matiho blog
Re: matiho blog do buducnosti...
Pekny prispevok naozaj Ja tiez nedokazem nikomu vysvetlit ze poker nie je gamblerstvo a hazard Najvacsi odporcovia pokru su ale vzdy ti, co poker videli raz v telke a zistili ze sa tam hra o peniaze, A ked im vysvetlim, ze hram na malych limitoch, tak mi povedia ci mi nedrbe, ze len wastujem cas
- AjoPP1
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
AjoPP1 napísal:A ked im vysvetlim, ze hram na malych limitoch, tak mi povedia ci mi nedrbe, ze len wastujem cas
Teraz na to kasli. Pockaj si, kym budes hrat vyssi limit, potom im povedz svoju hourly a ked to nadsene pojdu skusit, tak ich vyber pod nejakym neznamym nickom .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Mati paradny post
@Ajo - ja som pre rodinu tiez len zavisly gambler z ktoreho nic nebude
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
moja mamka tiez nebola najprv nadsena a ani nechapala co to vlastne chodim hravat atd ale ked videla ze si vdaka pokru v pohode utiahnem podnajom a dalsich x veci bez toho aby som musel sediet kazdy den 8 hodin v robote tak pochopila ze az taka chujovina to asi nebude.
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Mati paradny post
Vdaka
Co sa tej rodiny tyka, tak ono je take dvojake - na jednej strane to moze byt pre teba super motivacia zlepsovat sa, postupovat po limitoch a nakoniec citit zadostucinenie v tom, ked im ukazes par tisic $ na ucte, no na druhej strane to musi byt aj frustrujuce, ked ta nepodporuju a nepomahaju ti psychicky (najma pocas zlych obdobii ked nechodi karta...). Dufam, ze stale viac a viac ludi sa na to bude pozerat zdravsie a nebudu mat take predsudky, ako maju teraz. Ja pre to robim vsetko a kade chodim, tadial prezentujem poker v tom najlepsom moznom svetle Pomahaju urcite aj rozne reklamy, pomohol aj Chris Moneymaker a najnovsie pomaha aj Martin Hruby. Pozvanie do relacie Snidane s Novou podla mna prijal urcite rad s tym, ze aj on moze prispiet k odstraneniu nevedomosti naroda
edit: popo presne tak, ono ti rodicia to istotne pochopia, ked im ukazes matros na ucte Ti moji mi tiez zo zaciatku nechceli dovolit hravat pod ich menom na nete, lebo tomu neverili a mysleli si, ze im budu chodit nejake ucty a co ja viem co... Teraz mi uz povedali, ze ak sa mi podari cashoutnut zo stars, tak mi v pohode dovolia hrat pod ich menom Proste vysvetlovat im to nema cenu velakrat, ked to nechcu pochopit, tak to nepochopia, ale jak im ukazes, ze zarobis za par hodin tolko, co oni za tyzden, tak tam uz nemaju comu nerozumiet
Naposledy upravil matiapag dňa 22 Okt 2010 22:14, celkovo upravené 1 krát.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
no hruby to ma ako P****Stars pro vo svojej naplni prace robit osvetu cize je jedno ci bol rad alebo nie,ist tam asi musel
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoba napísal:no hruby to ma ako P****Stars pro vo svojej naplni prace robit osvetu cize je jedno ci bol rad alebo nie,ist tam asi musel
Jasne, to som si neuvedomil
btw, dnes na pokerstrategy zverejnili video od nananoka a nikto tam nevie, ci sa stane producerom pre pokerstrategy alebo je to iba nejake promo alebo co Anyway, je to video vzhliadnutelne pre Platinum status a vyssie, cize ak tam dakto z vas nahodou daco take ma, tak sa na to moze pozriet
Video najdete tu
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
JJ tiez som toho nanonoka zacal pozerat a potom ze a dpc mam len 4 minuty
- AjoPP1
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
btw, dnes na pokerstrategy zverejnili video od nananoka a nikto tam nevie, ci sa stane producerom pre pokerstrategy alebo je to iba nejake promo
Nanonoko je coachom tu: http://strategy.pokernews.com/ .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
heh ja to mam velmi dobre u rodicov, dokonca som ocovi poslal na FT 10$ a uz to rozmnozil cca na 60$ + hraje na doxxbete freeroly a tam hranim freerolov si privyrobil 160 evri co je sick podla mna TRUE STORY
mama je nestastna niekedy z otca ze pride domov z roboty a prve co zapina pocitac a hraje poker niekedy mam pocit ze hraje viac nez ja a zatial ho to bavi
mama je nestastna niekedy z otca ze pride domov z roboty a prve co zapina pocitac a hraje poker niekedy mam pocit ze hraje viac nez ja a zatial ho to bavi
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.