Report z turnajov v BA (KKpokerkingKK)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Report z turnajov v BA (KKpokerkingKK)

Odoslaťod tucniak 11 Okt 2010 15:18

V pohode, problem je, ze napr ja to, preco nesuhlasim viem zdovodnit logicky aj matematicky (vid castle a popo), ty argumentujes v uplne inej rovine. To sa potom tazko diskutuje.

Toto vobec nie je o tom kto je aky a kde (a ja teda nie som nic super to mi ver lol:) ), ale o tejto ruke a argumentoch k nej, obmedzme sa len na nu.

Preco je podla teba po takej akcii vhodna ta tvoja akcia a ako sa zariadis na roznych flopoch?
Vies nejak odhadnut EV tohoto movu vs superova range?
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 11 Okt 2010 15:44

tucniak napísal:Preco je podla teba po takej akcii vhodna ta tvoja akcia a ako sa zariadis na roznych flopoch?
Vies nejak odhadnut EV tohoto movu vs superova range?

Ok, inac, ja som v podstate len napisal tri handy, ktore som nejak pokladal za dolezite v tomto turnaji, nemyslel som, ze sa tu bude kritizovat kazda jedna z nich, ja som sa len chcel podelit o zazitok z turnaja.

Ako som uz spominal, hral som v ten aj predchadzajuci den skoro cely cas poker,bol som na blato, a hned na zaciatku som napisal, ze som spravil blbost, takze nie kazdu ruku dokazem obhajit matematikou resp. EV+ EV-. A ani raz som nenapisal, zeby som to zahral dobre, nepopieram stastie v tejto konretnej hande. Ja som studoval na Matfyz, statistika, kombinatorika, pravdepodobnost mi nie su cudzi pojem ani omylom, to hovorim len na okraj, urcite sa nechvalim, aby ste ma zas nesprdli...

Vseobecne hram 66 az TT dost pasivne. Tentokrat sa mi zdal re-raise optimalny, na re-re-raise som mal zahodit, ale nedalo mi to, ako to mam inac obhajit neviem, kedze matika je proti mne. On takto raisoval aj JT, QK, a raz raisol pri 25/50 z UTG na 550 s 22. Takze som ho netipoval na monster handu. Jedine pri nejakom strasidelnom flope ako AKQ, AKJ by som autofoldol. Pri nizkom flope samozrejme odpal. A pri jednej over karte na flop napr. J26, by som silno betol. On hral proste prilis siroku range na to, aby som mu uveril nieco z top kombinacii.
A to AJ si vycitam doteraz..... :wall:
KKpokerkingKK

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod ramzey 16 Okt 2010 17:23

Nechcem byt dajak drzi alebo tak, ale dost sa pohybujem po BA kluboch a normalne by som rad vedel kto si :)
Bud foto alebo identitu daku hod do PM lebo ja normal dakedy nechapem o co ti ide.

Do JLSka chodim sporadicky, ale je to jedine miesto kde za 10minut spravis +150E na 1-1 PLO (Dealers choice)..proste parada.
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 22 Okt 2010 10:02

Dnes sa hraje 36freez v Montesine, 10k GTD o 19.00hod. Ak niekto ide autom, rad sa pridam, este som tam nikdy nebol. Diky :gl:
KKpokerkingKK

Odoslaťod cercerBTSSK 22 Okt 2010 14:00

ja idem, mas to v druhej teme 17.45 z BA, kludne Ta zoberiem, len ak rychllo jeden z nas skonci, tak ten druhy ma problem
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod 7castle 22 Okt 2010 18:33

cercerBTSSK napísal:ja idem, mas to v druhej teme 17.45 z BA, kludne Ta zoberiem, len ak rychllo jeden z nas skonci, tak ten druhy ma problem

