matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod matiapag 23 Okt 2010 08:11

dzejkej napísal:
btw, dnes na pokerstrategy zverejnili video od nananoka a nikto tam nevie, ci sa stane producerom pre pokerstrategy alebo je to iba nejake promo

Nanonoko je coachom tu: http://strategy.pokernews.com/ .

nj, len tam vznikli dajake spekulacie, ze preco potom existuje to video na pokerstrategy :)

WolfiKxx napísal:...

Tak to mas tiez velmi dobre :) Moj ocino tiez hraval poker somnou zo zaciatku, no potom ho to prestalo bavit a nikdy ma nepocuva, ked mu vysvetlujem matematiku okolo toho alebo podobne veci, prenho je napr. super karta J4o, pretoze: "mam jednu vysoku a aj jednu nizku, cize aj ked pride vysoky a aj ked pride nizky flop, bud trafim par, alebo sancu na postupku" :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod dzejkej 23 Okt 2010 10:52

matiapag napísal:prenho je napr. super karta J4o, pretoze: "mam jednu vysoku a aj jednu nizku, cize aj ked pride vysoky a aj ked pride nizky flop, bud trafim par, alebo sancu na postupku" :)

Tak mas predsa vynikajucu prilezitost trenovat si coachovanie ;).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 23 Okt 2010 11:22

to ano, ale on nema na to trpezlivost a je hlavne strasne tvrdohlavy :) Nastastie ako spoluziaci dospievaju (=maju 18), tak niektorych to zacina bavit, a tak vznikaju tiez take prilezitosti :) Oni uz maju viac trpezlivosti, aj si nechaju poradit, aj ked nie vo vsetkom no... BR managment je pre nich velmi velke obmedzovanie :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod dzejkej 23 Okt 2010 11:36

matiapag napísal:BR managment je pre nich velmi velke obmedzovanie :)

To su predsa dobre spravy :D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Chlpo1989 23 Okt 2010 11:40

matiapag napísal:BR managment je pre nich velmi velke obmedzovanie :)

Ja som sa tiez darmo snazil vysvetlit, ze s 35€ nebude vhodne ist na NL50 :D
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 23 Okt 2010 12:02

dzejkej napísal:To su predsa dobre spravy .

No mne by ani nevadilo, keby ludia, ktorych "coachujem", mali nejake dobre vysledky potom :P Ale ono je to jedno, nikto z nich sa v tom pokri az tak nenasiel a teda im aj rozumiem, ze sa im nechce stale pocuvat nejake moje mudrosti :D Ale potom nech sa nestazuju, ze za 2 tyzdne prehrali 2/3 BR (s 1st deposit bonusom), alebo ze zasa mali strasny beat AJ vs KQ PF AI :)

Chlpo1989 napísal:...

:lol2:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 24 Okt 2010 15:33

hello, no tak vyzera to nadejne s tym mojim cashoutom a na rad prichadza vyber novej herne :) Co take by ste mi odporucili? Aj ja som sa, pravdaze, porozhliadal po internete a zistil som, ze vela druhov rakebacku pochadza zo vsakovakych dealov a neviem coho, ze ono ten zakladny RB sa da este rozsirit mnozstvom dalsich bonusov a kadecoho. Zmapovat to vsetko sam nedokazem, tak vas ziadam o pomoc. Vypisem teda moje poziadavky a co a kolko hravam, a ak mate nejaky dobry napad, ze kde by sa dalo vytazit najviac, tak sa vyjadrite pls + pripiste vase skusenosti :)

