tak co je u mna nove?
Minuly tyzden som doklepal na stars poterbny pocet FPP aby som si kupil 4 x 50 USD bonus. Tym som si trochu boostol roll a mal som v plane prejst na ladbrokes aj s rakebackom. Bohuzial uz pri instalacii herne sa vyskytli problemy - nejak sa mi splasil antivirus a neslo mi stiahnut ani instalacku na hernu. S dzejkejovou pomocou (este raz dik) sa mi to nakoniec uspesne podarilo ale hned druhy den mi vznikol problem pri deposite. Antivir to zjavne este nevzdal a vobec mi neslo otvorit cashier. Odinstaloval som hernu povypinal antivir ale problem pretrvaval. Mam podozrenie ze aj po odinstalovani herne ostane niekde v registroch nejaky pozostatok a NOD si ho medzicasom oznacil ako nejaku zradu (tot moj lamersky pohlad na vec
). Skusil som hernu nainstalovat na priatelkynom pocitaci a tam to ficalo bez problemov. Mna uz asi zachrani len preinstalovanie celeho windowsu, co ale nie je taka tragedia nakolko som sa na to chystal uz dlhsie.
Chtivy hrania som sa ale nenechal odradit tymito problemami aj ked som bol uz teda z toho uplne vytiltovany, prebehol som ponuky inych herni a celkom sa mi zapacil 1000€ FDB na poker heaven s tym ze viem ze tam hrava aj matiapag tak som predpokladal ze to bude celkkom ok. Stiahol som hernu, depositol a reku ze idem hned aj vyskusat ako to tam vyzera. Software ma okamzite roztiltoval, neda sa tam nastavit preferred seat, nefungoval mi tam poriadne HUD, herna ukazovala nejakych smiesnych 3k hracov online a ja som mal po chvili chut ohryzat omietku zo steny (holt to su ti rozmaznanci co zacinali na P****Stars
). cele moje posobenie tam nakoniec trvalo asi dve hodiny po ktorych som nemilosrdne cashoutol moj roll spolu s monstroznou vyhrou cca 1,3€ a rozmyslal co dalej. Nastastie cashout trval len cca 24 hodin cize hned na druhy den som mohol zase spekulovat kde docasne sklonim hlavu
volba padla nakoniec na ipoker, konkretne titan a po beznych zaciatocnych drobnych problemoch a vychytavkach som sa tam uz celkom udomacnil. Clearujem tam 600USD FDB a vyzera ze sa mi sem tam pritrafi aj nejaky iny bonus (momentalne tam bezi akcia ze ked ludia odohraju na stanoveny pocet ruk na urcitych stakes dostanu nejake drobne
). Momentalne hravam NL20EUR a NL20USD so safe rollom a som celkom spokojny. Traffic nie je taky ako na stars daju sa najst dobre stoly zda sa mi ze sa tam aj hra menej aggro. okrem jedneho hraca som zatial nejak nenarazil na nejakych light 3 betorov a squeezerov a celkovo mam pocit ze to tam celkom pojde. Mam odohranych zatial nejakych cca 1500 ruk so ziskom cca 2BI (resp. viac lebo vcera som viac vyhral na USD stoloch ale BI si ratam v EUR). Pomalicky sa zacinam aj chystat na shotovani NL50 USD co je cca NL40 EUR. Ak sa nic nestane roll by na to pomalicky aj mohol byt a budem to dalej kombinovat s NL20EUR. Kazdopadne dufam ez sa mi v dohladnej dobe podari doriest moj problem s LB a prejdem konecne tam aj s priamym RB.
To je asi tak vsetko
gl