja IP raise, typek insta push :D toto sa mi stalo dnes 5x :D pokial nemam QQ+,AKs tak to je instafold odo mna, aj ked proti aggrotardom je to mozno -EV, neviem :)

No co sa limp/pushov tyka, tak ono sa to deje pravdaze prevazne na uNL a aj to dost zriedkavo. V zaklade to charakterizuje monster hand, problem ale je, co je pre 62/33 :fish: monster :) Pri nejakej pasivnej fishke to riesit nemusis, tam to kludne mozes foldovat, pri tych ostatnych je zasa problem to, ze zistit co dokaze limp/pushovat byva pomerne drahe :D najlepsie spravis, ak budes dotycneho sledovat aj ked ty foldnes a ak ich uvidis pushovat JTs, tak sa mozes podla toho zariadit ;) Taktiez je velmi dobrym readom frekvencia takychto move-ov - uz aj 2x za session indukuje v prvom rade ze je to velka fish a mozno aj nejaky maniak, ktory toto robi castejsie. Ak to spravi 3-4x, tak to mozes veselo dorovnavat podla mna aj s 99+,ATs+,AJo+,KQs,KQo...

Ja som daco taketo dorovnaval za cely zivot velmi malokrat a mal som horsiu handu este menej casto :) Raz som dokoncal spozoroval "adjust" od chlapika, ktory takto re-stealoval moje caste stealy a ked som ho nakoniec dorovnal, ukazal mi 84o ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod AjoPP1 18 Okt 2010 21:11

Mati: No typek co to vo velkom robil mal po 100 handach staty 97/17, tak si vies spravit obraz... ked mi doslo AQs na BB tak ta fishka z MP limp, SB nit raise, ja call, fishka znova AI, SB prekvapivo tiez, ale myslel som si ze to robi s niecim ako QK, QJ, AJ,88+ pretoze uz toho typka mali vsetci plne zuby a fakt sa dalo asi so vsetkym lepsi shipnut, ja po dlhsej uvahe som sa rozhodol to tiez pushnut aj ked uz vtedy som si hovoril foldni to dpc, samozrejme fish otocila AA, SB KK= -1BI :wall: potom som sa uz fakt vzdal, raz mi prislo QQ, fish asi osvietilo a zlozila na moj PF raise :x a nakoniec ked som dostal AJ na ruku tak ,ma na boarde AJ2 rainbow stackla tato fishka znova ked flop check/callovala a blank turn check/raisla AI, tak som si povedal ze toto kurva neni mozne a uz som mal dost jeho abusovania, tak som callol a otocila 22 :Bravo: akoze ma to vobec nenasralo, hral som s nim dalsiu hodku alebo kolko, no bol som card dead :P to sa mi teraz v poslednej dobe stava ze som hodinu na 2 stoloch card dead, a potom ked raisnem 22 z utg tak aj calling stations foldnu lebo mam taky nitty image :lol2: ale vravim, beriem to sportovo uz, viem ze sa to proste musi obratit, aj keby sa to malo bratit za 10k ruk
AjoPP1

Odoslaťod matiapag 19 Okt 2010 13:43

+1 Za super pristup ;) Urcite sa to raz obrati a potom sa budes moct citit ako najvacsi pan s wr 20ptbb na vzorke 5k ruk :P

Co sa tyka situacii, ked dlho nehras ziaden hand, tak si treba dat pozor, lebo neviem, ci sa to stava iba mne, ale ked som dajaku dobu card dead, tak bud ruky nesmierne podcenujem a neotvorim z buttonu pomaly ani QTs, alebo objavim ukrytu value v J7o na MP :D Nestava sa mi to často, ale dakedy sa zvyknem pristihnut pri celkom zvlastnych uvahach :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod AjoPP1 19 Okt 2010 17:15

Matiapag vdaka za povzbudive slova :) No ja mam take 2 extremy, ze bud mi nechodi naozaj absolutne nic, alebo mi potom chodia same monstre :crazy:
Inak ako ty hras povedzme prvych par handov pri novom stole, kde nemas ziadne ready? ja nemam rad ked si prisadnem a hned prvu ruku si najdem nejake JJ+ alebo co :x
AjoPP1

Odoslaťod matiapag 19 Okt 2010 17:39

No ja si instantne oznacujem hracov so stackom mensim ako 100BB za Fishky, aj ked tie skutocne fishky co hraju veeeela handov si oznacujem este inou farbou. Cize vacsinou, ked si sadam k stolu, je tam jeden alebo dvaja takyto experti, tak sa ako-tak viem zariadit. Akurat ze hracov so 100BB+ stackom neoznacujem instatne za regov a teda casto mam aj ja dilemmu, co vtedy, ked hram proti nim :) Skusam hrat uplne najstandardnejsie, ako sa mi len da, ak mam hand, tak betujem 4value, ak nemam, tak zhadzujem lahsie ako proti superom, na ktorych mam nejake stats. Cize nejak sa neblaznim, nevymyslam, ak naozaj daco mam, tak raisujem standardne PF a betujem standardne postflop, neslowplayujem, nesnazim sa nic balancovat ani nic. Z late position stealujem trosku viac loose, ale to je urovnou limitu - tu mi velmi vela hracov zhadzuje blindy vs moj steal az priliz casto a tak unknownovi mozem dat v priemere aspon 65% fold BB to steal, co mi celkom staci na otvaranie s rukami typu K7o z CO :)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!