mr_kaktus napísal:Takze momentalne chcem dat co najvacsi objem a sup na NL50 (nehovoriac o tom ze odkedy som videl emjaykov graf z NL50 zoziera ma neuveritelna zavist![]()
tfuj to neni pekna vlastnost

mr_kaktus napísal:Takze momentalne chcem dat co najvacsi objem a sup na NL50 (nehovoriac o tom ze odkedy som videl emjaykov graf z NL50 zoziera ma neuveritelna zavist![]()
mr_kaktus napísal: 7castle, palo, matej zavacky, eraser a vsetci MTTckari klaniam sa az po zem lebo keby som mal tot robit na pravidelnej baze tak za par mesiacov uz as ani neudrzim moc
palo1973 napísal:devil celkom dobry post,akurat poslednu vetu by som nahradil:"potrebujes ich nahrat nezmysel"
DevilMayCry napísal:palo1973 napísal:devil celkom dobry post,akurat poslednu vetu by som nahradil:"potrebujes ich nahrat nezmysel"
tak tak....jednoznacne palo, priklanam sa k tomu... hranim velkeho mnozstva turnajov sa ciastocne eiliminuje luck tak ako asi vsade:good:
A ked som sa tak zamyslel nad tym ze co vsetko ma tak bavi na mtt tak napr. aj to ze mozem vyhrat turnaj. Proste byt prvy. Byt v top 10 atd.....mozno blbost ale pre mna to ma nieco do seba.
Palo42 napísal: Ver mi, ze radsej budem 27. za 600usd v takomto turnaji, lebo zaspava sa potom naozaj blbo.
Marcel73 napísal:Pre hracov s kopou casu a tvorivym pristupom su MTT dobra zabava. Inak jednoznacne CG, hram kolko potrebujem, nehrozi mi ziadne vypadnutie, menej streu, stabilnejsi prijem
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.