hello, no tak vyzera to nadejne s tym mojim cashoutom a na rad prichadza vyber novej herne
Co take by ste mi odporucili? Aj ja som sa, pravdaze, porozhliadal po internete a zistil som, ze vela druhov rakebacku pochadza zo vsakovakych dealov a neviem coho, ze ono ten zakladny RB sa da este rozsirit mnozstvom dalsich bonusov a kadecoho. Zmapovat to vsetko sam nedokazem, tak vas ziadam o pomoc. Vypisem teda moje poziadavky a co a kolko hravam, a ak mate nejaky dobry napad, ze kde by sa dalo vytazit najviac, tak sa vyjadrite pls + pripiste vase skusenosti
Takze CG (6max ofc) tvori dominantne % mojich odohranych ruk, sem-tam som si z nudy zykol zapnut HU SnG alebo obycajne SnG-cko, ale to je fakt iba vedlajsie, hlavnou hrou ostava stale CG. Momentalne prechadzam na NL10, neviem, nakolko sa mi bude darit na novej herni, ci sa tam uchytim na tomto limite, alebo sa budem musiet este posnazit na nizsom. V kazdom pripade to tam neplanujem grindit ani nic podobne, chcem ist vyssie a vyssie
Vynalozim velku snahu, aby som odohral 20-25K ruk za mesiac, ak sa nebudu diat ziadne mimoriadne cas-pohlcujuce veci, tak by som to mal zvladnut. S urcitostou teda chcem rakeback, bez toho uz hernu nechcem. Dalsou podmienkou je asi aj to, aby sa v tej herni dalo hrat v $. Totiz ten roll na NL10 mam prave v tejto mene, a keby idem napriklad na ladbrokes (kde to btw vyzera fakt dobre, ale tie € ma odradzaju), tak musim este dlho dlho hrat na NL5 (v pripade LB dokonca na NL4). A 1st deposit bonus mi netreba nejaky obrovsky, depositovat budem iba okolo 250$, radsej nech je to viacej %
Samozrejme by na tej herni mal fungovat PT3/HEM. (radsej PT3 najskor, HEM este nemam zakupeny)
Cize mala by to byt herna poskytujuca nejaky solidny RB, ak to bude kombinovane s nejakym VIP programom, tak by to tiez nemusel byt az taky problem, za tych 25K ruk do mesiaca by som v niektorych herniach dokazal mozno nahrat aj nejaky ten status.
Mojim momentalnym favoritom je Poker Heaven, vyzera to tam cool, RB je fajn a 1st deposit bonus tam maju vraj 200%, co je very solid
Akurat nemam ziadne info o trafficu, urovni hracov a podobnych "internych" zalezitostiach
Vdaka za skore odpovede