Kaktus on holdem :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaktus on holdem :-)

Odoslaťod josipjs 07 Nov 2010 21:06

Originally posted by mrkaktus
All in all hopefully Ill never be whinning about running good again and will be able to keep this mindset forever.

Ti len pripominam ... :D neprovokuj ...:D

EDIT: Ked odohras prvy 1k ruk, napis sem alebo mi posli email alebo daco, dik
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod mr_kaktus 08 Nov 2010 20:40

DOMA TO RADSEJ NESKUSAJTE :D

jedna ruka z dnesnej session. ked som si ju s pokerstovom ostal som prekvapeny ako malicko eqiuty som mal.

villain vyzera regish 25/25/56 ruk

Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1015463
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (SB): $25.25
BB: $31.27
UTG: $29.90
MP: $24.92
CO: $30.99
BTN: $27.51

Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with QObrázok AObrázok
1 fold, MP raises to $0.75, CO calls $0.75, 1 fold, Hero calls $0.65, 1 fold

inac spatne sa mi nejak extra ani ten moj call preflop, ale na fold je imo moja ruka prilis silna, zvazoval som 3bet ale caller na CO hra 49/32/fcb 14/WTSD 28 a nechcel som nafukovat pot uz PF a radsej ho drzat maly kym neviem na com som.

Flop: ($2.50) 3Obrázok 4Obrázok 5Obrázok (3 players)
Hero bets $1.25, MP raises to $3.75, CO folds, Hero raises to $24.50 all in, MP calls $20.42 all in

na flope som sa rozhodol pre donk nakolko som bol v tom ze mam celkom slusnu equity 2overs a GS s tym ze reg casto foldne a ostanem v HU proti fishy hracovi. reg ale raisuje a mne je jasne ze jeho range tvoria sety OVP a nejake male % casu 67s, tu som sa ale preratal lebo som myslel ze budem mat aspon 35% equity a nedoslo mi ze 22, 66 a 77 ma str8 draw, QQ, KK AA ma crushuje (teda to som vedel :D ofc) a TT a JJ ma imo dorovna nakolko som ne3betoval PF cize vie ze nemam QQ+, cize mojim pushom vyfoldujem tak 88, 99 s tym ze air tam nema nikdy kvoli fishke na CO. no a proti tomuto range mam monstroznu 23% equity :D cize doma toto radsej neskusajte a ja si to tiez nabuduce odpustim :)

Turn: ($50.84) 5Obrázok (2 players - 2 are all in)

River: ($50.84) 3Obrázok (2 players - 2 are all in)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod dzejkej 08 Nov 2010 20:47

LOL, si to zahral ako buldozer. Veru, nevyfoldujes tam nic, lebo tam urcite neraisuje s fishkou behind s bluffom a vsetko, co je na tom boarde weak SD value radsej callne. Ja by som naozaj nemal problem to squeeznut preflop for value prave kvoli CO. Hralo by sa mi to podstatne lahsie a myslim, ze aj o dost ziskovejsie :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod mr_kaktus 08 Nov 2010 20:51

dzejkej napísal:LOL, si to zahral ako buldozer.

pockaj ked jedneho dna schudnem tak zacnem hrat ako konvalinka :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod dzejkej 08 Nov 2010 20:57

mr_kaktus napísal:
dzejkej napísal:LOL, si to zahral ako buldozer.

pockaj ked jedneho dna schudnem tak zacnem hrat ako konvalinka :D

Neoblbuj, to nema nic s hmotnostou .. to vsetko ten hotrun. Si pri rukach teraz hovoris, ze kym mas 1 out alebo viac, tak pohoda, lebo to vyhras, co? :D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod josipjs 08 Nov 2010 21:00

dzejkej napísal:LOL, si to zahral ako buldozer. Veru, nevyfoldujes tam nic, lebo tam urcite neraisuje s fishkou behind s bluffom a vsetko, co je na tom boarde weak SD value radsej callne. Ja by som naozaj nemal problem to squeeznut preflop for value prave kvoli CO. Hralo by sa mi to podstatne lahsie a myslim, ze aj o dost ziskovejsie :).

