matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod AjoPP1 22 Okt 2010 20:11

Pekny prispevok naozaj :) Ja tiez nedokazem nikomu vysvetlit ze poker nie je gamblerstvo a hazard ;) Najvacsi odporcovia pokru su ale vzdy ti, co poker videli raz v telke a zistili ze sa tam hra o peniaze, :lol2: A ked im vysvetlim, ze hram na malych limitoch, tak mi povedia ci mi nedrbe, ze len wastujem cas :D
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod dzejkej 22 Okt 2010 20:44

AjoPP1 napísal:A ked im vysvetlim, ze hram na malych limitoch, tak mi povedia ci mi nedrbe, ze len wastujem cas :D

Teraz na to kasli. Pockaj si, kym budes hrat vyssi limit, potom im povedz svoju hourly a ked to nadsene pojdu skusit, tak ich vyber pod nejakym neznamym nickom :D.

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Chlpo1989 22 Okt 2010 21:31

Mati paradny post :good:

@Ajo - ja som pre rodinu tiez len zavisly gambler z ktoreho nic nebude ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod popoBA 22 Okt 2010 22:06

moja mamka tiez nebola najprv nadsena a ani nechapala co to vlastne chodim hravat atd ale ked videla ze si vdaka pokru v pohode utiahnem podnajom a dalsich x veci bez toho aby som musel sediet kazdy den 8 hodin v robote tak pochopila ze az taka chujovina to asi nebude.
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 22 Okt 2010 22:09

Chlpo1989 napísal:Mati paradny post :good:

@Ajo - ja som pre rodinu tiez len zavisly gambler z ktoreho nic nebude ;)

Vdaka ;)

Co sa tej rodiny tyka, tak ono je take dvojake - na jednej strane to moze byt pre teba super motivacia zlepsovat sa, postupovat po limitoch a nakoniec citit zadostucinenie v tom, ked im ukazes par tisic $ na ucte, no na druhej strane to musi byt aj frustrujuce, ked ta nepodporuju a nepomahaju ti psychicky (najma pocas zlych obdobii ked nechodi karta...). Dufam, ze stale viac a viac ludi sa na to bude pozerat zdravsie a nebudu mat take predsudky, ako maju teraz. Ja pre to robim vsetko a kade chodim, tadial prezentujem poker v tom najlepsom moznom svetle :) Pomahaju urcite aj rozne reklamy, pomohol aj Chris Moneymaker a najnovsie pomaha aj Martin Hruby. Pozvanie do relacie Snidane s Novou podla mna prijal urcite rad s tym, ze aj on moze prispiet k odstraneniu nevedomosti naroda :)

edit: popo presne tak, ono ti rodicia to istotne pochopia, ked im ukazes matros na ucte :D Ti moji mi tiez zo zaciatku nechceli dovolit hravat pod ich menom na nete, lebo tomu neverili a mysleli si, ze im budu chodit nejake ucty a co ja viem co... Teraz mi uz povedali, ze ak sa mi podari cashoutnut zo stars, tak mi v pohode dovolia hrat pod ich menom :P Proste vysvetlovat im to nema cenu velakrat, ked to nechcu pochopit, tak to nepochopia, ale jak im ukazes, ze zarobis za par hodin tolko, co oni za tyzden, tak tam uz nemaju comu nerozumiet :P
Naposledy upravil matiapag dňa 22 Okt 2010 22:14, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod popoBA 22 Okt 2010 22:14

no hruby to ma ako P****Stars pro vo svojej naplni prace robit osvetu cize je jedno ci bol rad alebo nie,ist tam asi musel :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 22 Okt 2010 22:33

popoba napísal:no hruby to ma ako P****Stars pro vo svojej naplni prace robit osvetu cize je jedno ci bol rad alebo nie,ist tam asi musel

Jasne, to som si neuvedomil :)

btw, dnes na pokerstrategy zverejnili video od nananoka a nikto tam nevie, ci sa stane producerom pre pokerstrategy alebo je to iba nejake promo alebo co :) Anyway, je to video vzhliadnutelne pre Platinum status a vyssie, cize ak tam dakto z vas nahodou daco take ma, tak sa na to moze pozriet ;)

Video najdete tu
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod AjoPP1 22 Okt 2010 22:53

JJ tiez som toho nanonoka zacal pozerat a potom ze a dpc mam len 4 minuty :(
AjoPP1

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod dzejkej 22 Okt 2010 23:05

btw, dnes na pokerstrategy zverejnili video od nananoka a nikto tam nevie, ci sa stane producerom pre pokerstrategy alebo je to iba nejake promo

Nanonoko je coachom tu: http://strategy.pokernews.com/ .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod WolfiKxx 23 Okt 2010 07:44

heh ja to mam velmi dobre u rodicov, dokonca som ocovi poslal na FT 10$ a uz to rozmnozil cca na 60$ + hraje na doxxbete freeroly a tam hranim freerolov si privyrobil 160 evri co je sick podla mna TRUE STORY :D
mama je nestastna niekedy z otca ze pride domov z roboty a prve co zapina pocitac a hraje poker :D niekedy mam pocit ze hraje viac nez ja a zatial ho to bavi :)
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!