No len velkost toho problemu dost zavisi na tom ktory z vas to bude ze ano :D

Za tento príspevok od 7castle poďakovali :
matiapag
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 23 Okt 2010 15:34

cercerBTSSK napísal:ja idem, mas to v druhej teme 17.45 z BA, kludne Ta zoberiem, len ak rychllo jeden z nas skonci, tak ten druhy ma problem

Tak sme nakoniec sli styria autom, uz som potom nebol na nete, tak sme sa tam mozno niekde aj videli.
V turnaji bolo viac jak 300 ludi, prve miesto bolo 2600E, co sa mi pri 10k GTD zdalo dost malo, ale platenych bolo 27 miest. Turbo struktura 20min levely, sadol som za stol ako inak s gamblermi rakuskymi, co na mna stale vypravali nemecky a ja im stale hovoril "english only" a ony furt "ja ja". Start stack 8000, po prvom leveli som sa dostal na 12000. Napravo odomna sedel asi 150kilovy rakusak,co raisoval kazdu jednu ruku, ale uplne kazdu. Teraz na UTG si to raisol na 550 a za nim 2x call, ja na BB call s 89s. Na flop doslo 289. Ja z prvej AI :lol2: a on ze call :lol2: A ukazal mi AK.... Hm....Turn A....River K.....bye bye....
Nastastie som si sadol za cash stol a tam to bola jaka divocina, strach a hroza....BI 100 a zaciname....prva ruka...jeden AI 200E, druhy AI 200E, treti call 150 E so 62off!!!!! :P Turn 6 a river 2 superom vysvetlil, ze tu AK a JJ asi vyhravat nebudu :crazy:
Moja prva hra bola s JTh a na flop 8h9h2s. Straight a flush draw, mal som jedneho supera, on pushol do 16 E potu AI za 80E, ja teda call. On drzal Ah2h, nic nedoslo, dvojka top. Padol som na cca 35E. Hned na to push AI s AQ rychly doble up proti 77. A potom na boarde 2h5h8sQd mi super pushol AI 100E, ja s JQ call, na river 3s, on muckol. Posledna ruka s Q9 proti AK, na flope AQ9 mi to tam nalozil ja call a odchadzam s asi 400E na iny stol. Tam prva ruka 88 na BTN, UTG raise na 10 ja push AI za 100E, za mnou 1x call. Dali sme si showdown a on 77 a po rivri si po 3 minutach odnasam +120E a happy odchadzame domov, kedze vsetci z turnaja sme vypadli....a smer BA....

8-)
KKpokerkingKK

Odoslaťod Mareccc1 23 Okt 2010 16:56

Ty by si teda cash hravat nemal,hras to jak moron ..
Mareccc1

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 1 krát/11 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 26 Okt 2010 12:48

:tuke:
tak vcera som sa vybral do concordu na tu kvaldu na 215freez s 25kGTD. Hracov 25. 5unl Rb, st.stack 1000.
Po par minutach som pochopil, ze asi polka ludi si tam dosla len odpalit tych 1000 zetonov a sup domov alebo na studentsku bagetu. Len ako priklad, na BTN som nasiel KK a do potu 1200 som odpalil AI 3500 a dostal som call od celeho stola :ovca: samozrejme sa to ani neda vyhrat a to som este flopol set, haha. No co uz. Nakoniec som to nejak ustal, na FT som siel jak chipleader. Tam som sa prefoldoval az do troch ludi a potom to uz bolo len o stasti. Nakoniec som doplatil AI s A6 a proti KT som to ustal. Do heads up som siel v pomere 5:1 a v asi tretej ruke som sa len limpol na SB s AK a super to odpadil s KQ, autocall a vstupenka je doma. Za 10 evri. Tak sa vidime 6.10, kto tam pojde....
:yegon:
KKpokerkingKK

Odoslaťod DevilMayCry 26 Okt 2010 12:57

KKpokerkingKK napísal::tuke:
Tak sa vidime 6.10, kto tam pojde....
:yegon:

nie nahodou 6.11?? :crazy:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!