+1

u mna suoper standard value-squeeze
a ak by som to nemohol squeeznut pre value tak to blufsqueeznem pretoze nechem hrat 3way pot OOP s AQo
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod mr_kaktus 08 Nov 2010 21:01

na to si praveze davam sakra pozor :)len tu sa mi vazne tak v zapale hry od oka zdalo ze mam fajn equity :) asi prestanem hravat hned po prichode z roboty :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 19 Nov 2010 10:50

tak co je u mna nove? :)

Minuly tyzden som doklepal na stars poterbny pocet FPP aby som si kupil 4 x 50 USD bonus. Tym som si trochu boostol roll a mal som v plane prejst na ladbrokes aj s rakebackom. Bohuzial uz pri instalacii herne sa vyskytli problemy - nejak sa mi splasil antivirus a neslo mi stiahnut ani instalacku na hernu. S dzejkejovou pomocou (este raz dik) sa mi to nakoniec uspesne podarilo ale hned druhy den mi vznikol problem pri deposite. Antivir to zjavne este nevzdal a vobec mi neslo otvorit cashier. Odinstaloval som hernu povypinal antivir ale problem pretrvaval. Mam podozrenie ze aj po odinstalovani herne ostane niekde v registroch nejaky pozostatok a NOD si ho medzicasom oznacil ako nejaku zradu (tot moj lamersky pohlad na vec :D). Skusil som hernu nainstalovat na priatelkynom pocitaci a tam to ficalo bez problemov. Mna uz asi zachrani len preinstalovanie celeho windowsu, co ale nie je taka tragedia nakolko som sa na to chystal uz dlhsie.
Chtivy hrania som sa ale nenechal odradit tymito problemami aj ked som bol uz teda z toho uplne vytiltovany, prebehol som ponuky inych herni a celkom sa mi zapacil 1000€ FDB na poker heaven s tym ze viem ze tam hrava aj matiapag tak som predpokladal ze to bude celkkom ok. Stiahol som hernu, depositol a reku ze idem hned aj vyskusat ako to tam vyzera. Software ma okamzite roztiltoval, neda sa tam nastavit preferred seat, nefungoval mi tam poriadne HUD, herna ukazovala nejakych smiesnych 3k hracov online a ja som mal po chvili chut ohryzat omietku zo steny (holt to su ti rozmaznanci co zacinali na P****Stars :D ). cele moje posobenie tam nakoniec trvalo asi dve hodiny po ktorych som nemilosrdne cashoutol moj roll spolu s monstroznou vyhrou cca 1,3€ a rozmyslal co dalej. Nastastie cashout trval len cca 24 hodin cize hned na druhy den som mohol zase spekulovat kde docasne sklonim hlavu :) volba padla nakoniec na ipoker, konkretne titan a po beznych zaciatocnych drobnych problemoch a vychytavkach som sa tam uz celkom udomacnil. Clearujem tam 600USD FDB a vyzera ze sa mi sem tam pritrafi aj nejaky iny bonus (momentalne tam bezi akcia ze ked ludia odohraju na stanoveny pocet ruk na urcitych stakes dostanu nejake drobne :) ). Momentalne hravam NL20EUR a NL20USD so safe rollom a som celkom spokojny. Traffic nie je taky ako na stars daju sa najst dobre stoly zda sa mi ze sa tam aj hra menej aggro. okrem jedneho hraca som zatial nejak nenarazil na nejakych light 3 betorov a squeezerov a celkovo mam pocit ze to tam celkom pojde. Mam odohranych zatial nejakych cca 1500 ruk so ziskom cca 2BI (resp. viac lebo vcera som viac vyhral na USD stoloch ale BI si ratam v EUR). Pomalicky sa zacinam aj chystat na shotovani NL50 USD co je cca NL40 EUR. Ak sa nic nestane roll by na to pomalicky aj mohol byt a budem to dalej kombinovat s NL20EUR. Kazdopadne dufam ez sa mi v dohladnej dobe podari doriest moj problem s LB a prejdem konecne tam aj s priamym RB.
To je asi tak vsetko :)

gl :gl:
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod matiapag 19 Nov 2010 12:46

Tak ja som sa tiez snazil vybrat si najlepsiu hernu a od zaciatku mi bolo jasne, ze poker heaven nebolo najstastnejsie riesenie :) traffic v niektorych chvilach ubohy, 5-max je master fail... soft total ohyzdny, time bank jak na pretekoch. aj ja uvazujem o prechode inde, ale mam tu fdb+rb, tak keby nahram dost ruk, tak je to ok. napr. sng sa tam ale neda hrat vobec, kombinacia mien pri stoloch je tiez iritujuca, hlavne ked na € stoloch prehravam a na $ vyhravam. a na konci session mam +50 bb, ale v skutocnosti som prehral :) navyse 1st deposit bonus clearujem brutalne pomaly, ale tak snazim sa :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod trikoza 19 Nov 2010 13:25

imo skuste LA, s nejakym peknym skinom alebo s pacmodom si myslim ze to nevyzera az tak zle a hlavne na small stakes (nielen) je to rybnik najvacsi... imo najlepsia herna na prechod zo small na midstakes, kopa hracov z tohoto fora to absolvovala :)
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!