Takze CG (6max ofc) tvori dominantne % mojich odohranych ruk, sem-tam som si z nudy zykol zapnut HU SnG alebo obycajne SnG-cko, ale to je fakt iba vedlajsie, hlavnou hrou ostava stale CG. Momentalne prechadzam na NL10, neviem, nakolko sa mi bude darit na novej herni, ci sa tam uchytim na tomto limite, alebo sa budem musiet este posnazit na nizsom. V kazdom pripade to tam neplanujem grindit ani nic podobne, chcem ist vyssie a vyssie ;)
Vynalozim velku snahu, aby som odohral 20-25K ruk za mesiac, ak sa nebudu diat ziadne mimoriadne cas-pohlcujuce veci, tak by som to mal zvladnut. S urcitostou teda chcem rakeback, bez toho uz hernu nechcem. Dalsou podmienkou je asi aj to, aby sa v tej herni dalo hrat v $. Totiz ten roll na NL10 mam prave v tejto mene, a keby idem napriklad na ladbrokes (kde to btw vyzera fakt dobre, ale tie € ma odradzaju), tak musim este dlho dlho hrat na NL5 (v pripade LB dokonca na NL4). A 1st deposit bonus mi netreba nejaky obrovsky, depositovat budem iba okolo 250$, radsej nech je to viacej % ;) Samozrejme by na tej herni mal fungovat PT3/HEM. (radsej PT3 najskor, HEM este nemam zakupeny)

Cize mala by to byt herna poskytujuca nejaky solidny RB, ak to bude kombinovane s nejakym VIP programom, tak by to tiez nemusel byt az taky problem, za tych 25K ruk do mesiaca by som v niektorych herniach dokazal mozno nahrat aj nejaky ten status.

Mojim momentalnym favoritom je Poker Heaven, vyzera to tam cool, RB je fajn a 1st deposit bonus tam maju vraj 200%, co je very solid :) Akurat nemam ziadne info o trafficu, urovni hracov a podobnych "internych" zalezitostiach ;)

Vdaka za skore odpovede
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod paaajooo 24 Okt 2010 16:03

matiapag napísal:...

ahoj,

Pokud se nepletu, tak poker heaven bezi pod boss media. Nehral jsem primo na PH, ale na jine herne.
Co se tyce trafficu, tak krome rana je to tam ok... Akorat tam moc nebezej 6max stoly, jsou tam 5max hlavne. Ale to neni az zas takovej rozdil oproti 6max... Co se tyce urovne hracu, tak je to tam dost fishy, takze v tomhle smeru uplna pohoda.
Mno jeste hodne lidi kritizuje ten BM SW, ale da se na nej vpohode zvyknout za par stovek hands. Dolarovy stoly tam bezej taky...
V bonusech u tehle herny nemuzu zel slouzit.

Akorat bych si ceknul podminky k tomu 200% FDB, jestli jsou splnitelny pro micro stakes hrace.

:gl:

Za tento príspevok od paaajooo poďakovali :
matiapag
paaajooo

Založený: Júl 2009
Poďakoval/li: 2 krát/2 krát

Odoslaťod matiapag 24 Okt 2010 16:13

vdaka za info, no v skutocnosti neviem, ci by som si zvykol na 5-max stoly, pride mi to dost odveci akoze :D Ale tak vsteko je otazka zvyknutia si... Nemam skusenosti s vela softwaremi, ale tak vyskusal som zatial stars, F****Tilt, ladbrokes ci Pa***Poker, a ani s jednym som nemal ziaden problem :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 25 Okt 2010 18:23

stiahol som si pokerheaven a pozeral som sa na statistiky na NL10 stoloch a vyzera to tam teda ako riadna zverina :D Najnizsie
priemerne VPIP pri 5-max NL10 stoloch bolo 38% :D Je to sice 5-max, a nie 6-max, ale aj tak je to drsne... Prve stoly mali priemerne VPIP cez 80%, proste neskutocne cisla...

Teraz som ale precital, ze vstupny bonus treba vyclearovat za 30 dni a to sposobom za kazdych 25€ rake dostanem 5€ bonusu (dufam, ze to rovnako plati aj pri $). Pozeral som sa aj po inych herniach s rakebackom a maju to vsade strasne prespekulovane, proste nie je to iba tak, ze mam rakeback a teraz dostavam peniaze naspat :D Kadeco mi mozu strhavat, na mnohych miestach musim nahrat obrovske mnozstva bodov, aby som vobec daco dostal, proste strach...
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!